- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
na,hol a mára ígért bejelentés
-
atees
őstag
Sziasztok! Bocs nem teljesen ide tartozik, de hátha valaki tudja a megoldást. iphoneon akarom használni a boon kártyát, de azt fel kellene előtte töltenem. Ehhez beregisztráltam a revolutot, de annak a kártyát a boon nem engedi, mert nem 3d securitys. Ezért utalni szeretnék rá, viszont kellene iban szám, amit a boonban nem találok, hogy lehetne azt elő varázsolni ? Köszi!!
-
maroni
aktív tag
válasz
brainticket #1744 üzenetére
Köszönöm!
-
maroni
aktív tag
Sziasztok Ausztriába lehet olcsón tölteni?
-
hedgehog
senior tag
egyébként a CyberMonday hét miatt megint ingyenes a kártya, hajrá regisztrálni (elvileg nem kell invite se):
https://blog.revolut.com/cyber-monday-week-free-card-giveaway-2018/ -
szabi__memo
nagyúr
válasz
brainticket #1740 üzenetére
Valami lehet azért mögötte. Biceika is itt lesz megint
-
brainticket
aktív tag
valaki ezt írta ma a revolut HUF Topup fórumba:
"There will be a local announcement for this on Nov29th by Revolut."
lehet jön végre a forint feltöltés
persze ez nyilván nem hivatalos hogy valaki ezt írta.
https://community.revolut.com/t/huf-account-opened-but-no-top-up/11943/85 -
törölt tag
Sziasztok! Ez a Revolut kártya jó lehet nekem erre?
Van egy Mastercard Gold bankkártyám, forintos számlával. USA-ban szeretnék ATM-ből felvenni minnél olcsóbban 10e dollárt. Nem akarok itthon kivenni, váltani, túl sokat buknék. Jó lehet a Revolut erre és ha igen, hogyan tudom megvalósítani pontosan? USA-ban biztosan lehet felvenni ezekkel a kártyákkal ATM-ből? Nem nyeli be?
-
KTU
addikt
A családban és ismeretségi körben sok Revolut kártyát rendeltünk,
extra fillércekcuálás okán és mivel tervezünk előre, Simple-vel van töltve (persze ha gyorsan kell TW, de előző hsz.-ban is leírtam).
Szóval akkor "kapsz" ellenőrzést, ha ezt te magad indítod a Simple alkalmazásban.
"Bankkártya biztonsági azonosítása"-ra kattintva a kártyák alatt.
Nem kell oda kattintani.
Visszatöltéshez nem kell.
Az egyenleget meg úgyis csak OTP kártyánál látod.(#1735) Richie146:
Majd megpróbálom össze szedni/rakni. -
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Valószínű én vagyok b@lf@sz, de régebben az appban volt egy top-up menü, ahonnan lehetett kártyáról tölteni. Ez most nincs, melyik ponttal tudom a kártyás feltöltést elővarázsolni?
-
bg24
csendes újonc
Akkor, el mondom a tapasztalatom. Töltöttem a simple módszerrel négyszer abból három ellenőrzés lett. Magyarázkodhattam a supportnak. Meg is untam gyorsan. Különben is jövőre már van 200 ft. költség is rajt. Ha jól tudom. Kis matek és rájöttem, ha a transferwisen is van accountom kártyával. Amit utalással töltök (ingyen),akkor kb pont ott vagyok. A 200€ feltőltés revoltra 200-250 ft. költség. Ami a forint ingadozásban is simán benne van. Tehát itthon a transferwises kártyát használom ha olyan helyre megyek ahova nem szeretnék más kártyát vinni pl. sziget, volt, bor feszt.... Idegenben és nettes vásárlásra meg a revolt a király. Lengyelországban nem tudtunk ketten egy hét alatt 7500ft-nyi kézpénzt költeni. Mindenre működött. Az usa-ban is sima a dolog. Sőt, pont jó volt mert ott még el viszik a kártyád ami idegbaj, viszont te azonnal látod mi történik vele az appban. Természetesen alig várom az ingyenes forint feltőltést. Azt hiszem a januári már a harmadik ígért időpont. Egyszer be tarthatnák.
-
Peter.70
addikt
Valójában internetes vásárláshoz kéne a revolut. Nem akarok folyó számlához rendelt kártyával vásárolni külföldi oldalakon ahol nincs PayPal
-
edk-
őstag
A fenti TW-os megoldásnál az átváltási műveletnek is van díja és szükséges hozzá, hogy TW Borderless Accountod legyen.
TW-os utalással is lehet tölteni. Ennek a költsége kb. 1% kártyával, 0.5% utalással.
Végeredményben az összköltség kb. ugyanaz, csak TW utalásnál nem kell accountot nyitni.
-
KTU
addikt
válasz
Peter.70 #1719 üzenetére
" .......hogy tudok rá feltölteni pénzt? Mennyibe kerül az utalással?"
HUF utalás nincs."bankkártyával történő feltöltés?"
Ingyenes, a bankod vált, mivel nincs közvetlen HUF feltöltés.Ha nem sürgős a feltöltés: Simple visszatöltés Revolut kártyára. [link] cserébe még ingyen van, és akkor váltasz mikor jó az árfolyam.
Gyorsabb feltöltés Transferwise-al, HUF kártyával 0,4%-ot von le a feltöltött összegből.
vagy utalással magyar HUF számlaszámra.
Átváltod valamire ami kell: EUR, USD, GBP, stb. és a Revolut-hoz hozzárendelt TW. kártyáról feltöltöd."Van-e valami külön díja a számlának / kártyának?"
Nincs. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha van Revolut számlám/ kártyám, hogy tudok rá feltölteni pénzt? Mennyibe kerül az utalással illetve bankkártyával történő feltöltés?
Van-e valami külön díja a számlának / kártyának? -
edk-
őstag
Paypalnél így néz ki az alapértelmezés. A Conversion options alatt lehet átállítani, hogy ne váltson.
-
hedgehog
senior tag
válasz
Rellind #1704 üzenetére
a levonás prioritásai (tegyük fel, hogy meggyőzted az kereskedőt, hogy ne ő váltogasson):
1. vásárlás pénzneme
2. alap pénznem (lakóhelytől függ, de nálunk mégis talán EUR)
3. következő legnagyobb egyenlegVagyis ha van elég pénz abból amivel fizetsz, akkor abból fogja levonni
-
Rellind
senior tag
Megvan a kártyám, van rajta 30 euro. Akarok fizetni vele a brit amazonon. Átváltom GB-re. Hogyan tudja az Amazon,hogy a fontot vonja le ne a maradék eurot? A GB accountnak kell lenni felül az appban?
Köszi -
viharhozo
addikt
Attol fugg, mit csinalsz. Ha ma feltoltod 100 euroval, akkor a bankod levon toled mondjuk 32500 forintot. A Revolut viszont kozepen valt, tehat a 100 eurodat most atvalthatod 32100 forintra vagy ugy hagyod, es akkor az aktualis vasarlasodkor ervenyes arfolyamon valtja majd at. Utobbit nem javaslom, mert hetvegenkent nagyobb marzzsal dolgozik.
-
L4mie
veterán
Nem értem a kérdése....
második kárty összesen 12 euróba fog fájni, a koncepció szerintem meg mindketten feltöltjük az egy számlát x+1 forinttal hónap elején, mindkettőnkél lesz egy-egy kártya, a közös alapot lehet használni bevásárlásra, tankolásra etc.
ERSTE-nél pl. évi 4-8 ezer egy dombornyomott, nem tudom mennyi a normál..gondolom évi 2-3 ezer.
De szerintem az egyszeri 12 euró amivel jó esetben a kártya lejáratáig szóval 2023 ig a kártya összköltsége lesz mindenképpen olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest