Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Sziasztok. Milyen robotporszívót ajánlanátok? Családi ház, 90%-ban padlóburkoló (járólap), 10% szőnyeg. Ár másodlagos, csendes legyen, jól takarítson, megbízható legyen. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
Olvasom folyamatosan a hozzászólásokat és látom mindenki mennyire lelkes a porszívóktól Sikerült feleségemet is meggyőzni, úgy néz ki két db-ot fogunk venni, ezzel kapcsolatban kérnék tanácsokat:
- alsó szint: kb 75nm, 95%-ban járólap, nem elhanyagolható mennyiségű kutyaszőr, nincsenek küszöbök, 1 db alacsony sűrű szövésű szőnyeg. 1 db szoba van, a többi egy légterű helyiség, felmosási funkció függvényében A6 vagy v7s pro
- felső szint: 80%-ban laminált padló, 3 szoba+fürdő+wc. szobákban 1-1 alacsony szőnyeg, felmosás kellene, küszöbök és állatszőr nincs. Ide elég lehet a v5s pro?Honnan érdemes most rendelni? azolcsoságon csak kínai raktáron vannak termékek, arra gondolom még jön a vám és áfa (?), amazon.de-n a v7s pro nincs, gearbest-en gondolom a vám és az áfa ugyan úgy megvan.
Köszi szépen
-
Steady74
addikt
válasz Turbobacsi #649 üzenetére
paypal-os fizetés volt? eddig ha rendeltem külföldről, mindig a sima banki utalást választottam, igaz azok házimozi/hifi cuccok voltak.
-
Steady74
addikt
arra aszongya csak a kínai raktárban lévő cuccokra érvényes, én meg eu-t válaszottam ki, de csak próbából
-
Steady74
addikt
válasz ribarszki #669 üzenetére
A végén azt írja, hogy aki sokat nem akar áldozni ár, annak a V7 a jó választás, összességében gyanítom annyira rossz nem lehet.
Most rendeltem meg egy A6-ot, kíváncsi leszek majd a teljesítményére, mármint a takarítás hatásfokára. Kutyaszőr, hajszál, morzsa, porcica, kispók lesznek az "ellenfelek". A számok sosem érdekeltek, majd elválik nálunk mit nyújt. Köszönöm Silent77-nek a segítséget!
-
-
Steady74
addikt
válasz Cathfaern #676 üzenetére
Kutya van, kertes ház. Reggel ha elmegy a család gyorsan felszedem a kutyaszőrt meg a reggeli készülődés romjait. Utána du egyszer tuti kell mert szellőztetünk vagy csak simán nyitva a teraszajtó.3.meg általaban vacsi után. Gyors porszívózások ezek de kellenek mert a goldie-nk non stop hullajtja a szőrét, barna a kő, nagyon látszik rajta minden. Gyerekek ha bejönnek a kertből dettó.
-
Steady74
addikt
válasz Turbobacsi #708 üzenetére
mikor rendelted?
-
Steady74
addikt
válasz Turbobacsi #713 üzenetére
én 25. a héten akkor lehet hozzánk is megjön Köszi
-
Steady74
addikt
válasz farkas26 #751 üzenetére
Megjött Rozi, az új családtag, egy ilife A6 képében. Töltődik, reggel időzítve indul fél9kor (addigra fel fog kelni mindenki ). Nem találom, kérlek segítsetek, valamilyen alkalmazás letöltéséről olvastam korábban. Play áruházban találtam valami ilife robot appot nem tudom az-e az. Magyar nyelvű használati létezik hozzá? Köszi
-
Steady74
addikt
válasz farkas26 #755 üzenetére
3 óra töltés után jelezte, hogy fel van töltve, nosza, átállítottam az időzítőt, negyed 8 óta kerreg. Egyrészt fogalmam sincs mikor érzi majd úgy, hogy végzett, másrészt lesz mit csinálnia, tegnap óta direkt nem porszívóztunk . Meglepően csendes, simán tudunk normál hangerővel TV-t nézni mellette. Jön-megy, néha érzékeli a falat és lassít, máskor finoman nekimegy. Szőnyegre (kb 1cm) simán felmegy, viszont azon hagy maga után szöszöket és mellette is, szerintem a kis seprűk a féloldalas közlekedés miatt nem érnek oda. Lehet később összeszedi.
Eddig tetszik
-
Steady74
addikt
válasz werszomjas #769 üzenetére
Ó, hát kikkel nem fut össze az ember
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
tegnap ahogy takarított zölden világított a led a tetején, a távval ráküldtem a dokkolóra, majd utána állítottam be új takarítási időpontot. nem tudom hogy kell alvó állapotba tenni, vagy hogy ez hogy műxik. utánaolvasok majd
ma 10kor indítottam el manuálisan most állt vissza a dokkolójára, szóval 2 órát megy egyfolytában.
-
Steady74
addikt
válasz Mr.Csizmás #780 üzenetére
Értem, köszi!
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz Dr. Gonzο #867 üzenetére
A6-tal ugyanez a tapasztalat, érződik a talpunk alatt, hogy nincs por a lakásban (vagy sokkal kevesebb). Első héten minden alkalommal telerakta a portartályát, most, a második teljes héten csak félig van a tartály. Hosszú hajakat csavarja főkefe tengelyére, így azt mindig ki kell vegyem. Család örül, jó vásár volt.
-
Steady74
addikt
válasz Turbobacsi #869 üzenetére
lassan arra állok majd át, hogy 2 naponta meg a felső szintet fogja körbejárni, most hetente 1X csinálom meg, hogy felviszem. Ott laminált padló van, sokat szellőztetünk, így jön be a por rendesen. Érződik takarítás után, hogy Rozi tényleg járt ott
-
Steady74
addikt
válasz werszomjas #892 üzenetére
A mi szőnyegünk kb 1cm, az A6 hasmagassága is kb annyi. Nagyot döccen amikor felmegy. A 2 centire írtam, hogy szerintem nem, eléggé merevnek tűnt a szőnyeg a fotón. Aztán ki tudja, ki kellene próbálni.
-
Steady74
addikt
válasz retesz147 #1026 üzenetére
Tényleg hosszú de nem baj. A porcickákról: ha minden nap takarítani fog, hidd el nem lesz tele a portartály. Nálunk cirka 75 nm-t takarít és az elején koppanásig, azóta bő félig van tele a tartály. Az érzés ugyan az: honnan a tökömből szed össze ennyi cuccot minden nap
-
Steady74
addikt
hepa filtert milyen időközönként szoktátok/ajánlott cserélni? Rozália nálunk minden nap megy, minden nap kitakarítom a porzsákot, kirázom, kifújom a szűrőt is. Azért kérdezem, mert eléggé érdekes, magas frekvenciás hangot hallok, ahogy most takarít a felső szinten, határozottan a Roziból. Hátha a hepa szűrője kezd tele lenni. Köszi
-
Steady74
addikt
válasz Mr.Csizmás #1037 üzenetére
Én is+tüdővel kifújom.
Köszi az infókat atomnak is.
-
Steady74
addikt
Sziasztok.
Aliról van GB-ről rendel valaki mostanában alkatrészeket? iLife A6-hoz kellene pár dolog. Vagy ha van valakinek az almáriumban otthon, átvenném. Gumis henger, HEPA szűrő kellene. Köszi előre is. -
Steady74
addikt
Sziasztok,
Használunk már vagy 2 éve egy ilife A6-os porszívót a kétszintes házunk alsó szintjén, ahol egy légtérben takarít kb 70nm-en, eddig teljesen bevált. A felső szinten 4 szoba, fürdő, gardrób, lépcsőház, közlekedő van, ide keresek szisztematikus takarítású porszívót, a random nem vált be, mert néha csak az egyik, vagy a másik szobában tekergett nagyon sokat. Az Ilife A8-at néztem ki erre a feladatra, van-e valakinek ezzel tapasztalata, vagy esetleg valami más ajánlása erre a feladatra? Előre is köszi.
-
Steady74
addikt
Sziasztok, bocsánat, ha már volt... éppen most vagyok a volt robotguru szerviz előtt, és azt látom, hogy elköltöztek vagy megszűntek? iLife A6 porszívó szervizelésével kapcsolatban kit, milyen céget lehet keresni? Köszi szépen
-
Steady74
addikt
Sziasztok. Átolvastam a topik összefoglalót. Az igényeink és az eddigi tapasztalatok alapján kérnék tanácsot vásárlás előtt, két részre bontva. 1. verzió, ha nem számít az ár, 2. verzió ár-érték bajnokok ajánlása.
Eddig 3 vagy 4 évig egy iLife A6 teljesített szolgálatot nálunk, elégedettek voltunk vele, de mostanában meghülyül szegény, szervizelni meg nem nagyon sikerül.
2 szintes lakásunk van, 2 porszívót szeretnék venni. Alsó szinten gresslap van, nappaliban szőnyeg (kb 1 cm rövid szálú, tömör). Fürdőbe és a spájzba nem akarom beengedni a robotot, de van ajtó, megoldom, többi helyiség össz. felülete kb 70-75 nm. Felmosni is tudó robotot keresek ide, de lenne egy láma kérdésem: szőnyeget érzékeli-e a gép, hogy ott nem kell felmosnia? Az emeleten 3 szoba van (16-18nm), laminált padló+szőnyegek, max 1 cm, 1 fürdő gresslap, illetve 1 wc és egy gardrob, lépcsőfeljáró. Ide csak porszívózni tudó gépet szeretnénk. Miket ajánlanátok?
Köszi előre is. -
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz Silent77 #17454 üzenetére
A linkelt Roborock szervizeltethető itthon, ha baj van? Az olvasom az adatlapon, hogy ha kell küldenek alkatrészt, hogy cseréljem ki., vagy ha nem megoldható, akkor egyéb ktg-et fizetnem kell. Mert ha ez van, akkor a kb. 30k felár simán megéri az itthoni vásárlást. itthoni garival.
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
Mivel a háztartási gép csoportban napok óta nem kapok választ, hátha az itteni fórumozók közül van valakinek az alábbi állóporszívókkal tapasztalata:
1 - Dreame V12
2 - Xiaomi V10e kettő között gondolkozunk ha valaki használta őket/valamelyiket, vagy van tapasztalata, kérem ossza meg. Köszönöm
-
Steady74
addikt
Év végéig várható valami komolyabb akció? S7-et néztem ki, ha jól számolom így reggel 185 körül van CZ raktárból, 209 meg itthon. 11.11 esetleg? Köszi
-
Steady74
addikt
Sziasztok, emeletre szeretnék egy külön robotot, Dreame Bot Z10 Pro-t néztem ki. Van valakinek tapasztalata vele? Vagy valami hasonló, aminek álló/ürítős portartálya van, felmosás nem feltétlen kell. Keret egyébként 140-170k. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
Srácok, ha a porszívó magassága 9,8 cm, akkor bemegy-e vajon a 10cm-es hasmagasságú ágy alá, vagy aszongya', hogy ez nem ok nem megy be. Kiszabadítani, ha beszorul meg nincs nagyon kedvem.
Van ajánlás amúgy slim porszívóra, ami lézeres vagy más feltérképezést használ, és esetleg tartályba átnyomja a felporszívózott port? Tapasztalat amúgy van, hogy az összeporszívózott hajjal mit csinál az olyan porszívó, ahol átnyomja egy gyűjtőtartályba a koszt? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest