Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vincent7100

csendes tag

Sziasztok. Karácsony óta játszom a játékkal (ps4pro), nagyon élvezem. Olvasgattam a fórumot is, lenne néhány kérdésem.

1. Hogy tudok több bőrt/dolgot gyűjteni? Ugye kisebb bőr 3 db is elfér a lovon, de nagyobból csak egy. Ezekkel mit lehet csinálni, ha MÉG nem akarom/tudom eladni/craftolni? Megpróbáltam a táborban lerakást, remekül letette egy fix helyre a nagy ökör bőrt, jelezte is a térképen. Aztán reggel ébredéskor már nem volt sehol, nem jelezte, nem találtam a tárgyaim között sem. Ez hogy van? A kisebbeket levenni/letenni sem tudom, a "nyeregtáskámban" semmilyen menüpont nincs, csak eladni/adományozni tudom ha épp olyan helyen vagyok. A craftolásokhoz meg bizony sokszor több bőr is kell, ezt így hogy? Csak a discard gomb aktív egyébként a kis bőröknél, azzal meg eltünteti ugye...

2. Hogy van ez a ruházkodás? Olvastam itt, hogy el tudom menteni az "outfitem". Tettem is ilyet, de teljesen mindegy mit csináltam, a lovon ülve jelezte, hogy van egy ilyenem, de amikor használtam, kiirta ugyan, hogy swap outfit, de a nyújtózkodáson kívül semmit sem csinált Arthur... Mentettem télikabátosat, aztán próbáltam a wardobe előtt meneteni sima mellényeset, stb. Mindig úgy tűnt, menti is, de a lovon ülve előhozva a megfelelő menüt, ahogy fentebb írtam, semmi nem történt. Valaki leírná ennek a PONTOS módját? Most már egyre fárasztóbb folyton hotelekbe ugrani, ha kell egy kabát...

3. Rablásnál számít a "bandana"/arckendő? Egyszer próbáltam, de ugyanúgy kijött a körözés ikon...

4. Amikor kinyitom a log-ot (jobbra nyíl d-pad duplán) ott egy csomó minden van, azokat hogy tudom aktiválni, jelzi-e a főtérképen? (pl, homestead robbery-k, stb.) Találjam meg magam?

5. Ugyanígy a kincses térképek. Azokat csak akkor találom meg, ha megyek-megyek és véletlenül rábukkanok a rajzról beugró helyszínre?? Mert ehhez azért elég nagy a placc... Szóval ezeket ki lehet - legalább nagyjából - varázsolni valahogy a map-ra, vagy keressem meg magam ahogy tudom...? Nyilván nem várom el, hogy madzagon vezessen a játék mindenhez, de azért ekkora térképen/világban nem lenne rossz valami NAGYJÁBÓLI segítség, nem csak két szikla, egy fa meg egy piros vonalka.

Vonatot/postakocsit érdemes rabolni? :) Még nem próbáltam - kivéve persze a kötelezőket - hogy kell csinálni?? :) Lesből, vagy lovon rájukcsapni és lövöldözve?

Witcher 3 óta ez az a játék ami egyszerűen beszippantott, már több mint 100 órám van benne, és még csak a 3 fejezet végén járok... :) A szükséges minimum küldiken kívűl csak bóklászok, vadászok, horgászok, pókerezem, meg élek a wildwildwesten :)

Új hozzászólás Aktív témák