Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigStraw
senior tag
válasz
Vincent7100
üzenetére
nekem pont az ellenkezőre időre kell. Nincs rajtam se coat, se shirt, se kesztyű csak egy vest meg nadrág és még így is azt írja ki hogy vetkőzzek le mert melegem van. a csizmám se téli.
Mi lehet a gond? -
-
BigStraw
senior tag
Másnál jelentkezett ez a probléma? Írja, hogy meleg időre öltözzek fel, van outfitem amire azt írja, hogy arra jó, mikor felveszem, akkor is írja tovább hogy öltözzek át és így folyamatosan megy le a health core. Valaki tud valamit?
-
Pepeninho
őstag
válasz
highness
üzenetére
Szinte....
A kalap es a slipery bastard kartya lesz a nagy attores. Robbanosloszerek es dinamitok nelkul eljatszik az ember. Foleg showdone es GR jatekban. Ott helyi fegyverekkel kell menni nagy szazalekban. Raadasul a loszerek kraftolasa sem 5 perc. Zsir kell hozza, tabortuz es 10-10 darabot tudsz gyartani fegyvertipusonkent. -
-
Carlos Padre
veterán
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Reg sztoriztam, de ugy remlik ha istalloban mented oket akkor ott ujra elohozhato!
-
ImACeltic
őstag
Hali!
Akik már kipróbálták az új patch-et, tényleg jobb lett a HDR, valamint visszarakták az ambient occlusiont a játékba? Forbes magazin azt írja, hogy még ez sem az igazi HDR, ami a patch-el jött. Remélem DF vagy Vincent Teoh csinál majd elemzést. -
FIREBLADE78
addikt
Azokat a lovakat feltudom támasztani,amikkel leesetem egy szakadékba ,vízbe és a lovak ottmaradtak? pl a fehér arab amit a hegyekben fogtam be és a többi? Újraéleszteni esélyem sem volt mivel víz alatt voltak valahol. Megvenni még nem tudom mivel chapter 3-ban vagyok,sok mellék küldetést csinálom.
-
highness
tag
Sziasztok!
Befejeztem a story részét a játéknak. Minden story Trophy feloldva. Nagyon élveztem a játékot, teljesen elégedett vagyok vele.
Online is játszottam már egy keveset, de pl az online elérhető story missionokat szívesebben csinálnám ismerősökkel, mint értelmetlenül agresszív idegenekkel. Ha lehet csatlakoznék néha hozzátok, bár sajnos kevés időm van játszani. A munka, és a 3 hónapos kislányom sok időt igényel. Este kb 9-10 között szoktam online lenni.
PSN ID: HumterManHUN
-
negyven2
nagyúr
-
BigStraw
senior tag
Úgy vettem észre, hogy sokkal több élet lett mindenhol. (állatok, emberek). Vagy csak egyedül vagyok evvel az érzéssel?
-
negyven2
nagyúr
-
Pepeninho
őstag
Remekul hangzik az uj cim, de most mar pakolhatnanak ebbe is valamit, mert Zsakos Frodo is megmosolyogna ezt a sok krumpliszsak-cipelo "ujjitast". Mondjuk az eheti 100 dollar mar a szanalom kategoria volt. Ha nem lenne jo a tarsasag illetve a GR es a nyilt vilagban valo vadaszat nem kotne le jobban mint barmilyen mas jatek, mar reg dobtam volna a vasat es pihentetnem 1-2 evig. Attol felek, hogy nyarra varhato egy DLC es az online reszbe tovabbra sem lesz nagy varazslat.
-
törölt tag
Akkor akár igaz is lehet.
Bár én több ilyen "önéletrajzi pc verzió" szivargasra is emlékszem. Igaz az is, hogy minden játék megjelent aztán pc-re amit így "szivárogtattak" de számomra kb annyival egyenértékű mintha én mondanám.
Simán lehet véletlen is, mert egyszer azzal védekezett a rockstar, aztán le is került a pc szó a listáról .
Biztosan lesz pc verzió szerintem. Már csak azért is mert sokkal több van ebben a játékban mint amit mondjuk egy alap (nem 4-ks )konzolon ki tud adni magából. Néha azért nem szeretek vele játszani, mert látom hogy gyönyörű a grafika de az az alacsony felbontás ami s-en van az megöli az egész feelinget. Hamarosan veszek is egy x-et. 😀
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
végighúzod mind az ötön, a paint it meg x-elget
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Azt hiszem egy ido utan adja be a "kepesseget".
-
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Celzas es r3.
-
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Ja ebben igazad van. Tényleg olyan volt mintha légpuskával lövöldöznék. Voltak más "nagy teljesítményű" fegyverek, főleg az erősebb lövedékekkel is, amikkel könnyebb volt az élet..
-
HaZsolt
őstag
A 2 dlc és a térkép az pontosan mennyit ad hozzá? érdemes +2ezer forinttal többet adni ezek miatt, mint "sima" dobozos verziót venni? Az a 2 DLC az csak 2 ruha?
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Azt írtam madarokhoz varmint.
De jó még rájuk a small game arrow, de nem mindre.
Lehet lőni madarat nyíllal és paint it black se kell hozzá, csak jó szög. Mert a nyíl lassú. Mivel én is meg tudom csinálni, valszeg bárki, mert nem vagyok egy mesterlövész -
Pepeninho
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem jo helyre celzol. Egyebkent nyillal is lehet, csak hashnalni kell a paint it black-et. Vagyis storyban nincs neve csak hasznalhato. Tudod amikor jelolgeti magatol a celt.
-
szajmi222
csendes tag
A single player auto cèlzàssal nem tùl nehèz, szerintem azt èrdemes hasznàlni, amelyik a legjobb szòrakozàst nyùjtja neked. Èn volt amikor tàvcsövessel kezdtem kipucolni egy hideoutot, aztàn revolverrel fejeztem be. A 3 csillagos prèmek levadàszàsànàl kell odafigyelni, hogy mit hasznàlsz.
(A lancaster repeater pedig jò kis fegyver, gyorsan lehet vele osztani a halàlt) -
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Milyen élményt rontok vele? Komolyan kérdezem, mert nekem a végén már az volt teher, hogymegvolt az összes fegyver és folyamat váltogatni kellett, a varmint meg a 4. volt. Nem különösebben érdekelt amúgy. Voltak erősebb fegyverek,de ez olyan fürgének tűnt. Erősebbet akkor használtam ha valami baromi nagy vad vagy medve betámadott. Még akkor az erősebb lövedékre is váltottam.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Ha valaki az arany medálokra vadászik akkor ezzel a legegyszerűbb.
-
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
figure leírta régebben hogy nagyon pontos a fegyver, és fejlövésre ugyan úgy hatásos, és gyors. Vadászatra is a legtöbbször ez kell az íj mellett.
-
Mike
veterán
tegnap meg volt hülyülve online mindenki
eljutni a hentesig délelőtt és este is kalandos volt
az új rendszer szerint ha nem állsz neki keresgélni, sosem találod meg aki mikor szembejött, lelőtt
de az is fontos, hogy mindig hátulról
sosem szemtől szembe
régebben ezeket parley-ztam de tegnap elegem lett belőlük. addig nyirom, vagy ha van más is fent, akkor addig nyirjuk őket, amig sessiont nem váltanak -
törölt tag
Hát én szerintem a játék 80%-át varmintal toltam le.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Vincent7100
üzenetére
Nekem a bolt action rifle volt a kedvencem közép és hosszú távra, express ammo-val ha csak mellkason lősz valakit már instant kill. Közelharcra a double barrel shotgun vált be, kicsit távolabbra is jó slug-gal. Pisztolyt én csak vészhelyzetben használtam. Vadászatra meg minden állat mást igényel a tökéletes pelt megszerzéséhez. Miután tanulmányoztad őket, a menüben meg tudod nézni a leírásban, hogy melyik állathoz mit érdemes használni.
-
Mike
veterán
válasz
Vincent7100
üzenetére
nálam springfield rifle, semi-auto shotgun a kedvenc
pisztolyt nem használok csak revolvert, de csak azért mert szerintem egy westernben az autentikus
használok még nyilat, illetve madarakra varmint puskátérdemes upgradelni a fegyvereket, igen, meg a high, express lőszert használni
-
válasz
Vincent7100
üzenetére
Szerintem egyénje válogatja, hogy kinek mi jön be. Én néha használtam távcsöveseket, főleg a vadászatokhoz, de amúgy végig repeatereztem a játékot, nekem jobban bejött az, hogy töltés nélkül ki tudtam osztani jó néhány fejest. Alapból nem pisztolyoztam, viszont érdemes a legjobbat berakni (ha meglesz az automata), ugyanis velem sokszor előfordult, hogy a lóról leszállás után hirtelen kellett lőnöm, és valamiért a játék leszedte az összes nagyobb fegyvert a hátamról.
Nyugodtan fejleszd a fegyvert, jelzi is, hogy mi melyik statot növeli, a játék közepére nem leszel pénzszűkében.
-
Vincent7100
csendes tag
Helló. Arra kinek milyen tippje van, hogy mire melyik fegyver a jó? Nyilván nem a trivialis dolgokra gondolok, mint hogy messzi a puska, közelre a shotgun.
A fegyverjellemzők között ( csíkok) sokszor csak minimális az eltérés.
Én általában távolabbra boltot vagy a springfield puskát használom, közelre meg a pump action shotit. Repeatert szinte nem is veszem elő. Kellene?
( Igaz, csak az alap carbine van ebből a fajtából) Szoval kinek mi válik/vált be? Lovas harchoz, gyalog, stb. Valamint érdemes költeni a fejlesztésre? ( Improved és egyéb csövek, celzók, stb.) -
CsonkaImo
addikt
-
CsonkaImo
addikt
Na lesz ma vajon PC port leleplezés? Ugye a “megbízható, már mást is pontosan megjövendelő” forrás szerint ma esedékes a bejelentés.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
HA már másodjára tolod akkor használj trophy guide-t, inkább arra támaszkodj mint az itteni tippekre..
-
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Nincs semmi, 4 trófea van, amit be lehet nézni, ezekre figyelj oda. Én ezt a guide-ot használtam (egyébként PowePyx írásait/videóit érdemes nézni más játékoknál is, trófeabarát hozzáállással dolgozik).
-
Pepeninho
őstag
Tegnap megint mukodott a napi feladat es DC-t sem kaptam. Latom a fenyt! Mar mar csak alternativa kene a gunrushra. Utobbi 3 nalam nem talalt.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Ebben tud valaki segíteni?
Nem szeretném elrontani. -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Betöltesz egy korábbi mentést
-
FIREBLADE78
addikt
Véletlenül pofán vágtam a horse fence-s csávót és meghalt. Így nem tudom leadni a lopott lovakat. Bandit 6 Hogyan csináljam meg így?
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Egyél előtte
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Miért szeretnéd? Kihivashoz vagy csak úgy?
-
FIREBLADE78
addikt
Kanárit hogyan lehet leszedni íjjal? Egyszerűen lehetetlen.
-
törölt tag
Grab a new Red Dead Online care package this week that includes a selection of Potent Tonics - available at your Camp’s Lockbox or at any Post Office.
The Gator Hat, Ortega Vest, Morning Tail Coat, Concho Pants, and Furred Gloves have returned to the Wheeler, Rawson & Co Catalogue this week among other items.
All Showdown Modes, Races and Gun Rush are shelling out 1.5X the RDO$ and Gold. This includes recently added modes like Plunder, Target Races, Up In Smoke and Spoils of War - all of which are featured as part of the Showdown Series and Race Series Playlists. And get 1.5X Gold in A Land of Opportunities Missions, and all Free Roam Missions and Free Roam Events.
Eradicate adversaries with the full spread of available projectiles at a reduced cost this week – thanks to a 25% discount on all ammunition and a temporary lifting of all ammo rank requirements.
Details: http://rsg.ms/330d7e8
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Teljesen elölről kezdtem a játékot, és elkezdem a platinát megszerezni. Az lenne a kérdésem, az első Chapterben (Colter) van olyan trophy, amit "ki lehet hagyni" és később már nem teljesíthető?
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Na látod, tudsz te normális emberi hangon is írni. Megértelek. De tudtommal első évben a gta online se viritott. Legalábbis amikor PC-re kijött csak a heistek voltak. Szerintem most bug javítás megy ezerrel
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem, de nem lehetek oszinte, mert LaciCRM feljelentett, mert nem birta az oszintesegem!

-
Major Lion
senior tag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Én nem görcsölök, te csak görcsölve tudsz megfogalmazni kritikát? Nem hiszem.
Évek óta vártam a játékot, azt hittem, hogy idén nem is fogok más online játékkal játszani, GTA-ból kiindulva, szóval még szép hogy minden update-et várok abban bizva hogy azt mondja a R* hogy na vége a bétának, kész a játék és ennyi meg ennyi tartalom kerül most bele... aztán felébredek
De lehet igazad lesz, és csak egy év múlva lesz a játék játszható állapotban, ami nagy kár, mert az idei év elég szegényes a játékokat illetően, legalábbis ami engem illet. -
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
De azt meg is valaszoltad. Nekem megfelel, persze lehetne farm meg minden, de majd lesz, nekem nem sürgős
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
En nem gorcsolok. Egyszeruen nem ertem! Ha nekem nem tetszik valami azon nem porgok. Szerintem akkor lenne a legjobb Neked, ha pihentegned a jatekot 1 evig es utana megnezned, hogy mi a helyzet.
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem reagálok mindenre. Mit írtam korábban? Ne fikázz. Már elmondtad, tudjuk. Ez nem fog egyhamar megváltozni. Mit kérdeztél? Mexikó? Az nem kérdés volt hanem állítás. Szerinted szar az online. Ok, tudjuk, köszönjük.
Mit nem tudsz ezen felfogni? -
törölt tag
Kis topic, kevés tag, nagy feszültségek 😃
-
Major Lion
senior tag
Nem járok ide naponta, ellenben akárhányszor irok valamit te reagálsz rá. És mivel reagálsz rá, én is. Wow. Emiatt ugy erzed hogy én gyakran irogatok ide. Holott napok óta csak az megy hogy én minek irogatok ide

Egyébként most is feltettem egy kérdést amirol lehetne beszélni de csak azzal vagy elfoglalva hogy nekem más a vélémenyem. Fogadd el. Más. Ha nem tetszik ne válaszolj rá. Lépj tovább.
-
ivcsi86
tag
válasz
Major Lion
üzenetére
De egyben nem látom az inventoryban. A szőrme megvan, zsír, hús...ezek a nyúzás után is.
Ha felpakolom akkor a feje, agancsa meg ilyenek amik még pluszban eladhatók?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- PR-Telecom
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A karaktert már régen megcsináltam, így amikor ajándék aranyrudak voltak gyorsan beléptem. Most 15-ös szinten kipróbálok minden játékmódot. A slug ammo miatt pl. tényleg jó lenne 45-ös szintig eljutni. Ti minden este játszotok?

Már ezer éve játszom,hogy legyen 100%. Chapter 3 még csak. Vadász,lovas,xy szinteket csinálom illetve gyűjtöm a cuccot,kincset,csontot.

Azt hiszem valamihez kell. Hunter vagy a sharpakámi.
Jobb oldali kulcstartó nekem is rajt van már november óta melós táskámon