Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent7100
csendes tag
Sziasztok. Karácsony óta játszom a játékkal (ps4pro), nagyon élvezem. Olvasgattam a fórumot is, lenne néhány kérdésem.
1. Hogy tudok több bőrt/dolgot gyűjteni? Ugye kisebb bőr 3 db is elfér a lovon, de nagyobból csak egy. Ezekkel mit lehet csinálni, ha MÉG nem akarom/tudom eladni/craftolni? Megpróbáltam a táborban lerakást, remekül letette egy fix helyre a nagy ökör bőrt, jelezte is a térképen. Aztán reggel ébredéskor már nem volt sehol, nem jelezte, nem találtam a tárgyaim között sem. Ez hogy van? A kisebbeket levenni/letenni sem tudom, a "nyeregtáskámban" semmilyen menüpont nincs, csak eladni/adományozni tudom ha épp olyan helyen vagyok. A craftolásokhoz meg bizony sokszor több bőr is kell, ezt így hogy? Csak a discard gomb aktív egyébként a kis bőröknél, azzal meg eltünteti ugye...
2. Hogy van ez a ruházkodás? Olvastam itt, hogy el tudom menteni az "outfitem". Tettem is ilyet, de teljesen mindegy mit csináltam, a lovon ülve jelezte, hogy van egy ilyenem, de amikor használtam, kiirta ugyan, hogy swap outfit, de a nyújtózkodáson kívül semmit sem csinált Arthur... Mentettem télikabátosat, aztán próbáltam a wardobe előtt meneteni sima mellényeset, stb. Mindig úgy tűnt, menti is, de a lovon ülve előhozva a megfelelő menüt, ahogy fentebb írtam, semmi nem történt. Valaki leírná ennek a PONTOS módját? Most már egyre fárasztóbb folyton hotelekbe ugrani, ha kell egy kabát...
3. Rablásnál számít a "bandana"/arckendő? Egyszer próbáltam, de ugyanúgy kijött a körözés ikon...
4. Amikor kinyitom a log-ot (jobbra nyíl d-pad duplán) ott egy csomó minden van, azokat hogy tudom aktiválni, jelzi-e a főtérképen? (pl, homestead robbery-k, stb.) Találjam meg magam?
5. Ugyanígy a kincses térképek. Azokat csak akkor találom meg, ha megyek-megyek és véletlenül rábukkanok a rajzról beugró helyszínre?? Mert ehhez azért elég nagy a placc... Szóval ezeket ki lehet - legalább nagyjából - varázsolni valahogy a map-ra, vagy keressem meg magam ahogy tudom...? Nyilván nem várom el, hogy madzagon vezessen a játék mindenhez, de azért ekkora térképen/világban nem lenne rossz valami NAGYJÁBÓLI segítség, nem csak két szikla, egy fa meg egy piros vonalka.
Vonatot/postakocsit érdemes rabolni?
Még nem próbáltam - kivéve persze a kötelezőket - hogy kell csinálni??
Lesből, vagy lovon rájukcsapni és lövöldözve?Witcher 3 óta ez az a játék ami egyszerűen beszippantott, már több mint 100 órám van benne, és még csak a 3 fejezet végén járok...
A szükséges minimum küldiken kívűl csak bóklászok, vadászok, horgászok, pókerezem, meg élek a wildwildwesten 
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Még nem próbáltam - kivéve persze a kötelezőket - hogy kell csinálni??