Új hozzászólás Aktív témák

• Graphics

Jómunkásember

válasz Victoryus94 #28567 üzenetére

Ja csapvíz, hát akkor az a gép sajnos nem lesz hosszú életű és érthető hogy büdös.

Most szólok akkor arról az apróságról, hogy a csapvízzel tönkre fog menni a masina, mert le fog rakódni benne a vízkő.

Ha sokáig akarod használni, akkor desztvíz, vagy ioncserélt minimum, és nem lesz büdös sem.

Minden gépről nincs részletes típusismeretünk, mivel nincs lehetőségünk tesztelni, a Googleből dolgozunk mi is, vagy mindenki a saját gépének tapasztalatával.

De nem fog azért valaki Q Revo-t venni, mert nekem az van, ha olcsóbb gépet keres.

175-ért az X20+ egy jó gép ettől függetlenül , de én csapvizet még a Dreame D9-be sem tettem soha.

Sajnos a kézikönyv fordítása megengedőbb, mert nem olyan víztisztasághoz írtak, mint nálunk.. :D
    A csapvíz meg persze, hogy nem géptisztaságú... Vasalóba sem teszünk csapvizet.
    Ha nálatok már büdösödik is a csapvíz, akkor lehet inni sem annyira jó.
    "
    Ez utóbbira szintén nagyon fontos gondolni abban az esetben, ha tudjuk, hogy a mi régiónkban kifejezetten kemény víz, hiszen ez a legtöbb esetben a vízkő kialakulásának melegágya, ami szintén komoly gondokat, eltömődéseket okozhat a rendszerben.
    Ezt előzhetjük meg könnyedén abban az esetben, ha desztillált vizet töltünk minden felmosáskor a tartályba."

De azt hiszem jelzem a topicgazdának, hogy írja bele azt a részt, hogy csapvíz nem való a gépbe... Ha nem lenne esetleg benne és nem szóltunk volna előre.

[ Szerkesztve ]

Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)

Új hozzászólás Aktív témák