Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz
Zoller83 #14392 üzenetére
Persze, nem az orbitális plusz költség zavar, hanem inkább, hogy biztosan megkapom-e majd.
Bár már folyamatban van, azt írta, hogy rendeljek valamit és átállítja az összeget 0.01-re, de a kivitelezése még kérdéses, mert rendeléskor a megrendelt termék árát rögtön ki kell fizetni! -
MBalu0001
csendes tag
válasz
Zoller83 #14315 üzenetére
én kb 3 takarítás után ürítem a tartályt, attól függően hogy néz ki a szűrő porszívózom (van spéci fej hozzá
).
Havonta pucolom tisztára a tartályt, és fujatom ki a szűrőt.Mosni nem mosom mert olvastam hogy a csapvíz eltömítheti a hepát (vízkő, nálunk kemény a víz eléggé). -
Galahed
senior tag
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Zoller83 #13945 üzenetére
" A fürdőt meg szerintem is csak véletlen kihagyhatta, legközelebb megtalálja és hozzáteszi a térképhez"
Nem feltétlen. Nekem legalábbis első feltérképezésnél csukva volt a fürdőajtó, majd amikor elküldtem "élesben" takarítani, már nyitva volt. Benézett ugyan, látta is, hogy ott van valami, de nem rakta hozzá a térképhez. Kellett rajzoltatnom vele egy másik térképet. Szintén Viomi SE.
A fény, pontosabban annak hiánya nem zavarta, gond nélkül ellavírozott a már sötétbe burkolódzó előszobában/konyhában is.
-
Galahed
senior tag
válasz
Zoller83 #13918 üzenetére
Nálam is teljesen jól működik a feltörlés (S6maxV), bár nem hívnám felmosásnak. Sima csapvizzel használom, új tipusú moppal. lvileg szélesebben mos fel, de a programja alapján a régnek megfelelő sávban halad felmosás közben. Azért most beszereztem (megrendeltem) két régi moppot is, kiváncsi vagyok azzal milyen.
A moppot ti hogy mossátok ki? kézzel vagy géppel? (mármint a többször használhatót, mert látom az Alin vannak egyszer használatos moppok is (Pár cent darabja..)
-
geotom
tag
válasz
Zoller83 #13898 üzenetére
A PaaS-ról ezt találtam [link] Elég bonyola, de az jól látszik, hogy nem elég bepipálni az ÁSZF boxot hanem űrlapot kell kitölteni abban meghatározva az időtartamot stb. No ilyet szrtm. senki nem csinált, vagy kapott! Ránk ezért csak az adásvételi ÁSZF vonatkozik, mert PaaS szerződést nem kötöttünk!
Véleményem szerint, ha tévedek, majd kijavít valaki! -
-
Galahed
senior tag
válasz
Zoller83 #13790 üzenetére
Szia! Nincs különbség, ugyanaz a firmware, csak a számozás másképp van a Mi Home másképp számozza. A kinti fórumok szerint a Roborock app hamarabb adja fel a update lehetőségét mint a Mi Home. (ez nem is csoda, hisz Roborock gyártmány.)
Saját tapasztalatom szerint is igy van, a Mi Home app ból (jelenleg is) és a régebbi firmware-ből is hiányzik egy két funkció ami az újban (Roborock app és firmware) benne van. Ezt most az S6 maxV-re irom, pl a Mi Home-ból itt hiányzik az élő kamera képe takaritás közben, a Roborock app már lassan 2 hónapja tudja...
-
Stephan89
aktív tag
válasz
Zoller83 #13730 üzenetére
Kérdés mi van akkor, ha tönkremegy pl. a wifije (a fórumot olvasgatva nem is annyira ritka probléma). Hogy lehet gariztatni? Még sosem rendeltem ilyen nagyobb értékű terméket külföldről.
Ha kockázat nélküli a gari, akkor lehet inkább lemondanám a Vacuum Mopot a Turbadotól és berendelem a Mop Prot. -
Galahed
senior tag
válasz
Zoller83 #13630 üzenetére
Elképzelhető...
De pl a schedule - időzitett takaritás- Spanyolországtól Norvégiáig működöt. - a fórumok szerint. (az európai szerver állt le, még az app-ba sem lehetett bejelentkezni) ezekszerint azt a robot tárolja... Majd utánaolvasok még, hogy pl volt -e benne olyan, hogy csak a konyhát porszivózza, mert ha volt akkor a térképnek is ott kell lennie, mert nem találná meg csak azt...
-
Galahed
senior tag
válasz
Zoller83 #13624 üzenetére
Sajnos nem lehet, újra kellett őket párosítani. Viszont az elkészített mentett térkép nem tűnt el nálam /nem S5max!!/
Amikor letöltöttem és feltelepitettem a Mi Home -t az a párosítás után egyből látta a korábban elkészített térképeket. Lehet ,hogy a térképek közös szerveren vannak, vagy ugyanabban a mappában vannak a telefonon...??? Vagy a porszívó tárolja őket??? -
válasz
Zoller83 #13611 üzenetére
Ja. Most előkapartam, mert már korában rendelem. Szürke, kerek, de nem olyan nyitószelep, mint ami abban a két lyukban van. Nem látok más olyan részt, ahova jók lennének. Akkor van felesleges 12 darab kerek valamim (amíg valaki nem talál a gépen helyet neki.
Egyelőre ez a “legértelmesebb” funkciója. -
Galahed
senior tag
válasz
Zoller83 #13600 üzenetére
Külföldi fórumok szerint (ahol szavazás is volt ezügyben) a Roborock appot hozták ki nyertesnek.(ha már egyszer ő gyártja ezeket /S5, S6, S5 max, S6 maxv stb ezen nem csodálkozom/
Letöltöttem, de még mindig nem volt időm eleget foglalkozni vele, igy nem tudom melyik lenne jobb a késöbbiekben... Majd egyszer megnézem azt is. (Home) -
tranceplanet
addikt
válasz
Zoller83 #13547 üzenetére
A szilikonos oldalkefe nem jó a hosszú szálú szőnyeghez. Szerezz be egy háromágú sörtés klasszikust és megoldódik a probléma. Amúgy ezt a szilikonos új fajtát azért találták ki, mert elvileg többet bír, mint a sima sörtés. A szilikonos elvileg kevésbé kopik, ritkábban kell cserélni, aztán majd a gyakorlat megmutatja valóban így van-e.
-
Orion köd
csendes újonc
válasz
Zoller83 #13551 üzenetére
Honnan fogsz hozzá tartozékot rendelni? Én néztem az Alin, van Roborock&Mi Store, elvileg original? cuccokkal, elég drága, de ha azt mondjátok, hogy olcsóbb utángyártottakkal ne próbálkozzak, hajlandó vagyok évente ennyit rákölteni. Az ebayen sokkal olcsóbbak vannak, kevesebb, mint a feléért, de nyilván nem eredeti. És az Alin 11-én olcsóbbak egy kicsivel, már beraktam a kosárba, de érdekelne a véleményetek. Köszi.
Ja és persze az Alin is vannak olcsó utángyártottak. -
Galahed
senior tag
válasz
Zoller83 #13491 üzenetére
Ismerem a Turbado - t, a szolgáltatása miatt tetszik.
2-3 év garancia, nem javítanak, hanem újat adnak vissza ha elromlik, 4 évig beszámolják a régit, ha újabb típust szeretnél.Tegnap délelőtt rendeltem egy S6 maxV-t, az előbb érkezett e-mail, hogy a külföldi raktár átadta a GLS -nek a csomagot. Persze még igyy is beletelhet jópár napba mig ideér.
Sajnálom, hogy te igy jártál velük. -
Pizzafutar
aktív tag
válasz
Zoller83 #13438 üzenetére
Igen. Én a személyes átvételt választottam, a megrendelés után 8 nappal kaptam tőlük egy értesítést, hogy ' a mai napon külföldi raktárunk a megrendelését átadta a futárszolgálatnak. Kérjük várja meg következő értesítésünket, amikor a készüléke beérkezett irodánkba.'
Másnap pedig arról, hogy megérkezett a készülék, mehetek érte.
De érdeklődj náluk, nekem is hasonló helyzetben gyorsan válaszoltak a levelemre.
-
Pizzafutar
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
válasz
Zoller83 #13296 üzenetére
Itt Roborock&Mi Store már nézted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Használt Stadler Form hideg párásító ingyenes szállítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest