Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anaconda

tag

Sziasztok!

Az LX790 3 éves akkuja idén már nem muzsikált olyan jól, új koraban 2.5 órát tudott füvet nyírni, tavaly már csak 1 óra 30- 1 óra 40 percet ment. Idén már csak egy órát, illetve amikor elővettem és nagy volt a fű (kb 8 cm és 4cm-re vágta) csak 40 percet.
    Max 500 ciklus ezeknek az élettartama, afelett minden töltés ajándék, 3 éves, kb 6 hónapot megy, az 180 nap, napi 1.5 töltes kb, ami 270 egy évben, a 3 év alatt pedig, 810. A gyári programmal nem megy hetvégén, de nekem minden hetvégén indította a Home Assistant wifin keresztül. Sok féle képp lehet még növelni az élettartamot, de ebbe most nem megyek bele.
    Vásároltam újonnan egy jól ismert szerszámgép 20V-os 4S2P 4Ah-s akkuját nagyon jó áron és mivel a cellák ott voltak benne összehegesztve, csak a BMS-t kellett átrakni.
    Ma reggeli projekt, kb 1 órája megy gond nélkül, a nyírasi időkről még nem tudok beszámolni, igény esetén pár nap múlva jelentkezem.
    Ha valaki belevág, az esetleges anyagi károkért nem vállalok felelősséget, így csak saját felelősségre alakítsa át.

Új hozzászólás Aktív témák