- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
válasz
gyulazsolti #14146 üzenetére
Pedig van a G1hez magyar, pont ma irták: [link]
Az rendben van ha mindig feltérképez és úgy megy, de ettől függetlenül a sarkokat azért kihagyta és úgy fejezte be a takaritástEsetleg ilyenkor érdemes lehet még egyszer elinditani "Vacuum along the edges" módban?
-
pooty
tag
válasz
tobias88888 #14143 üzenetére
Ez a porszívó nem olyan értelemben szisztematikus, mint a térképet elmenteni képes társai. A szisztematikussága abban merül ki, hogy nem random módon választja ki a következő útirányt egy ütközés vagy blokkoló ojjektummal találkozás után, hanem a giroszkópjával megpróbál az előző haladási vonalához képest párhozamosan visszafele haladni.
Ebből a szempontból néhány helyen nem megfelelő képet használnak reklámként a képességeihez, pl ez:
a pirossal jelzett kanyarokat nem fogja megejteni, akármilyen szép is, hanem folytatja azt a mintát, ahogy elindult.
Ez a kép a helyes, mivel nincs eltúlozva:
-
ben11
őstag
válasz
tobias88888 #14143 üzenetére
A G1 olyan átmenet féle a random és a szisztematikus között, már s alakban takarít, követi merre járt, de a térképet nem menti el. Így mindig új felfedezi a környezetét.
-
--Ham--
csendes tag
válasz
gyulazsolti #14146 üzenetére
Mikor kinéztem még leltem egész jó videókat, de most amikor kéne persze semmit nem lelek, és attól tartok fölöslegesen zümmög a hátam mögött...
-
--Ham--
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a november 11 -én rendelt G1 !
Bedugtam a töltőjét, a jövendőbeli helyére, gondoltam ráteszem a gépet, erre elindult
Nicns szívem megállítani, olyan aranyos 30 percig néztem ahogy keresgél stb, de se applikáció telepítve, se párosítva nincsen.
Van valami gügyéknek való videó, vagy leírás a beüzemelésről?
Előre is köszi! -
tobias88888
őstag
Mop Essential müködési elvéről esetleg tud valaki valamit? Dolgozott egy órát, majd 44%os aksinál visszament tölteni. Nézem a térképet, de az esetek felében nem ment el a sarokig. Ilyenkor folytatja vagy úgy van vele hogy nagyjából jó szóval kész van.
Amennyiben nincs mozgatva a dokkoló, a következő takaritásnál már szisztematikusan jár körbe? Vagy esetleg minden egyes alkalommal fel fogja mérni? -
Galahed
senior tag
Ma frissült a Roborock app, újdonságot nem találtam benne...
- stabilitás, teljesítmény javítása,
- néhány hiba kijavítása. -
bark88
csendes tag
válasz
barisssa #14136 üzenetére
Nalam ilyenkor egy teljes takaritas megoldja a problemat.
Ha roviditeni akarod a takaritast, nyugodtam csukd be az ajtot vagy rajzolj be virtualis falakat. A lenyeg hogy ne legyen kijelolve szoba az inditasnal es fejezze be a takaritast a dokkolon. Ilyenkor updateli a terkepen a kisebb valtozasokat. Pl dokkolo helyzete vagy nagy butor athelyezese. -
barisssa
tag
Sziasztok.
Kezd egy kicsi nagyon bosszantani hogy 3-4 hetente eldobja magát valamiért a térkép. Most a dokkoló pozícióját valamiért tökre máshol mutatja, így nem is tudja elkezdeni a takarítást, vagy összevissza megy a házban. Nem hiszem el hogy minden hasonló alkalomnál újra kell kezdeni a ház feltérképezését ami elég sok idő. Nincs rá tényleg más mód hogy visszaálljon?!
Nyíl mutatja az eredeti helyét.
-
Fetyoka0
tag
Sziasztok,
Viomi se gariztatas ugyben erdeklodtem idehaza ali rendeles eseten. A valaszok a kovetkezok:
Xiaomishop.hu
"Cégünk kizárólag a www.xiaomishop.hu webáruházban értékesített termékeket javítja garanciában.
Fizetős javítást vállalunk, előre egyeztetett módon."xiaomi.hu
"Nincs ilyenkor sajnos itthon érvényesíthető garancia. Ezt a típust mi nem forgalmaztuk, így még fizetősen sem tudnánk kezelni." -
Buci7
csendes tag
válasz
tranceplanet #14130 üzenetére
mondjuk a roborock az legalább nem ez a gagyi mop pro
ott megvan rendesen csinálva a software + a támogatás is
-
Zoller83
csendes tag
válasz
tranceplanet #14128 üzenetére
iOS alatt is azonnal reagál, mintha egy távirányítós autóval játszanál
-
tranceplanet
addikt
Én használom a remote control funkciót, ahová nem ment valamiért, oda én beviszem távirányítóval. Olyan is van, hogy egy kis területet csinálok meg, tudom van a zónázás funkció is. A latency is minimális, mivel nem kínai szerveren vagyok, ezért elenyésző. Ez android alatt, IOS alatt nincs tapasztalatom sajnos.
-
Buci7
csendes tag
Nektek megy a remote control IOS alatt ??
-
Queen
tag
válasz
tobias88888 #14113 üzenetére
A xiaomi.hu oldalán már fenn van a magyar használati útmutató.
-
Galahed
senior tag
válasz
noorbertt #14119 üzenetére
én még 197e Ft-ért vettem, (1 hónapja) utána hirtelen felugrott az ára 265e-re, utoljára az Alzánál láttam, 226e-ért, most jelenleg a mishopban van 229e-ért... idén talán nem de jövőre szvsz biztos olcsóbb lesz, de hát ugye a forintunk is megcélozta a 400-as eurót...
Kint meg 670USD és a csillagos ég között mozog, 49% -os kedvezménnyel 722USD ???? nevetséges....
Szóval nem hiszem , hogy idén sokkal lejjebb menne.... -
noorbertt
őstag
Szerintetek jó áron s6maxV lesz?
-
pooty
tag
válasz
tobias88888 #14102 üzenetére
Nekem jó ha 50x50cm-es az az U alakú ficak ahova be van rakva
. Elindulni mindig el tudott, a hazatalálásnál nem mindig vártam meg mire meglátja a dokkoló jelét, de mivel legvégső esetben úgyis a falak mentén megy végig, biztos rátalálna.
-
tobias88888
őstag
Az egyik G1 ajándékba menne. Valahonnan lehet esetleg hozzá magyar leirást szerezni vagy egyelőre esélytelen? (xiaomi honlapján nem találom)
A topic leirásban van egy ilyen: "Töltsd le a Xiaomi.hu fórumról a magyarított MiHome appot". Van még ilyen app? Melyik oldal is ez pontosan, mert a xiaomi.hu-nak nincs fórumja. -
ben11
őstag
válasz
tobias88888 #14102 üzenetére
Nyugodtan rakd be az alá, ahová szeretnéd, a lényeg, hogy elférjen a dockra felállva is. A távolságok sincsenek kőbe vésve, nálam az 1c sincs messzebb 30 cm-nél oldal irányban.
-
a 2 kis régi kedvenc.
ILIFE A4s Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
2020FRIDAY +3$ store kupon.
114.99$ILIFE V7s Plus Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból
Kupon: 2020FRIDAY +3$ store kupon.
125.66$ILIFE V3s Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: ALIEXPRESSBF9 +3$ store!
82.00$ -
Orion köd
csendes újonc
válasz
kmarci25 #14101 üzenetére
Köszi! Hát a wifit mindenképpen resetelni kell és konfigurálni az éppen aktuális routerrel. Ehhez kell a dokkoló?
Aztán lehet, hogy majd csak felviszem, és szabadjára engedem, csak féltem a leeséstől az érzékelők ellenére, nem merem majd magára hagyni, pedig ez lenne a lényeg. Elég ha egyszer esik 3 métert. -
tobias88888
őstag
Megjött a két darab Mijia G1, épp töltenek. Használati útmutató egyből azzal kezdi, hogy oldalra 0.5-0.5, előre 1.5 méter szabad hely kell neki úgy, hogy nem szabad berakni semmi alá. Ezt komolyan kell venni? Kb a szoba díszeként kell tartani?
Plusz a macska folyamatosan lelöki a dokkolóról -
kmarci25
veterán
válasz
Orion köd #14095 üzenetére
Az S5 Max bátyámnál lesz. Nálunk Mop pro van, egy szinten. Annál ha resetelem a wifit, vagy elveszti a jelet (ahogy írod is pl. áramkimaradásnál, de router csere is volt nemrég) a térkép megmarad, úgyhpgy az nem gond.
Az egyik szinten Mihome, másikon Roborock szerintem nem jó, mert akkor vinned kell a dokkolót is szerintem minden alkalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest