Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
Xiaomi, Geekbuying, ordered: 2017.08.06, este proba. Full price: 268 + 54 (vam, vat) euro.
[kép] -
tbs
addikt
Xiaomi Robot:
- 19mm derekszogu szintvaltas (padlolap padlolap) megy neki, felfele kuzdosebb, de megoldja ferde lenduletbol.
- 22mm szalhosszusagu szoros szonyeget atkefelgette, lathatoan mas technikaval mozgott rajta mint a padlon. (Lehet ez a sok mikroakadaly miatt.) A lathato koszokat begyujtotte rola.
- Torolkozo, mint furdoszobaszonyeg: el kellett vennem elole. Ez volt az egyetlen dolog amit odabb tettem.
- 36nm takaritast 48perc alatt, 19% akkumeritessel (a vegen 81% meg volt benne) vegzett el.
- Latvanyosan szisztematikusan dolgozik: kimer maganak egy darabot fal mellett haladva es azt centinkent felsopri, majd folytatta. A darabkak kozott celtudatosan, atloban mozog, kozben elekerulo barmit (ember, macska, random odebbrakott szek) ugyesen intezi: kozeliteskor lassit, finoman megloki, ha nem mozdul, akkor kefeiranybol probal kerulni, ha nem megy -> masik irany.
- Sehol nem akadt el. Pedig a macska is probalkozott. A szaritorol a foldre logo lepedot is kezelte valahogy.
- Zsenialisan hazatalal.
- Macska itatot kicsit megpockolte, a kajastaljara nem maszott fel.
- Pordoboz uriteshez: kitaviranyitottam a szekreny alatti helyerol, power off gomb, doboz kivesz, urit, visszarak (kommentalja, hogy mit "erez"), majd home (haz) gomb nyomasra toltore all.
- Megdobbentoen jo. Irobot es neato latvanyemlek van a szememben - ez sokkal profibb benyomast kelt mozgasban. Takaritasban nincs elotte kihivas, padlolap kizarolag +2x1nm-es szoros szonyeg. -
tbs
addikt
Xiaomi Mi Robot, kefetisztogatas miatt toltore menet elkaptam.
-Szokasos modon pordoboz urites. (Mellekszal: HONNAN terem ennyi cucc?!?!)
-Oldalkefeje poros, toroltem.
-Haskefejere hosszu hajak tekeredtek fel, abba boven beultek szoszok. A kis gubancbontojanak nagy hasznat vettem.
-A tevekenyseg kozben kikapcsolas nekul a hatara fektetve pihent a kanapen.
-Osszeraktam.
-Letettem. (Tok mashova, mint ahonnan felvettem.)
-Haziko gombot nyomtam.
-15perc kalamolas utan megszantam a tetova tekergeset es a toltoje kozelebe vittem. A kis terkepen tok szar helyeket rajzolt. Nem probalta meg kitalalni hogy merre is lehet.
-A toltovel osszekacsintottak, es hazament.A toltoje el van dugva, ha "bevilagitana" egy szobat tuti ugyesebb lenne. De eLvira ertunk van, nem mi erte.
-
tbs
addikt
Xiaomi, gen1:
Hosszuhaju lanyokkal es hosszuszoru macsakaval: hajak rendszeresen feltekerednek, macskaszor csak a tartalyban. Minde takaritas utan takaritanom kell a hengert is. -
tbs
addikt
válasz Williamgrant #3362 üzenetére
+1 Nalunk ketten adjak az utanpotlast. Egy alkarnyi hosszu sotetbarna es egy karhosszu szoke... Mondjuk a szakallam is arasznyi (kisarasz ), de azt meg nem kellett levagnom a hengerrol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest