- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
smombodi
tag
Sziasztok! A barátnőmmel ketten használunk egy revolut fiókot, de az értesítések csak az egyikőnknek érkeznek meg, hol ide hol oda. Mit lehetne ezzel kezdeni? Köszi!
-
Gardaai
senior tag
Aki Metal csomagból váltott lejjebb, remélem írtatok nekik, hogy adjanak kedvezményt! -
w.miki
veterán
Gránit bankos devizaszámlát használ valaki? Mi a különbsége a Revoluthoz képest?
Nekem nem teljesen világos.
Ha csinálok USD bankszámlát náluk, akkor a (FT) bankkártyámról tudnak USD-t levonni abból, amennyit ráteszek? Vagy ott hogy van? -
-
paolinho
őstag
Megtudná valaki mondani, hogyha bankkártyáról utalok Revolutra, és, ha ezt hétvégén teszem, akkor pénzdíjas vagy ez hülyeség?
-
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, Revolut Business HUF számlát hogy lehet feltölteni magyar bankról utalással? Ha jól értem ez egy IBAN-os HUF alapú számla ami csak Swift utalást fogad. Erre nem találtam semmit a banki kondíciókban. Raiffeisen számlám van, ez nagyon drága lesz?
-
Tarisznyarák
tag
válasz
Tarisznyarák #47177 üzenetére
Visszaállítottam magyarra a telefont, de a Revolut nyelve angol maradt
-
-
törölt tag
-
attilav2
őstag
Sziasztok, ma regisztráltam revolut számlát. Kaptam egy litván bankszámlaszámot. Magyar banknál vezetett számlával nem rendelkezem, de más országbeli "normális" bankszámlám sincs. Feltölthetem átutalással munkatársam számlájáról a revolutomat ?
Arra is gondoltam hogy a fizetésemből egy kisebb összeget revolutra utaltatok. -
Gardaai
senior tag
válasz
blueye #47171 üzenetére
Szerintem OFF-ba rakom a konteómat.
Jelenleg Metal előfizetésem van tavalyi Black Friday miatt.
Ne szaladjunk ennyire előre, de ha már kérdezted:
Ha holnap sem küldenek promóciós e-mailt, engem arra enged következtetni, hogy megvárják a tavalyi BF előfizetések szépen lejárjanak és türelmetlenség vagy "must need" indokkal előfizessen Premium csomagra (amiről szinte mindenki feljebb váltott) vagy az Ultra csomagra, ami már megjelenése óta "akcióban" van (erre kevesebb esélyt látok). Majd pár nap, hét múlva bedobják az akciót.
Ha szerencsénk van, akkor 14 napos elállás leteltével (12 hónapos "hűségidő" ellenére) is gond nélkül különbözet-fizetés ellenében kihasználhatjuk az akciót. Vagy nem rizikózol és lemondod a Metal csomagot és vársz ingyenes csomaggal a promócióra.Ez persze teljesen az én fejemben van, még a support se tud (papíron) semmiről.
Viszont amennyire mások (persze ez sincs rendben) már a 3. Black Friday-t tartják, a Revolut felől semmi hír nem született és ha hihetünk a marketinges ügyintéző szavának, akkor nekik se mondtak semmi erről. -
Gardaai
senior tag
Black Friday
Rákérdeztem supportnál, ezt a választ kaptam:
"Thank you for your patience. I would request you to please keep an eye on your emails. In case there any eligible promotions our communications team will send out emails."Update (faggattam kicsit, hogy hátha tud valami konkrétumot):
"I would have shared that information. If it would have been available for me to share. Thank you for your understanding."Úgy néz ki, pár napig/hétig free plan lesz Metal után.
-
geryboro
senior tag
plus és prémium között vacilálok, de a valutaváltás miatt szerintem prémium lesz ismét...
a mégegyszer annyi felár a váltásból vissza fog jönni.
metal csak bf miatt van. -
JóGéza
aktív tag
Mielőtt lejárt volna a Metal előfizetés, néhány nappal előtte már a magasabb árat mutatta.
-
tobi''
tag
2024-ben november 29-én lesz a BF, akkor ha lesz akció abból is kimaradhatunk amennyiben most hosszabbítunk. Mi van ha ma lemondjuk, átmegyünk az ingyenesbe és jövőhéten előfizetünk, lehet előre kifizetni az évest vajon?
-
vmarci21
tag
válasz
blueye #47159 üzenetére
Igazából mindenki elfogadta, hogy:
"the translation is for reference only and the English version will apply. By entering into this agreement and accepting Revolut services, you confirm that you understand English language and agree to communicate with Revolut in English language as far as the legal relations arising under this agreement are concerned including with respect to submitting and resolving any complaints." -
tobi''
tag
válasz
Krethx #47156 üzenetére
Kicsivel több mint hónapja ezt itt más is jelezte/betesztelte.
Tippem, hogy 42e-et fog levonni, az havi 3500 huf, de szerintem ennek 14 napon belül visszamondhatónak kellene lennie teljes visszatérítéssel, kivéve ha közben voltak egyéb műveletek mint metal kártya rendelés, vagy amivel jól járhatott időközben az előfizető. -
Krethx
aktív tag
Van egy tippem hogy mínuszba megy a számla. Mivel ezeket le kell mondani. Ha két kártyám van egy itthoni banknál és jön az éves kártya díj ott is mínuszba megy. (Ha nem tudja csak az egyiket levonni. ) Hiába csak az egyik kártyára van már szükségem.
Egyes telefonokon felbontást váltanak és kiírja teljesen egészében. Nálatok kicsit hibásan írja és lemard a then Ft 42 000/y. Az az majd 42E.
-
válasz
blueye #47150 üzenetére
Gyereknek szeretnék bankkártyát, most lesz 14 éves. Revolut vagy banki kártyát érdemes tanuláshoz. Alapvetően kb. negyedévente vásárol neten, és pár hetente kártyával, boltban. persze gimiben ez változhat.
Revolut Junior kártyánál mire kell figyelni? Mennyi idő alatt érkezik meg a kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest