- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Pajac: Gigászkalmár
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
pszili8 #4524 üzenetére
Na, nálam most érkezett el ez a pillanat, ezennel visszaraktam a SIM-emet a jó kis Samsung GT-B2700 strapa-telómba!
Normális 5 állású navi, halálpontos billentyűk, amik óriásiak is a 8850 billentyűzetéhez képest, nincs melléütés, nincs mellégépelés, azt nyomok, amt szeretnék, és nem a mellette lévő gombokat, van normális kijelző, nem kell úgy letennem az asztalra, mint a hímestojást
, annyi SMS van, amennyit csak szeretnék (mármint tárhely
), van elemlámpa, BT, színes kijelző, kamera, nagy felbontás, 3G!, előlapi kamera, bírja a strapát, csepp-, por- és ütésálló, másfél hétig bírja az akksija, mindig maxon van a térerő, nem kell félni, hogy egyszercsak végfokos lesz, meg tudom nyomni az alsó billentyűket is rajta az ujjammal, lehet(ne) böngészni (ha nem tiltottam volna le a netstart-ot), van rádió, MP3, minden, mi szem- s szájnak ingere.
Azért a 8850 megmarad, de sok minden nincs benne, ami nekem 2010 közepén kellene..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest