Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoller83
csendes tag
válasz
Pizzafutar
üzenetére
Köszi! És software frissítés az gyakoribb mint a mop pro-nál? (mivel ott még a leírtak szerint nem volt
) -
Godipet
csendes tag
Sziasztok most vettem egy viomi Se-t. Első nap működött rendesen de lemerült mielőtt felterkepezte volna az egész lakást, vissza kullogott a töltőjére, azóta ha elindul csak köröz körbe körbe kb 3m² és mindennek neki megy kb full erőből és próbálja eltolni vagy fellokni a bútorokat vagy bármi ami előtte, mintha nem érdekelne semmit szenzorjaival hibát nem ír, próbáltam már factory settingset. Mikor megy benyomom az ütközöjet de semmi nem vált irányt pedig szerintem kéne nem az lds radar úgytunik működik? Valakinek ötlete?
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
Max 60e-ig van valami más ajánlott alternatívája, az ILIFE A4s-nek, ami már elboldogul szőnyegen is? Ezt a Navon Easy-t láttam még árukeresőn, amihez az van írva, hogy minden felületre alkalmas, de mennyire lehet jó? Köszönöm előre is a segítséget
-
Smith Ügynök
tag
Sziasztok!
Gondoltam a családot meglepném egy robottal karácsonyra. A keret max 80e.
Pár napja nézegetem a lehetőségeket, képbe kerültem, hogy mit tudnak ezek a kis kütyük,
de konkrét típusról még nem nagyon tudok semmit.
Most kuponnal a Xiaomi Mijia 1S pont beférne 80-ba, ajáljátok ezt megvételre?
Lakás 90nm, régebbi, alacsony szőnyeg néhány darab, járólap, laminált padló + 2 cica.
Felmosás funkció nem kell.Köszi előre is.
-
Zoller83
csendes tag
Sziasztok!
Robotporszívó vásárlás elôtt állunk
Semmilyen tapasztalatunk nincs ezzel kapcsolatban. Ár/teljesitmeny vonalon mozogva gondolkozunk, ne legyen azert tul draga. Xiaomi mop pro-t ill. Xiaomi S5 Max-ot neztunk. A mop pro baratsagosabb aron van, de max 150-ig beleferne. Szerintetek melyiket erdemes megvasarolni? Az utobbi par oldal visszaolvastam es tobb panaszt latok a mop pro-ra. Mi a gond vele? Az S5 Max-al is hasonlo tapasztalatok vannak?
Koszonom elore is! -
yanc
csendes tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Megtörtént párszor, de több telefonról is ugyanazt produkálja, és konkrétan kb a router alatt lakik.
Tegnap a szoba közepén úgy döntött hogy ő végzett, utána a másik szoba közepén elment aludni.
Az enyém global model, azt lehet tudni, hogy melyik milyen szervert használ? -
Plast1c
csendes tag
Sziasztok!
Még 1 gyors kérdés...Kicsit elbizonytalanodtam...
"Xiaomi Mijia 1c robot" és a "Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C" ugyan az a termék?
Köszi előre is. -
yanc
csendes tag
Sziasztok,
Xiaomi mop pro-van tegnap-ma folymatosan hálozati problémákat produkál, device is offline, az app nagyon sokáig tölt, remote el sem indul, mondván hogy más wifi hálózaton van.? mindeközben a routeren látom hogy gyönyörűen csatlakozva van, még adatforgalmat is generál. Másnál is van ilyen hina? nekem szerver problémának tűnik.
-
canniball
nagyúr
-
Galahed
senior tag
válasz
humigabi
üzenetére
És ezekre sincs ráírva hogy Xiaomi... pedig ismerősnek tünnek.

Csak nálunk irják rá (pl Európa) -
-
humigabi
aktív tag
válasz
kmarci25
üzenetére
China Mainland kiválasztva "Save" gomb megnyomva és ezt dobja fel angolul: " Adatvédelmi célokból a különböző régiókból származó termékek csak a saját adatközpontjukból érhetők el. Az eszközök párosítva vannak az aktuális kiszolgálóval, és letiltják őket, ha másik szerverre vált."
No innen már nem mentem tovább

Lehet ez a téglásítás kezdete?

-
humigabi
aktív tag
válasz
kovsol
üzenetére
Nem tudom, de főleg azt nem értem, hogy ha már a 0021-es frissítést visszavonták és China régióban már 0045 és 0047 sz. frissítések is kijöttek, akkor itt mi a francért nem adják ki valamelyiket. Nyilván nem csak itt, más fórumokon is leírják, hogy gázos az fw (pedig egyébként jó gép), nem tudom, miért várnak ilyen sokat, Vagy megvárják az összes hiba kibukását és egyben orvosolják?

-
Jonny1985
újonc
Mop pro esetében van arra mód hogy valahogy sleep mode-ba kerüljön éjszakára? Takarítás után szépen visszamenőleg a helyére, feltolt és a fehér led egész éjjel világít. Kicsit zavaró.
Előre is köszi!! -
gorbep
őstag
válasz
humigabi
üzenetére
Már miért kellene levenni??? Nálam 2 régióban vannak Xiaomi cuccok... jól megvannak egy azonos című fizikai alhálózaton....- csak 2 különböző régióra állított MiHome-ban láthatóak... egy telefonon Island-el... de nem viccból, kényszerűségből.... a ZigBee gateway csak China Mainland régióban hajlandó működni nekem.
-
kmarci25
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Persze, mert a tiéd kínai régiós.
-
pauger
csendes tag
válasz
collecting
üzenetére
Igen én.
És Te?
Én még mindig vissza tudom csatlakoztatni, de 1-2 nap és újra villog... -
kene84
aktív tag
válasz
tranceplanet
üzenetére
Memory Map van és az be van kapcsolva.
-
kene84
aktív tag
Sziasztok,
Viomi SE esetében lenne egy olyan problémánk, hogy végigment a lakásban, teljesen feltöltött mégis ha pl Area Editorra nyomok akkor írja a Xiaomi Home, hogy csináljunk teljes porszívózást és legyen egy teljes, automatikus feltöltés. Térképet látni, mikor elindul az alkalmazás akkor betölt. Viszont a map menüpontok nem működnek. Van esetleg ötlet?
Köszi -
tranceplanet
addikt
válasz
Galahed
üzenetére
Részben. A Viomi sűrűn tolja a frissítéseket. Mop Pro esetén csak a Global verziós tulajok vannak szivatva, aki China régión van az sűrűn kap frissítést. Szóval nem minden esetben előny a Global robot, sőt... Nem beszélve a sokkal olcsóbb kínai árról, akár 50% is fogható egy kínai géppel. Az emberek ~90%-kánál nem kerül sor garanciáztatásra, ha bekerülsz abba a tízbe, akkor így jártál.
-
Galahed
senior tag
Más a gyártó. Az S50 az Roborock, a MOP PRO meg Viomi gyártmány...
A Roborock véleményem szerint erősebb minőségben, meg SW fejlesztésben is...(A Xiaomi név jelen esetben csak olyan "érdekszféra" - Európában (nem csak ott) jobban el lehet adni.
A Viomi és Roborock név a világ más tájain önállóan is "megy", adnak el készülékeket... -
Ispy
nagyúr
válasz
LógaGéza
üzenetére
Persze, de ilyen statisztikáink nincsenek, szóval marad az, amit látunk. Én ezek után tuti nem vennék mop prót, mert amilyen mázlista vagyok az enyém tuti hibás lenne. Meg mondjuk az fw frissítés hiánya sem annyira szimpatikus, erős a gyanúm, hogy már nem is fog jönni, az s50 is kapott frissebbet már azóta. 1 éve az s50 volt a sláger, kuponosan 100-110k között ment, az volt akkor a mop pró, de nem emlékszem ennyi user visszajelzésre miatta.
-
collecting
tag
válasz
pauger
üzenetére
Gergőőő, te vagy az?
Nalam abban az egy hetben nem dobta el a wifit, bar az elejen nagyon nehez volt osszekapcsolni a halozattal. Amikor eldobta (porszivozas kozben), utana mar letre sem hozta a halozatot az ujrasetupolas alatt. Szorakoztam vele egy fel napot, de semmi. Akkor kertem a visszakuldest
-
kmarci25
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Pl. itt vagyok én is.
Mop Pro, tavasz óta, nincs vele gondom. Az egyik burkolatváltón mászik át mostanában nehezebben, de ez valószínűleg a kerekek kopásának/porosodásának köszönhető, rendeltem is hozzá szilikongyűrűt, ami remélhetőleg ezt megoldja. Amúgy jön, megy, wifin van, semmi gondom vele. -
pauger
csendes tag
válasz
collecting
üzenetére
Nekem egy hónapon át stabil volt a hálózat, de mostanában kétnaponta ledobálja. Csinált olyat is amit írsz, hogy nem érhető el wifi reset után sem, nekem a hazatérés gomb hosszú nyomása (factory reset) oldotta meg.
Másnak is előfordul, hogy elveszíti a wifi kapcsolatot (Vacuum Mop Pro) és nem tud újra csatlakozni? Teljesen random időkben, akár nap közben is, mikor folyamatosan van internet elérés (itthonról dolgozom).
-
LógaGéza
veterán
Az a baj, hogy ennyiből nem tudsz konkrét arányszámot levonni. Ha tudnád azt mondjuk, hogy a topikot olvasók (és nem kommentelők közül) vettek mondjuk 2ezren Mop Prot, és abból írtak 5-en, hogy bajuk van vele, akkor változna a véleményed?
Nagyrészt ugye azok panaszkodnak, akiknek bajuk van, és elég kevesen jönnek vissza / maradnak itt leírni, hogy minden rendben van amúgy a termékkel - ez általánosan igaz az egész fórumra, nem csak ide. -
zsírsámán
senior tag
Sziasztok! Kb 1 éve használok s5 maxot, és a többi tulaj felé lenne 2 kérdésem. Nemrég elkezdte a vizet folytatni. Ilyenkor ha kiveszem a felmosó részét, rendszeresen kifolyik belőle víz, valamit a gép alja is nedves a víztartály körül. Más is tapasztalt ilyet? Valamint (lehet hogy ez eddig is így volt csak most tűnt fel először
) porszívózás közben csak a gép jobb hátsó részén jön kifujt levegő, a bal oldali réseken semmi. Másoknál is így van ez? Köszi
-
wierra
senior tag
válasz
collecting
üzenetére
Saját rossz tapasztalatot hiba extrapolálni a téma egyéb versenyzőire. Nálam az 1. generációs Mi Robot Vacuum, és az S50 (bár itt volt egy DoA-s LIDAR modul-csere) is hibátlanul működik évek óta.
A drágább modellek érdekes módon kisebb hibarátával bírnak
.
A Mop Pro pedig az itteni visszejezések alapján erősen lutri; figyelembe véve az 1 hetet bíró wifi modult; a hibás készüléket brickesítő gyári firmware frissítést, az esetenként megbízhatatlan működést. -
collecting
tag
így van. visszaküldtem a mop prót, nem veszek másik ugyanolyat, drágábbat meg azért nem, mert egyszerűen ennél többet szerintem nem ér ez a robotporszívós projekt egyelőre, nem olyan flottul működőek még, amennyire azt elképzeltem. szóval most elengedem a robotizált takarítást egy időre, pár év múlva visszatérek rá, hogy hova sikerült fejlődnie.
-
Ispy
nagyúr
válasz
collecting
üzenetére
Amióta olvasom ezt a topikot ennyi problémát még egy gépnél sem jeleztek a userek itt, mint a mop pronál. Én sem venném azt, akkor inkább s5 max, annyival nem drágább, viszont stabilan működik.
-
collecting
tag
válasz
Stephan89
üzenetére
Én mindenképp lidarosat vennék, azért ha nem egy üres területet kell kitakarítani, hanem viszonylag sok a tereptárgy, akkor a lézeres szerintem az ideálisabb. De semmiképpen sem Mop Prót, ennyit nem szívtam még egyetlen xiaomi cuccal sem. Az, hogy végül bedöglött a wifije, hab a tortán, egy hétig használtam, néha áthelyezte a töltőt a térképen, miközben hozzá sem lett nyúlva, új térképet rajzolt, holott tökéletes volt a meglévő, nincs rá frissítés egyelőre, szóval nálam elég megbízhatatlanul működött.
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok,
Találtam egy videót, ami a Vacuum Mop 1C-t és a Pro-t hasonlítja össze. A [videóban a 9. Perctől] virágcserepek közé küldik őket, és itt az 1C eléggé elhasal, a virágok között kihagy egy elég jelentős területet.
Emiatt most aggódom, mert nálunk viszonylag sok akadály között kellene majd dolgoznia. Nektek mi a tapasztalat vele ilyen környezetben? Ha nekiütközik pl. egy szék lábának, attól még körbemegy rajta és alaposan kitakarít, vagy mint a videóban, elkerüli a területet?
Fontos lenne, mert ha az utóbbi, akkor lemondanám még a megrendelést és LIDAR-os robotok közül választanék inkább.
Köszönöm!
-
csabám
addikt
Sziasztok!
Ez a szerencsecsomag (S5 Max) a háló takarítása közben felfedezett egy feregjáratot... hogyan tudnám törölni a térképről?
A restore funkció semmit nem csinál, pedig a kis képen a régi, fantom háló nélküli kép látszódik.
Egyébként el nem tudom képzelni, hogy mi történt...
Köszönöm előre is a segítséget!
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Gen1 tulajoktól kérdezném, hogy a tudomásom szerint eleddig utolsó firmware frissítés után jól működik a gép?
Nekem ezt ajánlgatja folyton: 3.5.8_004018
-
Plast1c
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Mijia 1C 2 in 1 Smart Robot.Egy kérdés merült fel hirtelen nálam. 2 szintes a kecó...A terv egyik nap a fszt. másik nap az emelet lenne takarítva vele. Minden nap feltérképezéssel kell kezdeni vagy hogy kezeli ezt le?
Előre is köszi a választ. -
Ezek most jó árban mennek szerintem.
ILIFE H70 Handheld Vacuum Cleaner 21000Pa Strong!
EU raktárból!
Kupon: ILIFE15OFF
86.99$ILIFE H50 Handheld Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
64.99$ILIFE V7s Plus Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
131.66$
https://bit.ly/3fJbggv -
iegyetlen
csendes tag
Amazonról eu raktárból rendelt robotporszívóval van esetleg valakinek tapasztalata?
-
iegyetlen
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék otthonra egy robotporszívót. A Xiaomi Mi Robot Mop Pro-t néztem ki. (Látom, hogy elég népszerű a csoportba is)
Egy 70m2-es lakást takarítana, küszöbök nincsenek, szőnyeg van pár, de egyik se magasabb 2cm-nél.
Elég sok teszt videót megnéztem, de maradt 2 kérdésem:
- Felmosásnál érzékeli a szőnyegeket?
- Felmosó folyadékot lehet vele használni, vagy tönkreteszi a gépet?Esetleg tudtok javasolni más alternatívát? Max. 120.000 Ft-t szánok rá, a felmosás funkció előny, de ha a tapasztalat azt mondja, hogy ebbe a kategóriába nincs értelme, akkor eltudom engedni. Köszönöm a Segítségetek előre is!
-
VicKing
tag
Sziasztok!
4 hónapos mop pro tapasztalatok:
-nekem a wifivel semmi gondom
- néha elfelejt bemenni a konyhába, ilyenkor újra térképeztetem a lakást, akkor megint jó darabig nincs gondom
-térképezésnél tükröket letakarom földtől számítva 20 centi magasságig, különben mindig nekimegy..
- felmosás után célszerű a rongyot kimosni, gyorsan nagyon büdös lesz...
- egyszer nem talált haza, nem tudott kijönni az ágy alólKérdések:
Felmosós robotnál lehet tenni valamit a vízbe, hogy tisztább, illatosabb legyen az eredmény?
Hepa szűrő mosható víz alatt? -
magyarl
tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Grabber tesztjében nem volt elvárás, hogy úgy szívjon mint a hagyományos porszívó.
Azért van értelme ilyen teszteknek, mert ezzel a robotporszívókat lehet összehasonlítani, annál jóval obkejtívebben, mint hogy "szépen takarít". Hát kössz...
Az ilyen tesztek a tudatos vásárlókat segítik. Grabber tesztje azt a megfigyelést erősíti, hogy szőnyegre a Viomi SE-nél vannak hatékonyabb robotporszívók is. -
wierra
senior tag
válasz
Tailortamas
üzenetére
A WiFi legyen veled.
Ha 1-2 hét múlva se döglött be a wifije, majd akkor bonts pezsgőt.
-
Tailortamas
csendes tag
Hölgyeim és Uraim!
Xiaomi Vacuum Mop Pro védelmére kell, hogy keljek. 2 nap kellett, hogy összeszokjunk! Imádjuk, kitapasztalás és gyors összecsiszolódás után! Hihetetlen, hogy egy tiszta lakásban mi mindent szed össze. Szinte már ciki volt a tartály ürítése!!!
Nagyon okos kis szerkezet! Mindenkinek csak ajánlom!!
110' üzemidő, 130 nm2-re kiváló!
-
b@zsi
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakoznék a Mop pro tulajokhoz. Remélem nálam is beválik majd a készülék, ahogy már sokatoknál 🙂
Eddig egy takarítós körön vagyunk túl, és az történt, hogy a porszívó nem talált vissza a dokkolójaba. Ez szerintetek mi miatt lehetett? Nem sikerült neki úgy se visszamennie, hogy egy szobában volt a dokkoloval és úgy sem, miután egy komplett feltérképezés és takarítás után végzett és ment volna vissza. -
-=Tiger=-
tag
válasz
humigabi
üzenetére
n00n: csak minimálisat vagy keveset futott hibátlan példány, gari nélkül... (ezt én bevállaltam)
humigabi: ispay kolléga foglalta jól össze:
"A robi sehol nem végez tökéletes munkát, nem az a dolga. Ha folyamatosan megy naponta egyszer, akkor a kosz nagy részét összeszedi, de nem váltja ki a hagyományosat, csak ritkábban kell elővenni."
Lássuk be... nem tudja megkülönböztetni hol van szőnyeg, hol van járólap vagy parketta... szerintem senki sem örülne neki ha a szőnyeget is összevizezné. +1 a víztől még ha desztilláltat is teszel bele 1 idő után szerintem a vízkő kinyírja, de javítson ki valaki ha tévedek.
Én ezt nem erőltetném különösképpen...
Mi 1-2 naponta körbe küldjük, most romlott el a rendes porszaívónk, helyette veszek egy W3-as Kärcher száraz nedveset (20-25E)80-100m2-t pedig gyorsabban és jobban feltörlök mint bármilyen robot.

-
humigabi
aktív tag
válasz
Stephan89
üzenetére
Félre ne érts, csak a két gép térkép készítési és követési módszerére akartam rávilágítani. Nem én írtam itt a topicban, hogy a kamerás gépek mennyivel többet ütköznek, mint a LIDAR-os gépek. Nekünk LIDAR-os van és az nagyon keveset ütközik, olyanról meg nem írok tényszerűen, amit nem próbáltam. Azt is itt írta valaki, hogy sötétben nem takarított ki rendesen a kamerás robot. Ezeket itt olvastam, nem én találtam ki. De mivel itt egy adott típusról homlok egyenest ellenkező információk is világot látnak, bármi lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

csak gondoltam szólok 

.

farkas26