- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Néhányotoknak már írtam privátban, de érdekelne minél több ember véleménye. Robotfűnyírót szeretnék venni. Amiut használtok, az mennyire programozható, beállítható hogy a hét melyik napján, hány órakor nyírjon?
Nekem egy kb. 250 nm-es, egybefuggo kertbe kéne. Itt találhatók fotók a kert területéről:
https://drive.google.com/open?id=1LklSIuuAfsHcTR8W8Gu9kzIKDD8e6qoZ
Néhol elég sűrű a fű. A kert kicsit huplis, mivel anno marhatragya lett belekapalva és úgy lett elegyengetve, nem lett rá termőföld hordva és szinte tükörsimán elhúzva. Ezt azért mondom ki, nehogy valamelyik kis kerekű robot elakadjon.
Fontos nekem a halk működés, hogy éjszaka is tudjon üzemelni, automata locsolórendszer van a kertben, angol nyelvű menü nekem nem fontos.
Illetve alkatrészutánpótlás érdekel, pl pengék mennyire vehetők hozzá... Erőteljesen gondolkozom pl Landroidon is - ez nem hagy akkora szegélyt a szélén, fal mellett, mint pl egy husquarna? Vagy nincs különbsé ilyen tekitnetben ezek között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Hardcore café
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó egy megkímélt elektromos roller PURE AIR 3
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest