Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
L20 ultra hibajelenség.
Ma nem indult el takaritani utemterv szerint, miközben üzenetet küldött hogy a takarítás befejezve.
Wtf?
-
-
-
Vesa
veterán
válasz
Kormi76
üzenetére
Van itt HA-n is pár tag, aki 3D nyomtat. TPU filamentből meg lehetne próbálni kereket nyomtatni. A TPU egy rugalmas, gumiszerű anyag. Ezetleg keresel valamilyen szélesebb gumiszalagot/gyűrűt/befőttes üveg gumit, ami passzol a kerékre, és azt ráhúzod, hogy csillapítsa a rezgéseket.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha valakit érdekel/meg tudja oldani a Xiaomi X20+ most Szlovákiába több helyen 375€ (~155.000 Ft).
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Még akcióval kuponnal simán lentebb is lehet verni az árát... Most ha 2-3 havonta cseréled is, akkor is nagyon sokáig elég.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Amúgy meg nem üríted a zsákba még esetleg.
ÉS így nem esel el a gép egyéb jobb tulajdonságaitól, ha szükséges.
De egy X20+ porzsák , 25 db 10 ezer forint... Ez jó pár évig elég lesz. -
Victoryus94
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
S20+ például.
Eltérés az maga az állomás.
Az egyik esetben a gépbe töltesz 2-4dl vizet, a másik esetben az állomásba 4L vizet.
Az egyik esetben a gépből szeded ki a port hetente, a másik esetben a porzsákot üríted párhavonta...De fentebb biztos összehasonlították már az S20+ és X20+ gépeket.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Eufy-nak van talán tartályos.
De a zsákostól én nem tartanék. 1 év alatt cseréltünk 1-et, legalább 3-4 kiürítettem a gyári zsákot és ment vissza, kompresszorral kifújtam.
A zsák a legkisebb tétel aliexpressről. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Victoryus94
üzenetére
Én meg aztán abszolút nem tudom , azért kérdezem.
Amelyik állomás nélküli gép belső tartállyal az melyik lenne ? Vagy tudja ugyanazokat mint az állomásos? -
Victoryus94
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem ami önürítő, az porzsákos.
Ezt a nagy dobozt nem cipeled ki az utcára, és ha nem porzsákba kerül a por, amint kinyitod visszakerül a szobába.
Egyébként 3-4 havonta 1 utángyártott porzsák nem nagy tétel.
Alternatíva: állomás nélküli gép belső tartállyal.De lehet tévedek, és van kivétel, csak én nem találkoztam vele.

-
-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok!
Némi segítséget kérnék robotporszivó ügyben , kicsit elveszve érzem magam de szeretnék venni egyet.
Eddig a Xiaomi X20+ készüléket néztem ki , de a porzsakos megoldása kevésbé tetszik. Olyan kellene ami "tartályos" vagy hasonló kiszerelésű , nem tudom létezik e ilyen.- első kérdés mennyit szánsz rá?
200-220 ezer körül.
- mekkora területre kell?
80-100nm körül
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció?
igen
- legyen e önürítős dokkolója?
igenElőre is köszönöm a segítő ajánlást

-
-
Kormi76
aktív tag
válasz
Graphics
üzenetére
Köszi!
Pedig reménykedtem, hogy hátha valamelyik gyártó gondolt erre, és van mérsékelt haladási sebességű mód, vagy akár olyan, hogy lehet állítani a tempót. Nem lenne nagy dolog pedig... Ha a Deep+ módot lehet kapcsolni vac+mop-nál, már az is jó lenne, de a Roborock ezt valamiért nem gondolta így. Na mind1.
-
-
Kormi76
aktív tag
Sok használat után jött elő nekem egy olyan szempont, amire nem gondoltam vásárláskor. Mégpedig a porszívó legnagyobb zajkeltése nem a szívóhang, hanem, ahogy döcög a járólapon a fugákon. Zakatol, mint egy vonat, és baromi zavaró. És egyelőre nem látom, hogy ezen mivel lehetne segíteni.
Van olyan porszívó, aminek van silent/éjszakai módja, amikor lassabban halad előre?
Roborocknál a porszívó üzemmódban a silent mód a szívóerőt veszi vissza, de a tempót nem (de javítsatok ki, ha mégis, nem nagyon kapcsoltam be, mert olyan gyenge szívás nem jó semmire). Csak felmosás esetén van Deep+ mód, amikor a tempót veszi vissza, 20cm/s-re, ami tök jó is lenne, de ekkor nem porszívózik. Vac+mop módban pedig nincs ilyen beállítás. Engem kevésbé zavar a zúgás, de a zakatolás nagyon. Tehát szívhatna erősen, csak menjen lassan, főleg este, ráérne. Abban csak reménykedni tudok, hogy lesz valami szoftver frissítés, ami ezt megoldja.
-
válasz
bowlinggolyo
üzenetére
Egy olcsóbb gép fentre, egy fullos masina lentre.
Én vennék egy X20 Max/ Prot a másik helyre meg mondjuk egy Dreame D10 Plus Gen2-est vagy S20+.
-
luciferc
őstag
válasz
bowlinggolyo
üzenetére
Két szintre szerintem kettőt érdemes venni, inkább nem a csúcsot. Nyűg lesz cipelni, ennyiből már ki is jöhet kettő teljesen jó gép.
-
bowlinggolyo
csendes tag
Sziasztok!
Első robotporszívó vásárlása előtt állok és kicsit elakadtam.
- mennyit szánsz rá? Kb 3-400e Ft,
- mekkora területre kell? 160nm 2 szintes ház
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció? Fontos lenne, hogy felmosni is tudjon
- legyen e önürítős dokkolója? Nem elengedhetetlen, de nem lenne rossz.A kategóriában az eufy x10 pro omni-t néztem ki de Bog tesztje egy kicsit elbizonytalanított. A házban nincs szőnyeg viszont kisgyerek miatt több apró játék is akad, ezért is fontos lenne egy megfelelő akadályokat kikerülni tudó készülék.
Segítségetek előre is köszönöm!
-
-
den89
tag
válasz
Graphics
üzenetére
Köszi a válaszokat.
Garanciában cserélték az elsőt. Nem szedtem még szét, nem tudom milyet raktak bele. Kiderül majd, ha berakom az újat. De lehet azért előtte szétszedem.
Nem nagyon van alternatíva hol és mit veszek. Ha rákeresek és, amit magyar oldalon találok, még az is Szlovákiából, stb érkezik. Gyárit nem is tudom, hogy be lehet-e szerezni. Ezt néztem ki, ez még nagyobb kapacitás is mint a gyári és dicsérik (gyári 5,2 Ah): [link] -
-
-cobra-
aktív tag
Természetesen nem kell kikapcsolni. Nekem egy takarítás után a Roborock lemegy 80-85%-ra majd visszatölti 100%-ra és gondolom átáll csepptöltésre, hogy a következő takarítást feltöltve kezdje. Az enyém 4 éves múlt(350 óra, 25ezer m2) és még a gyári akksi van benne, érzésre nem csökkent a kapacitása.
-
den89
tag
Sziasztok!
Roidmi Eve Plus robotunk van. Másodszor készül bekrepálni az akku. Először 1,5 év után, most bő 2 év után.
Kérdésem lenne, hogy szerintetek mi csinálunk valamit rosszul? Nem használjuk sokat, kb heti egyszer, vagy legfeljebb 6 naponta. Annyi, hogy viszont a köztes időszakban is 0-24-ben be van kapcsolva, és áll a "házában". Ilyenkor nem tölti folyamatosan, ha nincs használva, ugye? Arra gondoltam, ha kicserélem az akkut, érdemes lesz kikapcsolnunk abban az 5-6 napban, amikor nem haszáljuk. Ti kikapcsoljátok a robotot abban az időszakban, amikor nem használjátok? Kicsit azért gyakorinak érezném, ha 2 évente akkut kellene benne cserélni. Akinek megvan már pár éve, mennyit bír/bírt 1-1 akkupakk? Volt, aki már cserélte?
Köszi a válaszokat!Egyébként ezt leszámítva teljesen elégedettek vagyunk vele.
-
Victoryus94
őstag
Egy ismerősöm érdeklődött, hogy mennyire bírják az emelkedőt a gépek.
Náluk 2-3m hosszan van kb 10%-es lejtés egy kis folyosón (a nappali és a konyha között).
A másik járatot használják, de ott meg lépcső van.
Tehát kérdés, hogy okoz-e neki gondot, ill. behülyülnek-e a lejtő miatt.
Van bárkinek tapasztalata ilyesmivel? (X20 Pro kategóriás gépet terveznek) -
luciferc
őstag
Kíváncsi vagyok a roborock firmware-je is annyira buta-e, mint a dreame. Mop mosás takarítás közben: ha beállítom, hogy 20m2 után mosson mopot, akkor ha az éppen takarított terület nagy része szőnyeg, akkor is is elmegy mosni, miközben a mop csak mondjuk 10m2-t (vagy éppen semmit se) mosott fel.
Nem lényegi kérdés, csak feltűnt,. hogy minek mosogat a szőnyeg után és érdekel máshol gondoltak-e ilyen dolgokra. -
Tarokk79
aktív tag
válasz
Graphics
üzenetére
Dreame L20 Ultra, Dreame L10s Pro Ultra Heat és a Xiaomi Robot Vacuum X20 Max között, ha jól látom kis különbség van funkciókban és árban is.
Ezek között is a X20 Max-ot javaslod?Ha jól látom az L20 le tudja csatolni a mopot, nagyobb a kapacitása és kicsit magasabb, de cserébe a másik kettő melegvízzel mossa ki a mopot (ez nem tudom mennyit számít).
A Dreame-k meg jobban be tudják rakni a mopot a bútorok alá. Viszont a Xiaomi kicsit erősebben szív és csendesebben, mint a Dreame-k.
Más előnye még van?Kösz!
-
-
-
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Nálunk nem volt elég a 2 óra, teljesen bepenészedett sajnos.
Igaz ez Q Revo, de szaritasi hőfokban szerintem nincs eltérés.
Az a két mop még teljes ecetes, forró vizes atmosas után is penészes maradt, ment a kukába szinte.Azóta 3 óra a szárítási idő és megszáradt jól.
-
-
LimaBravo69
tag
válasz
joysefke
üzenetére
A mosás-öblítésnek van némi hangja, de tényleg gyors. A szárítás szerintem csöndes, halk "búgó (?) hang, az étkezőben már nem hallani (dolgozóból nyílik, általában nyitva van az ajtó).
A dokkoló a dolgozó szobában van, feleségem többnyire itthonról dolgozik - őt nem zavarja.
A szárítás ideje - ahogy Graphics kolléga már írta - szabályozható, mi két órára állítottuk, ennél rövidebb időt nem lehet megadni (Qrevo S).
2 óra bőven elég, azalatt tényleg megszárad, nincs szaga. Én hetente egyszer enye szappanos vízzel kiöblítem azért. -
makoveizs
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi S20+ vettünk múlt héten és egy kérdésem lenne :
Sima felmosó módban ahogy láttam, a legerősebb módban mintha csak az egyik mopot húzza vizesen. A másik csak olyan, mintha csak nedves lenne.
Ez normális így?
Köszi a választ.
-
mrkorooo
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek ki lészszíves
Ha venni szeretnél és segítséget kérsz tőlünk:
- első kérdés mennyit szánsz rá?
200-240k
100m2
Igen, fontos lenne!
Igen, fontos lenne!
Geekbuyingon ma jó áron van Narwal Freo X Ultra.
Kicsit aggaszt hogy a dokkoló nem üríti ki a "porzsákot". Nem tudom mennyire "gond" ez..
Köszi előre is!
-
-
Vesa
veterán
válasz
MADcat
üzenetére
Ennyiből azt hiszem az alábbiak vannak (de majd Graphics kolléga kijavít, ha tévedek):
Xiaomi X20+ (180k körül van, dokkolóval, felmosóval, önürítős), hátránya, hogy nem ismeri fel a szőnyeget, viszont beállíthatod az app-ban kézzel, és onnantól tudja.
Xiaomi X20 Pro (kb. 220k, a fenti továbbfejlesztett változata, nagyobb szívóerővel, ez már a szőnyeget is képes felismerni)A Roborock Q revo S, Xiaomi X20 Max és a Dreame L10s Ultra már 250k felett vannak, vagy közelebb a 300k-hoz.
-
Sziasztok!
Ha venni szeretnél és segítséget kérsz tőlünk:
max 200e
94 nm
igen, szeretném kipróbálni
ha előny, igenNem vagyok márkafun, bármit meghallgatok. Jelenleg egy Robock S6 pure van, nem voltam elégedetlen vele.
Köszönöm a segítséget!
-
válasz
Golota
üzenetére
Annyit hozzáteszek, hogy minél melegebb levegővel szárítja, annal hatékonyabban végez.
Mi ősszel szivtuk meg, mert a 2 óra kevés volt a Q Revonál, minél újabb gépekről beszélünk, ha magasabb hőfokon szárít, hamarabb is végez.
Nekünk sajnos akkor bepeneszedett a gyári mop garnitúra.
-
-
bendeguz76
aktív tag
Emag-on 275 ezer a Dreame L20 Ultra White,ha esetleg valakit érdekel.
-
joysefke
veterán
Aki használ mop mosós dokkolót meg tudná írni, hogy mennyire zajos és mennyi ideig tart a mop mosása és szárítása? A dolgozószobám ajtaja nyitva szokott lenni, és a dokkoló kinézett helye az ajtó közvetlen közelében van.
Konkrétan Xiaomi X20 pro/max ami el lett hintve, de álltalánosságban modellfüggetlenül is érdekel a válasz.
28720 Vesa: köszi a tippet! -
-
-
tajati
aktív tag
Én sem várok tőle sokat. Inkább a valamilyen illat legyen felmosáshoz, gondolat miatt akarok valamit. Illóolajat nem merek belerakni, nem tudom hogy maszatolna-e a padlón. Berendeltem egyet ha az néhány mili ad valami illatot nekem megéri.
-
Hát, ha fontos.
Max:
FlexiArm, jobbos mop kinyúlik oldalra.
55 fokos vízzel mossa a mopokat ki.
Szívóerőben nagyobb.De látod jobban kellenek-e ezek. Ami piros pont tényleg, hogy van ilyen főkefe a Pro-hoz is.
@Golota: nem azt állítod, hogy hány fokos vízzel mosson fel, hanem hogy a mopot hány fokos vízzel mossa ki.

-
Vesa
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
De egyébként a MAX az a kamerán kívül miben tud többet a Pro-nál? Nálam nincs szőnyeg, tehát nincs mit felismerni. Van még valami ami indokolná a Max-ot a pro-hoz képest szerinted? Nekem még a pengés kefe volt ilyen paraméter, de mióta megtudtam, hogy a Pro-ba is beszerelhető, azóta ez is kiesett.
-
-
-
Vesa
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Ez valóban így van, bizonyosan nem a teljes nm lesz a munkaterület. Arányaiban azért így sem kevés, mondjuk attól is függ majd ennek a problémának a mértéke, hogy mennyire zavaró a robot hangja.
Örültem a kolléga leírásának, mert erről a típusról még alig van valami infó a neten. Van pár teszt már, de még új a cucc, így minden infó jól jön.
-
Standard nagyjából az 1nm 1 perc alatt, ami ennél gyorsabb dolgozik, az nem alapos.
200 nm csak a nappali? Az betyár
nekünk az egész ház nincs annyi.
Ott azért már elfér minden.Amúgy rengeteg le fog esni a négyzetméterből a bútorok miatt, tapasztalat. bruttó 150 négyzetméterből nálunk a fele maradt meg kb.

Figyelhetsz rá, de pontos eredményt csak a saját területeden elvégzett munka fog adni.
De az első sor a lényeg, abból tudsz kiindulni reálisan.
A fórumtárs 2 porszívózásából ne indulj ki, az első körök minidg jóval tovább tartanak, mert nincs meg a rendes szobafelosztás sem. -
Vesa
veterán
válasz
Golota
üzenetére
Köszönjük az infókat!
Kefe ügyben szerintem ez normális, mert a vágási funkció csak azoknak kell, akinek hosszabb szőrű háziállatuk van, vagy hosszú hajú emberek élnek a lakásban. Tehát nem mindenkinek és nem feltétlenül haszontalan a másik kefe sem, sőt, gyakorlatilag az a normál típusú kefe van szinte minden egyéb robotporszívóban és valójában a pengés verzió szmít extrának.A porszívózás időtartama viszont nem túl biztató. Gyanítom, hogy talán a szívőerő fokozása érdekében dönthettek a szívónyílás szűkítése mellett. Ez marketing, az emberek joobban harapnak a puszta szívóerő adatra mint arra, hogy a porszívózás majd meddig tart. Előbbivel el lehet adni a készüléket, utóbbival aligha, már csak azért is, mert egészen más kontextusba kerül ez a téma egy kisebb lakásban, mint egy hangár méretűben. Viszont nagyszerű, hogy erre felhívtad a figyelmemet, mert nálunk egy több mint 200nm-es nappaliban fog dolgozni a gép (nem számítva a többi szobát), innentől nem mindegy, hogy esetleg 1 órával később végez mint más készülékek. Tehát erre is figyelni kell.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Golota
üzenetére
Szerintem örülj hogy kétféle kefét kaptál. Így eldöntheted melyiket használod.
Biztos van olyan helyzet, amikor nem jó, ha kaszabol.
Nem tudom, pl. vékony kábellel, hosszúszáló szőnyeggel mit kezd, az én gépemhez (X20 Pro) csak a "használhatatlan" típúst adták.
Ettől függetlenül összeszedi a macskaszőrt, és a hajszálakat is.
(Havi 1x kell kicsit megtakarítani a kefét, ha valami belegabalyodik)A térképezés: LIDAR átlát az üvegen, és a tükör is átveri. Nálam viszont nem zavarta, ha ajtókat nyitottam, zártam. Ezen helyekhez érdemes lehet no-go zónát tenni.
Ha így is meghülyül, készíts egy térképet, amikor minden nyitva...Én egyszer sem indítottam el az X20 Pro gépet véletlenül.
A felület egyezik, csak 1-2 funkció tér el.
Úgyhogy szerintem ez inkább user, vagy telefon hiba.
(A húzás nem számít érintésnek akkor sem ha épp ikonról húzom az ujjam... tehát nálam véletlenül így sem indul el, de egyébként a Start cleanup alatti területet szoktam megcélozni ösztönösen) -
Golota
senior tag
Xiaomi X20 Max tapasztalatok/benyomások:
Vegyétek figyelembe, hogy rövid távú tapasztalatról van szó, tehát nem kell nagyon messziremenő következtetést levonni. Összesen 2 takarítás volt eddig a géppel.
Összeszerelés, első benyomások: okosan van csomagolva, a beüzemelés gyors és magától értetődő. A víztartály meglepően nagy, mint ahogy a dokkoló állomás is meglepő méretű. Érdemes előtte lemérni, hogy hová fogod tenni, ha ilyet veszel, mert magas.
A szoftver:
+ Sok beállítási lehetőség, pl olyan apróságokat is be tudsz álltítani, hogy hány fokos vízzel mosson fel (hasznos), mennyi vizet nyomjon, a szőnyegen erősebben szívjon, stb.
+ könnyen és részletesen konfigurálható schedule
- A beállítások egy részéhez fel kell húzni a képernyőt. Sztem 10-ből 8 alkalommal aktiválni fogja a robotot az ember véletlenül. Idétlen megoldás
A hardver és működése:
+ Halk és meglepően kulturált működés még nagy szívóerőnél is. Home officeban ez komoly előny lehet
+ Nagyon jól takarít fal mellett. Nem hagy üres sávot sem a porszívónál, sem a felmosásnál.
+ Alaposan takarít, a mop-ot szépen felemeli a szőnyegeken, nincs vele gond.
+ Villámgyors térképezés.
- Lassú porszívózási ciklus. Kb 2x annyi ideig porszívóz, mint a korábbi Neato. Szerintem kicsi a kefe és a szívónyílás. A régi gépen 2x ekkora méreten szívta a port. Ez nem a mozgása miatt van, egyszerűen többször kell emiatt egy sávon fordulnia.
- A térképkezelés nem tökéletes. Pl: teraszajtón kicsit "kilát" és a terasz egy részét is beleveszi a térképbe. A másik, hogy nyitva hagytam a fürdőszoba ajtaját és totál eldobta a térképet. Kiakadt, nem talált vissza. Ez viszont gáz.
Amit nem minősítek, de meglepő: a beszerelt kefe NEM vágja le a hajszálat. Van viszont a dobozban egy másik kefe, ami viszont levágja. Na most ez nézőponttól függően pozitív vagy negatív: ha akarom, akkor kaptunk egy pótkefét, ami ugyan nem vágja le a rátekert hajszálat, de ingyen van. Ha negatívan akarom nézni akkor viszont miért kell defaultból egy használhatatlan fefét feltenni a gépre?
Összességében egy elég jó készülék, szerintem szolgáltatásait és a takarítás minőségét tekintve jó ár/értékarány.
-
válasz
luciferc
üzenetére
Hát majd ha itteni tulaj is beszámol róla.
( nem értem hogy nem írt senki ezügyben)
Habár 20 napos bejegyzés, el is múlt már lassan a CES
Ugyanis ez volt a hirdetés tárgya amúgy.Inkább egy klasszikus hírlevéllel bombázzanak, meg kuponokkal.
( Én mondjuk nem a Roborock appot használom, meglepő, hogy a Xiaomi app nem tartalmaz reklámot.Ne izgulj, én fizetek az adataimmal.

Droidon nem említette senki a Play Áruházban.
Sőt ne aggódj, EUban sem volt. Nem kell aggódni.Hát így sajnos lemaradok az újdonságokról.
Na én viszont elhagyom a topicot, nincs kedvem ezt olvasni sajnos. Az állandó fanyalgás nekem nem tesz jót.

-
luciferc
őstag
Viccesek nagyon: Unacceptable full screen ad when launching Roborock app today
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan megérkezik qrevo S-em. Olvastam, és tudom nem ajánlott tisztítószert adni a víztartályba. De vannak ezzel kapcsolatban saját tapasztalata valakinek? Ami esetlegesen mégis bevált és nem vágja haza a robit?
-
-
Vesa
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Ezzel kapcsolatban még annyit derítettem ki (egy német nyelvű tesztben van erről szó), hogy a Pro és a Max verziók keféi kompatibilisek. Mivel hajvágós kefe külön is kapható kb. 25USD áron, csak emiatt nem kell megvenni a Max-ot, elég lehet a Pro verzió is. Meg kell venni külön a kefét, beletenni a Pro-ba és kész, így olcsóbban jössz ki. Már ha nem kellenek a Max egyéb funkciói, amit a Pro nem tud.
Más: Szépen felemelték az X20+ árát 166k-ról 186k-ra Alzánál.
-
[link] X20 Max teszt
-
-
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Roborock S7 (2500Pa) porszívóm van, alapvetően elégedett vagyok vele, de a garancia miatt illetve mivel változtak a körülmények elgondolkodtam egy cserén. Ezt megpróbálnám eladni míg hibátlan.
200 körül szánok rá, de ha szükséges és van értelme lehet több is.
a magas küszöbök miatt nem szoktam egy töltéssel mindent megcsinálni.
Ami ezzel lenne takarítva az kb:
~20nm kő
~30nm laminált padló
~20nm viszonylag alacsony szálhosszúságú padlószőnyegA padlószőnyeg kritikusan fontos mert a macska és a csecsemő ezen vannak összeengedve.
A Roborock S7-tel alkalomadtán használtam ezt a funkciót és szerettem.
Még nem döntöttem el, ha nem nagy a felára...Félhosszú szőrű macska, hosszú hajú barátnő, gyerek, és alacsony szálhosszúságú padlószőnyeg is lenne a megoldandó feladatok között. Ezen kívül magasak a küszöbök, de arról letettem, hogy azon átmenjen.
A Roborock S7 főkeféje elég rendesen gyűjti a barátnőm haját, a henger végeit, a görgőt és az oldalkefét rendszeresen takarítanom kell. Szeretném, ha az új gép kevésbé tekerné magára a hosszú hajat.
Mi lehetne az S7 utódja?
-
-
gilfoyle
őstag
Az itteni ajánlások alapján még a BF idején vettem egy Q8 Max+ robotot.
Karácsony óta van napi használatban.
Két szintes a ház, az alsó szintett naponta, az emeletet hetente teljesen kiporszívózza.
Nagyon jól kezeli a két térképet, jól tájékozódik, szépen navigál a széklábak közt, illetve szépen kerülgeti az esetleges akadályokat. A lépcsőnél érzi, hogy itt a világvége, szépen centizget, hogy ne essen le.
Eco módban működik, a szívóerő így is elég. Ha szőnyegre téved, megnöveli a szívóerőt.
Szerintem szépen porszívózik, a házipor, alomdarabok, macskaszőr (hosszúszőrű macska) amivel főként meg kell birkóznia, ezt simán megugorja.
Aliról rendeltem hozzá tartalék alkatrészeket, többek közt porzsákokat, nálunk szerintem 3 hétig tart majd egy, úgyhogy nem ürítgetem, cserélem ha megtelik.
A felmosó funkciót nem használjuk, az nem is volt elvárás.
Összességében én elégedett vagyok, szerintem jó döntés volt megvenni. -
-
Petyku
csendes tag
Sziasztok,
Xiaomi X10-hez próbálok tartozékokat keresni, mert eddig csak porzsákokat tudtam szerezni.
Van esetleg ötletetek, hogy hol lehetne ezeket beszerezni?
Vagy van esetleg olyan másik típus, aminek a tartozékai ugyanezek?Előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
Péter -
-
Vesa
veterán
válasz
luciferc
üzenetére
Ezt jó tudni, köszönöm az infót!
Még abban kérnék tanácsot, hogy az X20+ hogyan boldogul a hosszabb kutyaszőrrel? Mert ha felcsavarja magára és ettől beszorul a kefe, akkor mégsem lesz jó, mivel a robot egy kutya miatt kell elsősorban. Egyértelműen feltüntetve csak a Max típusnál láttam azt a képességet, hogy pengékkel elvágja a szőrt/hajszálakat így nem okoz neki gondot egyik sem, ugyanakjkor bizonyos tesztekben az X20+-nál is azt mondják, nincs gondja ilyesmivel. Tehát ezzel kapcsolatban még annyi a kérdésem, hogy ezt a pengés funkciót csak a Max tudja, vagy a Pro (esetleg az alap X20+) is rendelkezik a képességgel?
-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a Philips nem ajánlott, de most le lehetne kuponozni a HomeRun 7000 Series Aqua Robotporszívó felmosó funkcióval XU7100/02-t 126.000.- Ftra. Ennyit megérhet?
Most egy Midea M7 van/volt, de kiesett(?!) az első kereke és nem tudok vele mit kezdeni (ilyennal találkozott már valaki?)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Gyúrósok ide!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jogos észrevétel annak nincs nagyon csillapítása.

. Oké , akkor nem angyalok tovább , marad az X20+.

farkas26