Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marilllyo
veterán
válasz
Pepeninho
üzenetére
Hát fene tudja. Én nem gondolnám, hogy van értelme külön választani. Egyrészről most persze...pörög még a kampány...de ez egy idő után leapad. Nagyjából minden át lett már rágva... a sztorival kapcsolatban. Az állatok, challengek...is. A legtöbb fontos információra rá lehet keresni már itt a topicban is.
Előbb vagy utóbb csak az online marad...mint téma. -
i@lex
őstag
Ördögtől való gondolat, hogy ha belépek az onlineba, akkor a campembe spawnoljak...
-
negyven2
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Egyrészt a sírás (ami jogos) azért van, mert nincs különválasztva, a különböző free aim és az assisted aim (még sokan hiányolják a Hardcore Freeroam-ot). Viszont itt maga az assisted aim másként működik mint a sztoriban, mert itt csak ráhúzza az ellenfélre a célzást, de maga a kilőtt töltény oda megy ahol van a célkereszt, nem pedig automatikusan el is találja, vagyis nehezebb bárkit/bármit el is találni. Viszont ne feledjük még Béta az egész és rengeteg dolog még nem érhető el.
-
Pepeninho
őstag
Huha. Eh online topic lett ami szerintem a jatekot most kezdoknek nem olyan jo. Online jatekkal kapcsolatban szerintem menjunk a masik topicba.
Ma vadasztam egy fekete baranyt lila kendovel a nyakaban. Ugy gondolom vagy O Gavin, vagy ugyanaz a gyoker talalta ki aki a Gavint kereso alakot.

-
betyar48
kezdő
Sziasztok! az normális hogy lvl9 szintű vagyok és a sárga fő küldetések elfogytak online? Nincs több, ilyenkor mi van ,ez normális? s mivel lehet igy fejlődni és pénzt keresni ezek után ha tényleg igy van?
Spolier:: A legutolsó küldetés amikor egy várat kellett bevenni azzal a nevetséges bádogtetővel a fejünkön.....de utána nincs tovább a történet- -
marilllyo
veterán
Ja... aki trófeázza / acsizza és nem megy neki a játék, de kellene a 3 MVP helyezés. (Legjobb játékos).
Az MVP-t annak adja, aki a legtöbb killt hozza és nem az, akinek a legtöbb pontja van! Kivéve a késes / nyilas last man standing módot. Ott azé, aki a végén marad.DE! Ha nem megy...
Apró glitch... A Hostile Territory játékmód ilyen szempontból bugos. Ott az kapja, akinek a legkevesebb pontja van.
-
marilllyo
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Tegnap 9 órát voltam benn online-ba és úgy, hogy pihenés nélkül egymás után pörögtek a pvp eventek. Ezt a Sharpshooter technikát kb a mesterire kell fejleszteni. Ugye rácélzol az ráhúz a mellére...majd picit felpöccintve az analógot a fejére kell tüzelni. Nem olyan egyszerű ez... Ha mellkason lövöd esélyed sincs. 4 mellkas lövést kibír bárki... De fejlövés az instant kill. Nem feltétlenül érzem egyszerűbbnek mintha egyáltalán nem lenne auto aim.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Már hogyne lenne. Tele van vele minden fórum, hogy miért van, csalás az egész játék így

-
FIREBLADE78
addikt
Még nem kapcsoltam be a pst a héten. Látom megy az online. A dead eye működik itt is? Mert akkor sok értelmét nem látom az egésznek.
-
S e t h
nagyúr
A játék elején sehol sem tudom eladni az aranyrudat?
Rohangálok itt 500 pénznyi rúddal, de sehol nincs nyitva az orgazda.
Azt tudom hogy kettő közülük küldetés hatására fog aktiválódni, de Saint Denisben is zárva van minden. -
Mike
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
npc-kre, állatokra biztos hogy van, lőttem már le párat
-
Mike
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
állítsd wide-ra az aim-ot, és inkább a story-val játssz
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Már előre is mondom, hogy nem kötekedésből kérdezem...
Egy kérdésem lenne, hogy mi értelme van a multinak? Felmegyek ott a story, amit csinálnék de bárkit látok valamilyen balfasz player mindig megöl. Mi értelme ennek? Elhiszem, hogy jó meg minden de aztán még vissza is fordul...Az irányításról nem is beszélek. Valami siralmas...
Ti, hogy céloztok milyen beállításokat használatok?PS: Sorry a fogalmazásért csak egy kicsit rage van a multi miatt. "Mozdulni" nem tudok... egyszerűén egy sima küldetést nem tudok megcsinálni mert valaki mindig megöl...
-
drachoHUN
senior tag
PS4 Pro kollégák:
Nálatok is crashel a játék(Online)? Vagy csak engem tisztel meg, viszonylag sokszor? -
Major Lion
senior tag
Jó lenne ha több nagyobb csatorna jönne ki hasonló véleménnyel
-
negyven2
nagyúr
válasz
Cobra652
üzenetére
Ultimate csak 5% boost-ot add. Amúgy pont a free mode PvP ami kicsit furcsa, mert ha még akarod védeni magad, akkor is adja a jelenleg még semmire se jó Honor/Dishonor dolgot. Sőt ezt még nekem free módos küldik-ben is csinálja (amikor az a feladatod, hogy véd meg magad/támad meg a másikat.
-
i@lex
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Ahogy lekerül róla a beta megjelölés, és az árak akkor is ezek lesznek, illetve az arany pénzért vásárolható lesz, abban a pillanatban ott kell hagyni a játékot.
-
Pepeninho
őstag
-
Major Lion
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A Single-re egy szavam nincs, tökéletes munka, apró hibákkal. Ellenben az online koncepcíója felbasz azonnal

-
kiserik
senior tag
Amióta kipróbáltam ezt a szerencsétlen online-t, azóta nem tudok belépni Story módba. 90%-on megáll és pörög. Valakinek valami ötlete?
-
pulffy
őstag
Ezekkel tudtatok valamit kezdeni?
1. bolond a vízben
2. "Maugli" imitáció
3. elvesszet Gavin -
i@lex
őstag
Vannak azért jóféle bugok is ám ebben az onlineban. Farmolom Sade házában a jewelry-s éjjeliszekrényt. Eddig valamiért kétszer duplázta meg a pénzemet eközben... 800 dollárom lett hirtelen, és az ékszereket még el sem adtam. :-D
-
Pepeninho
őstag
Szegeny
Hammish. Oreg veteran cimbikem. 
-
BigStraw
senior tag
Üdv. Két gyors kérdés az online-nal kapcsolatban.
1. Van mód arra, hogy testre szabjam a karaktert?
2. Hol tudom menteni az állást?
Előre is köszi a válaszokat

-
pulffy
őstag
Előbb egy szarvas csak úgy felöklet
csak úgy a semmiből... betöltöttem a játékot ott álldigálok még 1-2 percet mert még ettem a nasit. Egyszer csak bumm, majd meg fuladtam 
-
S e t h
nagyúr
Most találtam a játék dobozában egy war horse kódot, aminek nagyon örülök, mert az első részben az volt a kedvenc lovam.
A kérdésem az hogy ha elveszítem és/vagy elpusztul akkor megmarad vagy buktam? -
Bibgr0
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az olajos szekér ellopása? A gyáron kívül ha egyet a levegőbe lősz, felbolydulnak az őrök és azonnal elindul egy szekér a telepről. Utánalovagolsz és a pusztában átugrasz rá és már meg is vagy. -
Mike
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
a rásegítés wide
-
IntelKiller7
nagyúr
Hogy kell full aimra tenni a játékot? Kikészít ez az olajlopós küldetés..
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
már kipengettem a Rock$tarnak 85 eurót
egyébként a vörös arab nem spec edition ló tudtommal hanem ps exclusive -
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
legalább átéled, milyen az, amikor egy ágrólszakadt vagy. illetve annyira nem, hiszen van egy lovad.
(#4625) hajbel
az a vörös arab? tegnap lőtték ki alólam. legközelebb akkor annyi neki, mehetek újért? amit lehet fejleszteni újra a nulláról?
ezek után kerülni fogom a többi játékost -
hajbel
addikt
válasz
üzenetére
Ja, megkaptam a pre-order lovamat, erre 5 arany rá a biztosítás. Véletlenül vettem nyerget, amit nem tudom, hogy hol lehet eladni, de elég nagy hülyeség, hogy a vételt helyben nem lehet visszavonni. Szóval ezzel el is ment az össz pénzem, horse revivra már nem maradt. Ha megdöglik a lovam, buktam is a pre-ordert. Nagyon pay to win ez az online eddig. Ill. fel lehet támasztani majd a lovat, de gondolom azt is aranyért.
-
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
B E T A az megvan ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A GTA Online nem beta-ként indult, mégis olyan csöves volt mint ez (hozzáteszem, nekem a heists-updateig tetszett, onnan vett rossz irányt). Deathmatch, race, meg még valami két alap játékmód volt. Mivel én csak deathmatcheztem, több lőszert használtam el, mint amennyi pénzt kaptam. így sokáig mínuszban voltam

(#4623) Carlos Padre
én magammal így vagyok, egy ideje kedvelem amit a rockstar kiad, de ez még szerintem sem az igazi. Viszont van benne potenciál bőven.Én 150$ körül állok. Lehet az a gond, hogy egyből elkezdtétek a fegyverárakat meg a cuccokat nézni, ami tényleg drága. De el kéne jutni egy bizonyos szintig. Rank 100-ig vannak megkapható dolgok, meg vagy 100 mission. Nem gondolhatjátok, hogy rank 10-20 körül gazdagok lesztek és mindent megengedhettek magatoknak. Nekem lassan de stabilan növekszik a pénzem. Az arany az nemnagyon. Most van kb 1,5. és amint látom inkább ez lesz a gond mint a pénz.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Rockstar és RDR2, muszáj imádni különben paraszt vagy.
-
Major Lion
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Kevés benne a tartalom még, és nem látom merre akarnak lépni. Nem lehet rabolni store-t, járókelőket, vonatot semmit. A loot borzasztó sovány, ilyen centekért hajolsz le, és még egy kurva fodrász is 10 dollár. Vicc. Megérdemelné a Rockstar hogy kiboruljon rájuk a gamer sajtó ezért a free to play modellért, de nem fognak

-
törölt tag
Itten van e, tessék nézni.
-
hajbel
addikt
Igen, barátnak kell lennie akit meghívsz, majd posse-t kell alapítani, úgy tudjátok együtt nyomni a küldetéseket. Így már azért van benne tartalom, elég érdekes. Bár egyelőre csak 2-3 órát játszottam vele. A "lóversenyek" is érdekesek, bár kb. utolsó pillanatban buktam mindkét módban. Az egyik olyan lóverseny, hogy fegyvereket veszel fel útközben, azzal pusztítod az ellenfelekt, pl. korbács, shotgun. A másikban checkpointokat kell felvenni tetszőleges sorrendben, amelyek szét vannak szórva a városban, az nyer, aki először felveszi az összeset. Mindenki elindult egy irányba, én egyedül egy másikba és meg is nyertem volna, csak az utolsó checkpoint előtt ledobott a lovam, mert elfáradt, hiába lassítottam.

-
Mike
veterán
válasz
drachoHUN
üzenetére
köszi
tegnap éjjel nézegettem az online-t. hát ez így még elég gyér, majd fél-egy év múlva tuti jobb lesz. meg az egész a storyhoz képest iszonyat kihalt. néha egy-két lovas, alig vannak állatok.
egyrészt alig van pénzem, másrészt beigazolódott amitől tartottam, ez olyan mint a public a GTA-ban, csak cheaterek nélkül. bementem a fegyverboltba Valentine-ban, szerencsére körbe ért a gomb miközben lőtték a hátamat így meg tudtam nézni a fegyver fejlesztéseket, hát csak a pisztolyra a célzó ami storyban 4 dollár online-ban 15, nekem meg pont annyi van.
Bementem még a fodrászhoz is, miközben az utcán, és a szalon emeletéről is lőttek rám, na itt kiderült, hogy nem fog nőni online a haj, sem a szakáll
aztán végén nem is az utcán lőttek le, hanem az akasztófa környékén a cölöpök között bujkált egy tag, aki mert épp arra sétáltam, lelőtt mert miért ne. de ezen még nem akadtam fenn túlzottan
aztán csatlakoztam egy free roamhoz, strawberrynél voltunk vagy tizen legalább, na ott amikor kezdődött az akció, alapból kilőtték alólam a lovat mert az úgy vicces, és emiatt elhasználtam az egy szem horse revive italomat, mert megijedtem, hogy örökre kinyiffan a lovam. na ezért meg haragszom, mert nem lesz pénzem másikra
szóval ez így ismeretlenekkel, jó szar
hova kell csatlakozni, kit kell felvennem barátnak, elég csak a social clubban vagy a ps-en is barátnak kell lennie, plusz a ds4-hez használható-e az a headset amit a telefonokhoz szoktak adni?megcsináltam a supportnak a kért videót, kiváncsian várom a fejleményeket
-
S e t h
nagyúr
válasz
Pepeninho
üzenetére
Csak köszönni tudtam neki, utána meg csak rácélozni tudtam volna, plusz bunkónak lenni, más lehetőség nem volt, miközben ő folyamatosan várta a segítséget.
Próbálom tanulni ezt a westernséget.
Belefutottam egy postakocsi rablásba, két bandita vs két kocsis felállás, az egyik kocsis már holtan.
Leszedtem a banditákat, az élő kocsis elmenekült, én meg kaptam egy hintet, hogy rejtsem el a holttesteket nehogy megtalálják őket.
Wtf feeling volt, hogy akkor most rosszat cselekedtem? -
Pepeninho
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Ez furcsa, nalam ket eset szokott elofordulni. Vagy varok mellette amig nem adja meg az eselyt a segitsegre. Ennel a csajnal azt hiszem kocka es aztan X gyakori nyomasaval emeled a lovat. Vagy odamesz es ha nem pofazik akkor udvozlod, akkor dobni szokta a segitsegnyujtas lehetoseget. A fegyveres az rejtely, ilyet meg nem tapasztaltam. Olyan mar elofordult, hogy sok szotyi volt a foldon es R1el kellett valogatnom a felvenni kivant cuccok kozul. Az nem lehet, hogy az a fegyvertipusod mar megvolt?
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
chris0000
üzenetére
Szia LG oled C7-en játszom. A HDR sajnos tényleg nem megy. Ha bekapcsolva hagyod, kicsit játszani kell a beállításokkal a játékon belül és a tv-n is.
Plusz érdemes a Trumotion-t is bekapcsolni és a csúszkákkal játszani, hogy ne legyenek tömörítési hibákra hasonlító képszemetek a gyors mozgásoknál. Anélkül nálam a ló körül volt egy textúrahibának tűnő aura. -
S e t h
nagyúr
Tegnap nem jöttem rá, hogy
- miként lehet valakinek segíteni ha ló alá szorult, már minden gombot megnyomtam, de semmi/ps/, utána persze kiszabadult a hölgy, én meg mínuszt kaptam
-ugyanez nagyjából, fegyvert kellett volna felszednem a földről egy elhalálozott bandita után, pár próbálkozás után viszont eltűnt a winchester, mondom gratula, tuti elvitte egy mókus.
-
Mike
veterán
lehet újrakezdeni az online-t? eddig nem talaltam ilyen lehetőséget
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igazabol meg meglepett a dolog. Bar egyre inkabb ugy nez ki a Rockstar tortenetiroi igazi seggfejek. Az ossze jo arc meghal.