Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Abban egyetértek mikrofonnal, hogy a ritkán nyírt fű nem lenne olyan szép, mintha minden nap vágna belőle egy kicsit.
Viszont azt kevésbé érzem helytállónak, hogy nem tudna mit kezdeni a nagyobb fűvel. Itt a nagyobb fű alatt persze nem a derékig érő gazt értem, de mondjuk a kb 10-12 centis fűre simán ráengedtem a Parkside-ot. Lehet nem annyira élvezte, de megoldotta.És az eredmény még így is sokkal szebb lett, mint amikor ugyanezt a füvet vágja valaki nem fűgyűjtős tologatóssal.
Sok olyan közterületet is látok (főleg kisebb településeken), amit csak "kaszálgatnak", tehát mondjuk évente párszor, mert gondolom nincs rá kapacitás. Egy egyszeri beruházás segíthetne megoldani az ilyen problémákat (vagy legalább egy részét) ilyen feladatra optimalizált robotfűnyírókkal. Legalábbis szerintem.
Na de abbahagyom a nyavajgást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Borderlands 4
- Exkluzív órák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest