- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dadpool #2041 üzenetére
A kinézett Worx egy elég kiforrott cucc, jók a tapasztalatok vele, floating deckes, cut to edge, stb.., ráadásul ebben a csomagban benne van az ACS is. Az akció miatt ennél jobb megoldást szerintem nem fogsz találni ezért az árért. Ha nem láttam volna a fotód, azt mondtam volna, hogy ne is gondolkodj tovább.
Az a gond, hogy a határolóvezetékkel sokat kellene szórakoznod, és utána egy útvesztő lenne a robotnak a körbehatárolt terület. A mászóka és trambulin is olyan, hogy nem tudod ráhagyni a robotra, hogy úgyis lekoccolja majd, mert be fog szorulni/ráfut/felakad. A facsemetékkel ugyanez a helyzet, túl kicsik még, szemre meg merem kockáztatni, hogy simán lehajtaná és bedarálná őket bármilyen nem-kamerás robot (persze lehet hogy nem, ezt nehéz megmondani innét). Nem tudom, hogy ezekből mit tudna megoldani az ACS, és mit nem nincs vele tapasztalatom. Ha valakinek van, és azt mondja hogy oké, akkor működhet a dolog, mert nem kell annyira szétbonyolítani a vezetéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ASUS routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest