Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Ez a spoiler felirat semmit sem er ha eleg a feloldasahoz, hogy eppen hozzaer az ember. Legalabb lenne valami biztonsagi cucc feloldas elott. Veletlen ranyomtam es nyilvan az ember ilyenkor pont elolvas par szot, ha nem is akar.
Egyebkent szerintem nagyon jo, hogy bar boven a hatodik fejezetben vagyok, de meg mindig nem tudom mi lesz a vege. Marmint alap dolgokat az elso resz miatt tudok. Persze nem minden videot nezek vegig, illetve az angolom sem a legjobb.Micaht lelovi Arty. Ennyit lattam. Mondjuk maga a teny nem olyan meglepo. Egyike a gyokereknek a banda ol.
Jah, es nem a Te hibad, hogy elolvastam, felre ne ertsed. -
Pepeninho
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Jol van na, azert tablazatot nem vezetek a topiclakokrol!

-
ron8
senior tag
Úgy 2 hete vittem végig a játékot, és azóta is gondolkodom a végén, konkrétan Dutch döntésén merengek, hogy miért lőtte le mégis Micaht és miért hagyta ott az összes zsákmányt. Volt egy elméletem, miszerint igazából Micahnak sem hitt teljesen amikor Arthur és közötte kellett döntenie, csak a túlélés miatt választotta azt az utat. De akkor miért hagyta ott az összes zsákmányt amikor lelőtte Micaht? Arra gondoltam, hogy talán így akarta megmutatni Marstonnak és Sadienek, hogy tényleg a banda volt neki az első anno, és ez a vagyontól is fontosabb volt számára. Oké a sztori úgy (akarja) végig bemutatni nekünk hogy pénzéhes és semmi más nem érdekli, de ha egy kicsit a helyzetébe gondoljuk magunkat akkor rájövünk hogy rohadtul nem volt könnyű dolga vezetni a bandát, és minden kudarc után egyre jobban szüksége lett volna a pénzre a bandának, így nem volt más választása mint hajszolni azt.. Ti mivel magyaráznátok a játék végét? -
Pepeninho
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Fikazol es kotekedsz, az olyan mint a hiszti.
Olvasottak alapjan az online reszt hanyagolom par hetig. Szarmazhat abbol hatranyom? Jah, persze. Gondolom fejlettebb, erosebb karakterekkel lesz majd dolgom.
-
Mike
veterán
sikerült annyira jól kinéző karaktert csinálnom, vastag szemöldök, hatalmas vöröslő orr

elmentem megnézni milyen lovak vannak, erre a camp-et átrakta Saint Denishez, ami azért jó messze van
a special edition semmit nem ad az onlinehoz? néztem, minden milyen jó olcsó
-
3L1T3
addikt
Hát azért kőkemény FPS dropp van. Megkockáztatom, hogy DTM alatt simán 12-18 frame között zötyög PRO-n.
-
front3r
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Mi van vele? Nekem tetszik az Online. Rendesen van kihívás benne a többi játékos ügyessége miatt.
Kicsit úgy jön le a free roam, hogy ilyenek lennének az emberek, ha nem lenne törvény, ami bünteti őket.
A többi elfoglaltságról nem is beszélve. -
Pepeninho
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Par napja csak hisztizel. Erre probaltam ravilagitani. Nem ugyes vagyok, inkabb csak kozepes megfigyelo!

-
Pepeninho
őstag
válasz
markknight
üzenetére
-
markknight
nagyúr
A karakter customization abból áll, hogy a rockstar ugyanazokat az elemeket le fel tologatta, illetve nagyította? Omg
-
markknight
nagyúr
Jézusom, hogy néz ki ez a Red Dead online, mik ezek a karakterek, mi ez a 8 perces töltési idõ wtf?! Ki is léptem, köszönöm ennyi elég volt.
-
wolf13
őstag
Nem úgy volt , hogy aki október 26. elindította a játékot mától meget betaba
-
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem nagyon ertem. Nem hagytam ki szerintem side missionoket. Valakinek otlete?
Most a legendary halak cseszik fel eppen az agyam. A veteran csokaval vagy 10 perce farasztom a dogot. Uncsiiiii -
Pepeninho
őstag
Repeating sotit miert nem tudom megvenni a 6. fejezetben sem? Befizetnek ra vagy feladathoz kapcsolo volt amit elmulaszthattam?
-
kiserik
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Meg korrupciónak

-
Carlos Padre
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
"Honor-t lehet vásárolni, mégis WTF?
"Politikának hívják

-
betyar48
kezdő
válasz
Zsolt_16
üzenetére
Köszi a beszámolót!
valószínűleg még sok új funkciót, küldetést fognak belepakolni, finomhangolják a játékrendszert az elkövetkező években - ez még csak béta, reméljük sokat csiszolnak rajta.Nézegettem live-streameket, olvasgattam cikkeket és ezek alapján lesz ebben potenciál. NPC-k is adnak küldetéseket, amiket a game playekben láttam azok a sztorimódból már ismert karakterek voltak. Már az elején is mutatott a térkép egy rahedli NPC missiont. A detmeccs és más külön játékhelyszíneket is külön ikonok jelzik.
Ami így elsőre nem tetszik az az, hogy a free-roamban mintha nem nagyon járna semmi negatív hatással egy másik játékos kinyírása.Ahogy te is írtad. Egy intelligens wanted rendszer lehet hogy jót tenne. Pl. szigorúan büntetné ha olyan játékost lövünk le akinek el van rakva a fegyvere, nincs a kezében pisztoly/puska/kés. Ha mondjuk zsinórban megölünk három ilyen játékost egy félórán belül akkor tűzzenek ki ránk valami komolyabb vérdíjat, amit megkaphat az aki lelő minket.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a free-roam dinamikája. A városok le vannak butítva a sztorimódhoz képest, nem nagyon lesznek szerencsejátékok, a boltok áruit pedig a játékosnál lévő katalógusból rendelve kiszállítják a táborba is.Ugyanakkor már több helyen olvastam hogy a városokban tobzódnak a "mindenkire-azonnal-lövök" emberek. Szóval ha nyugisabb élményt keres az ember lehet hogy érdemesebb lesz a vadonban maradni😂😂😂
Azt írták a fejlesztők nem csak egy grief party lesz az online ehhez képest egyenlőre elég karcsú. Egy GTA ban lehet házad, berendezés , garázsod, itt meg még single módban sem tudtak egy karámot elkészíteni nem hogy egy faházat. De ugye tudjuk csak egy Béta. Kérdés mit hoz a jövő. -
Carlos Padre
veterán
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
eddig sosem
mindenkinek:
megtennétek nekem valamit?
a settingsben a follow camera level legyen high
próbáld ki a lovaglást simán és fegyverrel
most a level legyen off
van különbség a level high és off között amikor kezedben van a fegyver? (csak fogni kell nem célozva)
van bármilyen hatása annak, ha a szintet low, minimumra rakod off helyett?köszi annak, aki megnézi
-
3L1T3
addikt
Pókerezni lehet online????

-
kiserik
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Egyelőre még mindig csak béta az online. Tessék ehhez mérni.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Te par napja mindenkit oktatsz! Nehez napjaid vannak?

-
Zsolt_16
tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Igen sajnos.

Én látom benne, hogy jó lesz egyszer. Sajna annyira látszik h jelenlegi állapota az elmúlt 1 hónapnyi csúszás eredménye.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Zsolt_16
üzenetére
Pff, szóval a 100-200 dolláros fegyverek most már 1000?

Ne reméld, hogy a gazdaságot javítani fogják, pontosan tudják hogy lesznek sokan akik kifizetik, a többi meg melózzon.
Kár hogy nem voltak képesek egy normális honor rendszert rakni az Online-ba hogy elejét vegyék a grief-nek. Pedig ígértek minden szépet és jót.
-
Mike
veterán
na írtam bug riportot a rockstarnak, kiváncsi vagyok mi lesz

-
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Van akinek
.écces Major: a legnagyobb zene eddig ami a
utan szol.szigetrol valo megjovetel -
Zsolt_16
tag
ONLINE(6óra játék után):
Gta 5 Onlineban van kb 800 órám és abban nagyon rossz a netkód. A RDR Onlinben nagyon jó, nincs ugrálás néha vannak a földben szaladgáló lovak stb de gondolom javítva lesznek.
Amit nagyon sajnálok, hogy itt is néma a karakter minden átvezetőnél csak ott áll csendben mint egy idióta.
A küldetésekből nagyon kevés van kb 6 óra alatt megcsináltuk közösen az összeset a strager küldiből nem sokat csináltunk de abból van bőven. Ezzel az a baj, hogy az a tipikus menj oda öld meg küldetés. A fizetés nevetséges 1 küldi add 15$ körül egy komoly fegyver 1000 $ aranyrúd rendszer is van a játékban.(Szerintem ez lesz a fizetős pénz) küldetésenként ad 0.01-0.1 arany rúd között és vannak cuccok 1-44 aranyrúdig. Egy nagyobb küldetés van eddig a online részben ott 150$ pénzt lehet kapni. A fizetés/költés arány egyenlőre borzasztó de remélem javítva lesz. A bounty rendszer egy vicc a honorral együtt bármennyi valós playert megölhetsz azt csinálsz amit akarsz a honor szint kb a 25. ember megölése után csökken egy picit. Nagyon ritka, hogy elkezdenek körözni de akkor is megölnek és kb vége is semmi következménye nincs annak, hogy jó vagy rossz vagy a Online részben. Amennyiben ha azt nézzük, hogy BETA és a sok lehetőség ami van benne számomra eléggé ígéretes lesz egy 6-12 hónap közötti fejlesztés után de most nem nagy szám.
Ettől függetlenül megyünk ma is bolondozni haverokkal.
-
Pepeninho
őstag
Basszus
Arthurnak torokgyikja van.
Nem vagyok orvosi dinasztia sarja, de szerintem ebbe illet beledogleni abban a korban! 
-
Pepeninho
őstag
Akik esetleg kivancsiak a zene eloadojara es a szam cimere: D'Angelo: Unshaken
-
S e t h
nagyúr
Companion appnak van bármi előnye?
Azon kívül hogy nekem vmiért össze sem szinkronizált a játékkal, vagy bent kell legyek a játékban, hogy működjön? -
bexinho23
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Csak példaként hoztam fel, hogy nálam is akadt olyan küldetés, ahol egy bug miatt nem tudtam továbbhaladni. Viszont egy küldetés restart-olása megoldotta a problémát.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Ha jól tudom One S-en játszik. Az Online rész tényleg kicsit gyengébb grafikailag. És mivel One S-en csak 864p a játék, így valószínűleg az Online-ál jobban kiütközik az alacsonyabb felbontás és a gyengébb grafika. GTA Online One S-en-1080p. Tehát lehet emiatt látja szebbnek.
Viszont én a múlt héten többször is benéztem GTA-ba és a látótávolságon nagyon kiütközik a grafikai különbség. A többi részén is de ott nagyon látszik, hogy 4 (5 éves a játék).
-
betyar48
kezdő
válasz
Cobra652
üzenetére
Első konzolos online gamem Bocs de mi az a freeroam? Van egy mód ahol kevésbé honorálják ha lelövitek egymást?Abban a módban van serif és bounthy hunter ? Én tegnap néztem egy online beta streamet de nem volt benne semmi visszatartó erő bárki bárkit lelőhetett városban is sehol senki. Akkor ezek szerint van csendesebb békésebb mód online?
-
szabeska
addikt
Sziasztok! En sima lemezzel rendelkezem, megjelenes napjan el is inditottam a jatekot. Ps4. R1-el at tudok valtani az online-ra, de alul az x (play) es a haromszog (social club) sem jelenik meg. Kesobb indul el, delutan vagy holnap?
Ugy tudom, ma mar a sima lemezesek is belephetnek. -
i@lex
őstag
válasz
Cobra652
üzenetére
Én halomra lőttem mindenkit, sehol senki nem jött rám, csak a mérges playerek, őket megint elraktam, és ennyi. Holnap megnézem a többi részét is, úgy tűnik van mit benne csinálni. De igen, picit irritáló, ha nem te lösz hátba valakit, téged lőnek. Úgyhogy nincs mese, mindenkit is le kell lőni.
-
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Nekem az a bajom, hogy számomra sokkal szebb a GTA még mindig. Nem tudommiért , vagy csak elfogult vagyok, de rendesen felüdülés amikor visszalépek oda. Meg valahogy az egész játékmenet jobb. online és story is. Jó, amugy tetszik az RDR online, sok dolgot csináltam már, kicsit bele kapdostam mindenbe, kismillió dolog lesz benne az tuti, hogy jó sokáig el lehet benne lenni.
-
Mike
veterán
azt hiszem megtaláltam a hibát
ha kézben van a fegyver a camera following level szintje nem számít, olyan mintha ki lenne kapcsolva
érdekes így lovagolni, sokkal dinamikusabbnak néz ki, csak most azt nem tudom, hogy tartsam a lovam vágtában? -
Mr_no_Name
tag
Sziasztok!
A munka miatt pár napja már nem játszottam, de amikor leültem akkor is csak 1-2 órát tettem bele, mivel kicsit elment egy olyan irányba a játék vége, ami már nekem nem igazán tetszik.
Lesz a játék vége felé még valami, ami ad esetleg pár új ruhát, vagy feloldódnak az eddigi küldetésekben megcsinálható "mellék" bizniszek, vagy házvásárlás? Van értelme egyáltalán tovább vinnem? Ez a küldetésenként 80 embert lelőni dolog már nagyon unalmas részemre :/
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
nem oszt, nem szoroz.
menj fel a sínre. kezdj el lovagolni. szépen a kamera követ téged.
vedd kezedbe az egyik fegyvered. ne célozz semmire, csak tartsd. a kamera többé nem követ, hiába nyomod az x-et
eddig követett, ha kezedben volt a fegyver akkor is, és csak akkor tartott célra a kamera, ha céloztál. most puskával a kézben akár teljesen szembe is lovagolhatok úgy hogy közben nem látom az utat magam előtt. eddig is lehetett igy, ha a jobb karral hátranéztem menekülés közben. de most vagy az x-t nyomom vagy a karral pozicionálom a kamerát, vagyis puskával a kézben most már nem lehet normálisan közlekedni. a bajom az egésszel meg csak annyi, hogy máig ez működött. -
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Köszönöm szépen.
-
törölt tag
Hát ennek az online nak olyan a grafikája mint az előző rdr-nek.
-
Pepeninho
őstag
Igen? Nem tudtam? Mosg is jatek kozben jott le a javitas es felajanlotta, hogy majd telepitsem. Azt hittem manualis. Nekem ezek mar bonyolult ketyerek. DC-n betetted a lemezt aztan cso, ha okositottad a gepet akkor valamelyik jateknal a boot lemez nehezitette csak a dolgod.
-
Pepeninho
őstag
Ha ugyes es turelmes az ember akkor van annyi lehetoseg, hogy indianos fizimikaja iy lehet az online karakternek. Bar en valszeg nagyon alacsony, gyerekszeru format csinalok, hatha igy kihasznalhatom a meglepetes erejet.

Jahh, a lenyeg: [link]
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
mit állitsak vissza? visszaállítok én barmit nagyon szívesen ha visszakapom vele a régi irányítást
-
Pepeninho
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Ahogy eszrevettem jelentosebb esemenyeknel ment. Feladatok utan, ha bontod a taborod pihenes utan. Pont tegnap egy feladat utan meg volt 15-20 percem vadaszgatni. Altalaban minden kilepes elott vagy satrazok egyet vagy megszallok valahol, na ez tegnap kimaradt. Ma bekapcsoltam es nem volt a batyuba az a par bor amit huntoltam. Tehat jo tanacs. Ha Te is a termeszetben toltod az idod nagyon nagy reszet akkor satras alvas utan lepj ki.
Mike: most jo lett ah update vagy nem?

-
törölt tag
-
S e t h
nagyúr
Ugyan az elején még nem találtam mentési lehetőséget, viszont mi alapján tudom, hogy ha kilépek a gameből, hogy akkor legközelebb mikorra fog visszarakni?
Most két küldetésen vagyok túl a játék elején, save nincs a menüben, innen fog folytatódni, vagy visszarak az elejére?megvan, story módban
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
addig nyomogattam, a high, off, low, beállítást hogy úgy tűnik most helyreállt. néztem hogy mi olyan furcsa, és amikor szembefelé vágtáztunk, na mondom, ilyet se láttam még, ez így használhatatlan
-
dinostaRR
tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem, mivel az a legrövidebb fejezet.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak cseppet felhúztam magam, hogy nekem ugrottatok

"

Nem vagyok orvosi dinasztia sarja, de szerintem ebbe illet beledogleni abban a korban!