Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #19971 üzenetére
Én használtam kb 2-3 hónapot, aztán letettem a polcra. a külső kijelző kicsit gyenge, bár felbontásban ugyanaz, mint pl.- a 3110 Classic kijelzője, szóval egyáltalán nem rossz. minimálisan használható összecsukva is, mint pl a 6650 fold, így bejövő üzenetet elolvasni, üzemmódot váltani, zeneszámot léptetni úgy is lehet, hogy nem nyitod ki. ez hasznos tud lenni. Kinyitva kényelmes, fültől leér szájig, de még lejjebb is, akkora.
8gb-s kártyával használtam, azzal simán ment. elsősorban zenére, szépen szól nagyon. kihangosítva kár, hogy nem sztereó.
Mindenképp nyerő, hogy brutál vékony, nekem tetszett. ami zavaró tervezési hiba: ha be van dugva a headset, akkor nem lehet teljesen kinyitni a jacktől. de ezt is meg lehet szokni, és így teljesen jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest