Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
A telefon vásárlásakor másik régiós hivatalos romot tettem fel és nyitva hagytam, hátha mégsem válik be, ne kelljen újra várni a feloldásra. De mivel bevált, értelemszerűen nem is foglalkoztam a dologgal. A gondom az, hogy van egy belakott telefonom, millió beállítással. Namost ha zárom a loadert, akkor factory reset is jár vele és újra be kellene állítgatnom mindent (na ehhez nincs ingerenciám), hogy ugyanolyan legyen minden, mint a mostani beállítások.
Másik készüléken beléptem, hozzáférek mindenhez, de erőteljesen aggályosnak tartom, hogy mindenféle előzetes jelzés nélkül "laikus" felhasználóként annyit tapasztalok, hogy nem férek hozzá a számlámhoz és a rajta lévő pénzekhez, a fiókomhoz kapcsolt junior számlához szintén, hisz ahhoz az én fiókomnak van csak hozzáférése.
Gyakorlatilag meg tudom oldani a dolgot, mert minden adott hozzá, de ezzel hatalmas rossz pontot szerzett a szememben a Revolut. Holnap, holnapután, stb lehet, hogy más biztonsági okra hivatkozva nem tudok majd belépni, ezt így problémásnak találom.
Legyen opcionális a kérdés: "mókolt a készüléked, ha így használod az appot, semmilyen anyagi kárért nem vállal felelősséget a Revolut. Folytatod saját felelősségre? Igen/nem"
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest