Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WiZARD
veterán
Én sokat agyaltam hogy Dreame L10s Ultra vagy Q Revo S, de végül a Roborock lett befutó, elvileg holnap reggel jön meg. (egy áron vannak)
-
-
-
-
-
farkas26
Topikgazda
Valami érkezett ma
-
-
kokopo
aktív tag
válasz
Graphics
üzenetére
Legalábbis tettem bele egy kis energiát
koszi 
Igen, igen, a szobat toroltem volna (mostmar igy vilagos) de ha mar felfedezte es nem lehet torolni ... akk igy marad, a fallal vagy no-go-zone-al
Reszemrol ennyi, koszonom!Legalabb a 2x 3x korbejarasra meglett a megoldas ...
-
válasz
kokopo
üzenetére
Hajjaj...
Te milyen zónát akarsz törölni? Room-ot?
Zóna és szoba , két külön dolog.
Szerintem itt megkeveredtél kicsit.
Ha már a szobát felfedezte, nem tudod törölni, ha azt akarod , hogy ne menjen oda erre van a virtuális fal vagy a no go zone.
Miért gond ha ott van a térképen? Miért gond ha No Go Zone-ként van ott?
Remélem így érthető már.
Legalábbis tettem bele egy kis energiát 
A térképet a gép magának megrajzolta, te pedig berajzolod hova ne menjen.
-
válasz
kokopo
üzenetére
Akkor alatta, azt kiXeled és eltűnik onnan.

Majd jobb felső sarokban pipa. ( Most hogy hol van az X mindegy, akkor alatta...
)
Le kell okezni, akkor fogadja el a törlést
Mondom ,elég egyértelmű
nagyjából az X mindenhol bezárást jelöl.Próbáld ki.
nem bonyolult, ha végigzongorázod egyszer.YouTubeon is sok videó van
-
-
-
válasz
kokopo
üzenetére
Vakon találgatok most így, de Map Management?
Ha dobsz egy teljes képet az alap állapotrol az appban megmondom, de nem nagyon lehet elrontani.
Nyelv marad angol , ha külső apkt nem telepítesz.
De egy Google Lens segítségével a neked fontosabb dolgokat le tudod fordítani. [link]
-
kokopo
aktív tag
válasz
Graphics
üzenetére
1: igen, azt az oldalt megtalaltam, ott van egy mokolt apk, azt kell telepiteni, utanna a zip-bol kimasolt filet, egy adott helyre masolni. Pont azt akartam elkerulni, hogy mokolt apk-t telepitsek
2: a zonak torlese a videoban sem tortenik meg, ez lenne a fontosabb
3: simara rakva sem jon elo a 2x korbejaras
-
válasz
kokopo
üzenetére
1. Van egy oldal robotporszívótk magyarul, de hogy most APK vagy nyelvi fájl kell, azt passzolom.
De nem túl nehéz pár dolog van angolul, a többi ikon.
Zónákat is lehet törölni.
Map szerkesztésnél, nyomogasd elrontani nem lehet.
Az, hogy hányszor menjen már nem tudom meglesni, sajna nincs most nálam Dreame gép.
Deep mopping helyett simára rakd, úgy lehet engedi a 2* korbejarast.
Kis segítség, Dreame gép [link]
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Par kerdes .... Dreame D10 Plus
1: Lehet-e magyaritani, az aktualis programot (Xiaomi Home, Play-bol letoltott) ugy hogy ne keljen masik apk-t letolteni, es azt telepiteni? Meglehet-e oldani, hogy a robot magyarul is komunikaljon?
2: Szeretnem beallitani, hogy 2x jarja korbe a szobakat, ne csak egyszer. Ha jol remlik, a kijelolt helyen 1x1 megjelenik az opcio hogy 1-2 vagy 3-szoros, de nemtudom mitol fugg, igy nemtudom ketszeres-re allitani a robotot
3: Zonakat lehet-e torolni? A 7-s es 4-s szobat szeretnem torolni
Koszonom -
-
törölt tag
Köszi!
Az mstore-on nem nagyon láttam a gépben lévő tartályt
Tetszik a gép.
-
-
-
törölt tag
Köszi a segítséget!
Ahogy nézem aliról egész korrekt áron lehet hozzá "kopó alkatrészt" venni.
Azok mennyire "fogynak"? (Mop, a tisztító-forgó-kar, hepaszűrő, zsák) -
-
törölt tag
Rendben. Köszönöm!
Igazából, a lényeg, hogy ne legyen egyfolytában por mindenhol. Gondolom ha felmos, akkor jobb a "tisztaságérzet" is.
Van egy "kézi" Dyson v12-esünk, azt szeretjük, de a karonülő pici mellett néha nem jut idő arra, hogy azzal végigszaladjunk. Emiatt jött az ötlet.
-
válasz
üzenetére
Az X20+ felmos rendesen a forgó mop miatt.
Az, hogy mennyi idő alatt végez leginkább attól függ milyen módban megy. Nehéz megmondani.
Ha inkább a porszívózas a szempont, akkor a DuoRolleres Roborock a nyerobb, de ha az arany középutat keresed, akkor X20+
Hagyd azt az oldalt, nem ad valós tapasztalatokat, csak technikai infókat hasonlít össze.
Alapból hülyeség van odaiirva az árnál... Semmi értelme.
Nem releváns.. erre biztosan nem alapznek sose. Kép se jó az X20+-nál...hagyjuk is. Nem veri el. Ez az oldal nem jó .

-
-
válasz
üzenetére
A linkelés nem sikerült, de a 3 gép nem egy kategória.
Ezek közül az L10s ultra a legjobb cucc.
Emellett tudom javasolni az Xiaomi X20+ megtekintését mert az sem rossz , szőnyegfelismeres nincs ,de ha kézzel kijelölték egyszer a térképen , onnantól tudja.
De nektek nem szempont, így utóbbi gép is teljesen jó. És olcsóbb is( amúgy a Dreame gyártja. )
-
törölt tag
Sziasztok!
Nagy kavarás van a fejemben.
Robotporszívón agyalunk.
130 nm, 2szint, szőnyeg nincs, kisállat nincs, 2 hosszú hajú lány, egy baba.
Szintkülönbségek max 2 cm, de szintösszehozóval.
Amiket néztem:
https://m.alza.hu/roborock-q8-max-fekete-d8017969.htm
https://m.alza.hu/roborock-q5-pro-fekete-d8017970.htm
https://mstore.hu/dreame-l10s
-ultra-robotporszivo-5610?utm_source=arukereso&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&aku=e0774b53b66f63d9c27e4757f48db77bMég az eufy L60-ast "találtam", de az itthon nem beszerezhető, csak amazonról.
Válaszokat előre is köszönöm!
Esetleg más tippeket is szívesen fogadok. -
thebiker
tag
Ahogy nézem kijött a Dreame D10 Plus -ból a Gen 2 verzió. Nem igazán találtam mg, hogy mi a különbség. Van ahol a régenni drágább. Tudja valaki, hogy mi a különbség?
-
Nem , nincs mágnesszalag.
Régen volt egy-két típus, de a virtuális fal az az applikációban állítható.
Igen, a D10 jó lehet, nekem volt D9, ugyanaz , csak szívóerő volt az eltérés.Lidar van rajta, nem fog felborítani semmit.
-
Kábeleket megeszi

Ami meg olyan azt no go zone-ra kell tenni.
A kinyitható ruhaszárító lábát sem fogja szeretni.
Szőnyeg oké, asztalt körbejárja, álló lámpa lábát is ki lehet jelölni.
Alapvetően paraméterezni kell, de a kábelekkel kezdeni kell valamit, kábelrendező, csatorna valami.
Minden dolgot ezek sem fognak tudni kikerülni.
Ahova nem akarod, hogy menjen, oda húzol virtuális falat. -
nuke7
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
hát vannak kábelek a tv szekrény előtt, meg a légtisztító sem wireless - abból is lóg a kábel és nyilván nem fal mellett van, íroasztal alatt is vannak, minden helységben legalább egy szőnyeg, dohányzó asztalok, álló lámpák, kinyitható ruha szárító, stb. ( tehát nem olyan, mint egy lakberendezési magazin marketing képei...)
-
-
xekta
csendes tag
Hát rendetlen lakással még a takarítónő sem boldogul, előtte rendet kell rakjon, hogy tudjon takarítani
De egyébként 3d akadályérzékelőset érdemes akkor nézni, bár az is beleakadhat kábelbe, akármibe ha túl kicsi a tárgy. Ha maga a lakás kialakítására céloztál, azzal nem szokott gondjuk lenni. -
nuke7
veterán
Hali, egy dreame d10-et néztem ki - ez vajon boldogul rendetlen lakással?
vagy van egyáltalán olyan ami nem döglik bele és ajánlható..?
-
farkas26
Topikgazda
Akinek van Roborock Q-REVO-ja az lemérné nekem a dokkoló állomást, hogy mekkora.
Köszönöm.
Nem találok róla adatot. -
jbnd-007
tag
Csikkfelszedő robotporszívó kutya, vagy mi. Hát nem tudom... olyan kis szerencsétlen, hogy megsajnáltam.

-
kokopo
aktív tag
válasz
Geo19870322
üzenetére
Beallitas fuggo, (1,2,3) nekem 3 alkalom utan uriti magatol a dokkoloba a tartaly tartalmat. Dokkoloban van a porzsak (csomag tartalmaz +1 zsakot)
A Xiaomi home-ot hasznalom, de ki fogom probalni a Dreamehome-ot is -
kokopo
aktív tag
válasz
Geo19870322
üzenetére
Van tapasztalat, kb 2 hetes
Szerintem okes, ugyesen korbejar mindenhol, ugyesen manoverez a szekek (6db, 24lab+ asztal 4lab) kozott, kb 2-3cm szegelyt is megmassza. 2 naponta hagyom hogy menjen, 2x jarja korbe a lakast. Nincs por a hazban, kevesebbszer kell "nagytakaritani" A felmosas, csak nedvesites, de pont jo, hogy a padlorol eltunjon a por/porcica
Kb 70m2 a lakas (minusz agyak, szekek, asztalok, stb) egy kor utan 15% merul az aksi, 2 kor utan, 70%-al maszik vissza a toltore
Szerintem jo baratok leszunkNem tudom a szintet, nincs osszehasonlitasi alapom, nemtudom, hogy egy 600.000 ft-os, mivel tud tobbet. Ha tippelnem kell, kozepkategoria ...
-
-
kokopo
aktív tag
Ez most joaras ha... esetleg... valaki most venne
-
humigabi
aktív tag
-
xekta
csendes tag
Alapvetően nem szokott egetrengető bajuk lenni, előbb szokott behalni az akksi mint valamelyik alkatrész (a mostani akksik meg főleg szeretik feldobni a talpukat). 90%-a a nem akksi hibáknak pedig user error általában. A maradék 10 amikor behal a lidar vagy a panelon valami, bár az utóbbit még mindig felhasználó hibának tenném, hiszen általában a karbantartás hiánya miatt szokott lenni. Nyilván vannak típushibák illetve rossz szériák, de 2 évet bármelyik lehúz, de többet is. Nyilván nem úgy viszik vissza az üzletbe, hogy jó, hiszen akkor nem kapná vissza a pénzét. Ő meg csak ezt látja.
A mop pro egyébként egy alapvetően sok gyermekbetegséggel kűzdő széria volt, de még azok is "túlélték a 2 évet". -
-
válasz
static00
üzenetére
Miért gond a kamera ? Ragaszd le... Ha bármifele elgondolasod is lenne.
Talán L10 Prime, de én a kameráról nem igazán tartanék.
Pl. Xiaomi X20+ teljesen jó árban van, én nem sokat agyalnék.
Egy hátránya hogy kell egy manualis szőnyegkijeloles. De amúgy full automata minden téren. -
static00
tag
Sziasztok!
Olyan öntisztító
porszívó van 250k-ig, ami fel is mos, és nincs videókamerája?
L10 ultra
Ilyesmi, csak kamera nélkül és forgó mopplKöszi a tippeket
-
xekta
csendes tag
És mit ajánlottak Xiaomi helyett inkább, amivel "nincsen gond" ? Egyébként általában nincs velük baj, ha van akkor az legtöbbször a felhasználó hibája vagy a természetes degradációé (kopó elemek, por). Én várni szoktam a frissítésekkel mindig legalább egy hetet minden eszköznél, az a biztos. Használd egészséggel!
-
Bib
addikt
Sziasztok! Hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás egy xiaomi s10-re esett. Volt már egy xiaomim pár éve ami megállt és vége lett. Most is mondták a MM-ban hogy van velük gond bőven, mindegy elhoztam. Kérdés az újabb firmware mehet rá? Nem találtam semmi changelogot sajna,hogy mit javítottak vagy rontottak el. Szépen feltérképezte a lakást és felszipkázta.Jelenleg ez a Fw van rajta:
-
laci06
senior tag
Roborock S7 pro ultra-hoz hol tudnék venni normális áron kiegészítőket? Kellene porzsák, illetve a dokkolóhoz a felmosóját tisztító kefe. Van valami best buy hely/esetleg csomag hozzá?
Köszönöm!
-
Isti0221
tag
Üdv,
robotp.-t ajánlanátok ár/értéket tekintve:
90m2 lakás, laminált padló, nincsenek küszöbök, 1 nagyobb szőnyeg (hosszú) amit jobb lenne, ha kihagyna..
Ezek mellett kell rendes porszívó is, vagy azért felszedik a port és tisztára törlik a lamináltat, ha se kutya, se macska? -
-
-
DGery
aktív tag
válasz
Yellow73_a
üzenetére
Igen, 2x takarítás esetén a második kör az elsőre merőleges lesz.
Nekem a D10s ha nincs kikapcsolva a következő (másnapi) ütemezett takarítást egyszeres ismétlés esetén is a másik irányban végzi el. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Porszívózás előtt kicsit kitakarítottam az S8-at, porzsákm hengerek, kicsit átfújtam levegővel, és valamiért most nem csukódik le rendesen a tartály fedele.
Kicsit kiáll, nem marad a helyén. Mi a fene lehet a probléma? -
-
válasz
Yellow73_a
üzenetére
Régi vas
azért. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Ajkai ólomkristály
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó munkát a robotnak 

nem bonyolult, ha végigzongorázod egyszer.

De egyébként 3d akadályérzékelőset érdemes akkor nézni, bár az is beleakadhat kábelbe, akármibe ha túl kicsi a tárgy. Ha maga a lakás kialakítására céloztál, azzal nem szokott gondjuk lenni.