- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Vacuum Mop Pronál a portartálynak a szűrője mosható sima vízzel?
-
csemberlen
őstag
Köszi, akkor tegyem fel rá a 01.08.76 verziót nyugodtan.
-
huliganboy
addikt
válasz
csemberlen #12396 üzenetére
Több térkép, több mód (takarítási sorren, logikusabb mozgási metódus, pontosabb dokkolás)
-
geleati
tag
válasz
csemberlen #12396 üzenetére
Nekem az van, nincs vele probléma. Hogy mivel tud többet, azt nem tudom.
-
csemberlen
őstag
S5 max ezzel a firmwareval érkezett 01.06.02
Frissthető 01.08.76-ra van valakinek ez már felrakva? Mivel tud többet, nincs e problémája? -
geleati
tag
válasz
huliganboy #12394 üzenetére
Köszi, ki is fogom próbálni!
Eddig pár alkalommal hurcoltam, de gondoltam, hogy csak van egyszerűbb módja is -
geleati
tag
Sziasztok!
Adott egy Roborock S5 max egy két szintes házban, mindkét szinten van már térkép, alapból az emeleten van a dokkoló. Azt meg lehet csinálni, hogy leviszem a földszintre dokkoló nélkül, beindítok egy porszívózást és ha végez, akkor majd felviszem? Vagy ettől bekattan, hogy nincs hova visszamennie dokkoló hiányában? -
s5 max szűrő/kefe rendeléshez van ajánlott alis shop?
-
spiky03
veterán
Pénteken nekem is meghozták a Mop Prot.
Még a dobozában pihen, mert épp festés volt és nincs minden a helyén.Az első indítanál amikor feltérképezi a házat akkor érdemes elpakolni és úgy megcsinálni, hogy rendesen mérje fel a házát?
Gondolok itt olyanokra, hogy a gyerekenk a motorja, meg baba karam van a tvs szekrény előtt.
Meg pl puffokat addig feltenni a kanapéra?Aztán ha megy majd a takarítás akkor ezeket vissza és úgyis kikerüli, ha "látja" őket.
Vagy rosszul gondolom?
-
kmarci25
veterán
válasz
sugarforce #12388 üzenetére
Kezeli a mop pro-t? Mintha korábban úgy olvastam volna, hogy nem. Bár ahogy nézem funkcionalitásban semmi többet nem ad, mint a Mi Home...
-
sugarforce
addikt
válasz
mrbarbrady #12383 üzenetére
Akar Flolevac
-
sugarforce
addikt
válasz
noicenoice #12385 üzenetére
Nalam volt ilyen, 45 fokkal forgatta el az "uj terkepet". Telefon es porszivo restart megoldotta.
-
Buci7
csendes tag
válasz
noicenoice #12385 üzenetére
igen szokott ilyet
-
noicenoice
tag
Másnak is csinál olyat a Mop Pro, hogy időnként elforgatva új térképet rajzol a mentettre? Természetesen ilyenkor némi anomália keletkezik a takarításban...
-
kmarci25
veterán
válasz
mrbarbrady #12383 üzenetére
Csak a Mi home-mal működik, úgyhogy azt.
-
mrbarbrady
tag
Vacuum mop pro-hoz melyik appot ajánljátok?
-
krisgo
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Mop Pro elmegy offline-ba nehany naponta. Ha ki-be kapcsolom, visszajon a halozatra (tobbnyire). Fw: 3.5.3_0017
Valaki tapasztalt hasonlot?
Elore is koszonom! -
n00n
őstag
Xiaomi Mop Pro-t most honnét érdemes jó áron rendelni? Tud valaki kupont pl?
-
Headless
őstag
Ezek közül leginkább maradjunk az elsőnél, illetve most nézem a linket te a sima mopot raktad be azt is felejtsük el hasonlít a xiaowa-ra. mop PRO fontos 50 eur árkülönbséggel ténylegesen szisztematikust kapsz..
a xiaowa az kamu8 szisztematikus, csak gyorsulás mérővel rendelkezik, és próbál felmérni vele.
Bagotte ismeretlen márka.
-
footy
addikt
Sziasztok!
250-300 euro korul van ajanlott szisztematikus porszivo?
Ezeket nezegettem eddig:
Xiaomi Robot Vacum MOP
roborock Xiaowa E20
Bagotte BG800 (ezt a "markat" egy ismeros ajanlotta, nekem semmit nem mond)Az nem egeszen tiszta, hogy melyik tud egy adott zonat preferalni. (A konyhat es a folyosot szeretnenk gyakrabban tisztittatni.
koszi
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Szemezek a xiaomi mija G1 robotporszívóval, de alin az eladó összesen 3 hónap garanciát vállal rá. Lehet ezeket normális garival venni? Vagy nem nagyon hibásodnak meg ezek, ne parázzam túl a dolgot? -
Galahed
senior tag
válasz
lolchief70 #12359 üzenetére
Várok én is, de pl én attól félek, hogy elfogy a S5 Max. Mivel már itt az utódja S6 Max. Lehet, hogy nem kellene várni sokáig, mert nem lesz újonnan.
-
humigabi
aktív tag
válasz
cucumber87 #12362 üzenetére
Vegyél egy ilyet és menni fog.
-
pluhi
tag
válasz
noicenoice #12361 üzenetére
Igen, a szisztematikusok magasabbak már csak ez érzékelők miatt is. Jelenleg még úgy tűnik, hogy ez és a slim design kizárja egymást.
-
Begi
senior tag
válasz
cucumber87 #12362 üzenetére
Igen. Sajna csak felmosáshoz való tartály az nem jár hozzá.
-
cucumber87
tag
Sziasztok. Megjött a mop pro de mikor csak mopolni akarok folyton device errort kapok. Ez azert lehet mert kell hozzá venni külön viztartályt? Nem megfelelő amit adtak hozzá? Ami a porszivó és víz egyben? Hiába rakom azt be folyton pirossal villog. A Google home parositás egyébként hibátlan 😊
-
spiky03
veterán
Köszi mindenkinek az infót.
Várok még türelmesen.Jövő héten csak megjön.
-
válasz
lolchief70 #12354 üzenetére
Szia!
Kicsit kellett volna hamarabb, reggel 9-kot lett vége. 4 napig folyamatosan volt.
Szétnézek mi van most. -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Ha megint lenne jó áron Ali-ról, vagy más EU warehouse-ból S5 max akkor kérlek postoljátok ide is. Köszi!
-
Lidl-ben kapható Vileda márkájú robot vajon mit tudhat 60eFt-ért? Pl. felmosás?
-
spiky03
veterán
A Turbadorol mikor szoktal visszajelezni?
26an megrendeltem meg kártyával ki is fizettem a Mop Prot de még csak az jött vissza aznap, hogy megrendelve, meg a Barion számla.
Mondjuk 3 nap telt el a rendelés óta, es 3-5 napot irtak szállításra.Gondolom akkor még ne aggodjak?
-
kmarci25
veterán
Szállópor stb. Iszonyat tényleg, hogy mi összejön. Engem az lepett meg, hogy legutóbb kitakarítottunk alaposan: portörlés, kézi porszívó, felmosás (nem a robottal az sem). Másnap eluzatunk, és míg nem voltunk otthon végigment a robot. És akkor is bőven volt a tartályban bőven. (Oké, földszinti lakás, de egy nagyon csendes utcában a város szélén, kertvárosi részen.)
-
Ispy
nagyúr
Nem vagyunk egy koszos család, de 2 gyerek és egy kutya mellett ez jött össze 2 nap alatt. Durva...takarítás előtt kiürítettem a tartályt.
-
Lajcsika
tag
válasz
cucumber87 #12342 üzenetére
Start,stop és back to dock. Kb.ennyit biztos.
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Mi Robot Vacuum Mop PRO-t. Viszont elbizonytalanodtam, a Google home rendszerbe ugye tudom integrálni?
-
Antonios
újonc
válasz
Silent77 #12313 üzenetére
szuper vagy, működött a kód, 361 dolcsiért sikerült venni egy s5 max-ot.
Első vásárlásom Ali-n, picit félek ha baja lesz a kütyünek elég hosszadalmas / bonyolult lehet orvosolni a problémát.
Amúgy a cég akitől vettem, 3 évet igértek, de ha gáz lesz a géppel, nekem kell javítanom, viszont ők küldik a kelléket hozzá. -
tranceplanet
addikt
Mivel mostanában az S5 Max a legjobb vétel, ezért bedobom ide, mondott sok új dolgot számomra: [link]
Bár ekkor a Mop Pro és az S6 MaxV nem volt. -
spiky03
veterán
Ma én is megrendeltem egy Mop Prot
Remélem beválik.
Majd biztos jövök kérdésekkel.Köszi előre is a türelmet!
-
Ispy
nagyúr
Na, természetesen megint megállt LDS hibával az s50...
Gugli kidobta ezt a hibát, és a megoldás, hogy a szenzort mozgató motort be kell bikázni egy 9 voltos elemmel. Megcsináltam, most megy a próba kör, igaz nem tudom, hogy ez most visszatérő hiba lesz, vagy döglődik a motor vagy megcsináltam, szóval még kétesélyes a dolog, van még esély a kőkorszakra. Viszont az jó hír, hogy könnyű szétkapni a gépet, nincsen egybeöntve az egész.
-
Headless
őstag
Szia, szerintem kár várni, ha olcsón kell és nem fontos a hazai a mostani kuponok elég jó árakat adnak amiket korábban írtak, ha van még belőle. olcsóbb nem nagyon lesz. 80-120 ez az ára a belépő szisztematikus porszívóknak, vagy keresgéljetek használt gen1-t roborock s50-et azok már 60-70 körül felbukkanhatnak.
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Végre meggyőztem a feleségemet, hogy szükségünk van egy robotporszívóra, annyi kompromisszumot vállaltam, hogy várunk Black Friday-ig, ha lesz valami jobb akció, akkor az csak plusz. Kérdésem: Milyen típusokat érdemes majd figyelni, ha a következők az elvárások:
- 80 négyzetméteres lakás
- nem igen vannak szőnyegek, se küszöbök.
- nem kell felmosás
- térképezze fel a lakást
- menjen vissza a töltőre magától. -
Ispy
nagyúr
Na, most hogy írtad, letöröltem, de semmi, ugyanaz a hiba, viszont a két lencsét, ami be van mélyesztve lefújtam a számmal és most elindult. Szóval úgy néz ki, hogy valami dzsuva ment rá a lencsére és ezért állt le...legalább is remélem, most majd kiderül, hogy végig megy-e.
Egyébként meg lefostam a bokámat, hogy most majd minden nap nekem kell felporszívózni, back to kőkorszak.
-
Xiaomi Mijia STYJ02YM pro
Eu raktárból!
Kupon: 2020BSW12
271.53$ -
Ispy
nagyúr
Ha már garancia...most közölte az s50, hogy laser distance sensor malfunctioned. Izgi....
-
válasz
palfitom #12312 üzenetére
Van jobb.
Roborock S5 Max
Eu raktárból. Kupon: AEGET20 +16$ select kupon!
$361.79
Select kupon -
humigabi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #12305 üzenetére
A miénk EU-s, (Turbado-tól) az Y felmosást viszont tudja. Térképet csak egyet kezel és a 3.5.3_0017 fw-vel jött és azóta sem ajánlott fel mást.
Köszi az infót!
Üdv:
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
humigabi #12304 üzenetére
Sehogyan, ezzel jött gyárilag. Gondolom ahogy írták már ez nem EU-s piacra szánt gép hanem ázsiai, az alján is kínai feliratok vannak meg elsőre kínaiul szólalt meg. Kissé trükkös is volt a Mi HOME-ban megtalálni mert kínai régióra kellett váltanom hogy lássa a porszívót.
Viszont így tényleg benne van az Y felmosás lehetősége, nem is tudtam hogy az EU-s gépeknél az nincs. Meg van térkép lista is, múltkor talán fel is ajánlotta egy új térképezésnél hogy felülírja a meglévőt vagy mellé mentse le.
Azt nem értem amúgy miért van ez a megkülönböztetés EU-s és ázsiai között mert ezek a funkciók aztán tényleg semmi törvényi dolgot nem szegnek meg, sima FW frissítéssel tudhatnák az EU-sok is. Ez amolyan kínai "gyökérség" lehet. -
humigabi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #12303 üzenetére
Ezt honnan pattintottad rá?
-
humigabi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #12295 üzenetére
Az fw verzió a gépeden 3.5.3_0017?
-
palfitom
félisten
Sziasztok,
85 m2-es lakásom takarításához szeretnék vásárolni szisztematikusan takarító készüléket, ehhez szeretnék ajánlást kérni.
A lakás teljes egésze laminált padlós, néhol szőnyeg. Feltörlési opciót nem igényelek.
Árban jó lenne 150k alatt maradni, de ha kicsit többért lenne jobban ajánlott gép, akkor az is szóba jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!