-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem emelgetem, hagyom csinálja amit akar. Csak figyelem egy teával a kezemben valahová felülve, hogy ne kavarjak be neki.
Próbálkoztam vele még egyet a konyhában. Bevittem, beraktam a sarokba. 2x3 m nagyjából az egész, van egy asztal az egyik sarokban, a székeket felraktam az asztal tetejére és törökülésben én is fentről figyeltem. 4-5 perc alatt szépen bejárta az egészet, a térképet is folyamatosan rajzolta (80-90%-ban jó is lett, ami lidar/kamera nélkül kitűnő), utána 1-2 perc alatt körbement a szélén, az asztallábakat normálisan megkerülte és 6 perc meló után jelzett, hogy vége. Na, erre várok egy hete, tökéletes munkát végzett.
Ehhez képest a délelőtt a dokkolóról indulva a nappaliban teljesen megzakkant, félóra után is még a szoba ugyanazt a harmadát takarította és a térképet se mutatta az app. Pedig a router is ott volt tőle 2 méterre, szóval a térerő is jobb volt. Habár a padló enyhén hullámos (ne kérdezd miért, sosem láttam ilyent eddig) nem úgy tűnik, hogy ez zavarná. De amint elér a szoba közepén levő asztalhoz teljesen kiszámíthatatlan lesz mit fog csinálni utána. Vagy lehet a padlószőnyeg miatt van. A dokkoló környékén is nagyon megkettyen, lelassít, tolat, keresztül hajt rajta vagy 3x, eltaszigálja a helyéről - takarítás közben, parkoláskor nem csinál ilyent, csak beáll a helyére és elalszik.
-
törölt tag
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatokat. Szoftverfejlesztőként nagyon piszkálja a fantáziámat, hogy milyen algoritmust építettek bele - és hogy egy ilyen tudású gépnél tényleg kell neki wifi és mobilapp vagy azok csak extrák, de nélkülük is takarítana rendesen.Én nem akarom ráengedni az egész lakásra, még úgy is, hogy csak valami 60 m2-t kellene takarítson. Az előszoba csempéjén jó hangos zakatolással jár-kel a gép, tisztára mintha egy vonat járkálna nálam, úh. azt nem erőltetem
Örülök, hogy nálatok jól működik! Igen, kiszedtem a rögzítőket és a fóliákat is letéptem róla. A bútorokon még variálok, hogy vegye észre őket - óh, csodás bérlakások, mindig van néhány haszontalan extra ami most már nem csak engem, hanem a kis masinát is zavarja."közli hogy végzett" idáig még nem jutott el nálam, de hátha egyszercsak.
A radiátor melege nem biztos jót fog tenni az akkujának.
[ Szerkesztve ]
-
Queen
tag
A kezdeti nehézség megoldódott, már normálisan lehet váltani a takarítási erősségek között, minden mást is érzékel azonnal. Nem tudom, mi okozta, de elég idegesítő volt, ahogy olvasgattam, más is szívott vele. Essential, itthon vásárolt.
--- Az ember egyedül okos, tömegben buta.----
-
tranceplanet
addikt
Nem lesz vele gond! A fekete szín a necces, mert azt a cliff szenzorok mélységnek érzékelik, leesés ellen védenek. Pár hozzászólással feljebb írták, hogy ennek ellenére pár fekete felülettel így is megbirkózik és nem hagyja ki. Szürke színnel kapcsolatban eddig senki sem panaszkodott, nem lesz probléma. Esetleg, ha mégis gondot okoz, akkor letakarod a négy szenzort, feltéve, ha nincs lépcső a lakásban.
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős