Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz Hasaggymeg #3385 üzenetére

"Régi" maximum abból a szempontból, hogy nem a legújabb típus, de ahogy említettem, tizen éve fel lettek újítva. Az USAF az F-16-osait sem újította fel hasonló mértékben a 90-es évek vége óta.

De azt is mondtam már, hogy ott van szíriában a Szu-30SzM és a Szu-34 is, amik bizony mind-mind vadonat új altípusok, és újonnan gyártottak. Most vigyék oda az összes új gépüket? Szu-30SzM-ből még elviekben tizenkét másikuk van, ha jól tudom.

A másik oldalról nézve pedig "buta" bombát hajigálni tökéletesen jó lenne akár az 1950-es évekből származó Tu-16 is, ha még az oroszoknál rendszerben lenne. Az USAF is a fél évszázados B-52H-kat használja erre. Akkor az nem "ócska"?

Egyébként pont, hogy a Szu-24 az F-15-ös kortársa, hiszen ha a Szu-24 "hetvennégyes", akkor az F-15 meg "hetvenhatos".

Szóval nem értem a nagy felhördülést. Aktív géptípus, a célnak megfelel (bőven), és ahogy mondtam, mindegyik típusból a legmodernebb változatokat vitték Szíriába. Nem régebbi Szu-27Sz-eket vagy MiG-29SzMT-ket, vagy Szu-25Sz-eket...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés