Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Dumber_
üzenetére
Lehet, fejből írtam
A lényeg, hogy a robot+dokkoló próbál minél nagyobb árammal tölteni, és monitorozza közben a feszültséget, ha kicsit esik, akkor abbahagyja azon a ponton, ez lesz a max töltőáram, ennyivel folytatja utána. A robotban levő töltő 4-4.5A környékéig megy el (ezt még labortáppal próbáltam ki). Szerintem a 2A környéke biztonságos és oké az M700-nak, ennyi tuning nekem belefért.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- OLED TV topic
- Facebook és Messenger
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A lényeg, hogy a robot+dokkoló próbál minél nagyobb árammal tölteni, és monitorozza közben a feszültséget, ha kicsit esik, akkor abbahagyja azon a ponton, ez lesz a max töltőáram, ennyivel folytatja utána. A robotban levő töltő 4-4.5A környékéig megy el (ezt még labortáppal próbáltam ki). Szerintem a 2A környéke biztonságos és oké az M700-nak, ennyi tuning nekem belefért.