Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
Általában, ha olyan küldetést vesz fel aminek az célpontja nem ott van, hanem máshol (vagyis még el kell oda menni), akkor addig ilyenbe rakja a játékost. Akkor is ha olyan küldetést kap, ahol nem lesz PvP (pl. valami vadállatra való vadászat).
De elképzelhető, hogy valami van rá valami glitch is.Amúgy szerintem olyan fajta Passzív mód nem lesz mint GTA-ban, mert ott is nagyon sokan visszaélnek vele.
szerk:
Na utánanéztem, és van rá működő glitch (passzív mód), ártani nem tud senkinek, illetve neki se tud más játékos.
-
wolf13
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Érdekes, mert ha nem támadható , akkor nekem nem jelezné mint célpont. Meg ki is írta előtte, hogy levadászhatóak ezzel megakadályozva , hogy végre tudják hajtani a küldetést. És ahol én voltam , ők is ott adták le. Akkor lehet inkább valami bug. De érdekes, ha én 2 szekeret kell , hogy bevigyek egyedül, tuti nem bugol be, mert felrobbantja egyből a hátul maradt kocsis nélküli szekeret a player. Mindegy, ezért beta.
Ez egy 4 fős team volt, ez előtt vagy 20 percig csak engem szedtek le. Párszor kaptak ők is
. Azért is kezdtem egyből a támadást, nem szoktam beleszólni más küldetésébe. -
wolf13
őstag
Találkoztam megint ilyen halhatatlan playerekkel : videó
Én ezért tippeltem, hogy van passzív mód.
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
nem, majd ott hagyom

-
Gery9112
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Pontosan és csak az odaútra vonatkozik. Van más gyors utazás lehetőség is de mind fizetős és csak a városokba, vasútállomásokra visz.
A cinematic meg nem ér sokat, beakadhat az NPC-be, illetve a random eventek is megjelenhetnek szóval végig figyelned kell mi történik.
-
bagyulajuve
addikt
a fast travel csak a "camp"-ből indulásra alkalmas? mert most kicsit macera totál északról totál délre jönni
mert hiába kapcsolom be a cinematicot, így is többször behaltam már közben, vagy leestem a lóról...
-
Gery9112
őstag
Bár ebből meg lehet "üzletszerű kéjelgés" lenne
Pontosan. Ezért nem ezt fogják csinálni.
Nekik akkor jó ha ők csinálják az üzletet (mikrotranzakció) és nem te kerülöd meg a rendszert.Itt két út van: passzív mód vagy pedig a hülyegyerekeket egy lobbyba terelni aztán szórakoztassák egymást.
-
wolf13
őstag
Azért kérdeztem ezt a passzív dolgot, mert többször is összefutok olyan játékossal aki "szellem" elmosódott.
És nem csak akkor mikor mondjuk üzletel a hentesnél , hanem jött velem szembe, és ráfogtam a fegyvert, de nem célozta be.Mike, igen , tudom , hogy össze lehet szedni a leesett tetemeket , de általában egy ilyen harc nem 10m² zajlik. Van, hogy 3-4 km is vágtatok mire abbamarad a lövöldözés.
Szerintem elég lenne ha a játék maga tenne rá bountyt (nem mint GTA V -ben) és aki először öli meg a jutalmat megkapja, ha másodszor is kivégzi vagy más öli meg miután már valaki kicsinálta a körözött személyt akkor már ő kapna a fejére körözést.
Bár ebből meg lehet "üzletszerű kéjelgés" lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mike
veterán
Túlélhető ha lelőnek, max az elejtett állatok ugranak. De sokszor csak leesnek a lóról és ha visszamész ott vannak a földön
-
Gery9112
őstag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Ugyanezt tapasztalom, vagy lövik egymást mint a hülyék vagy mindenki békésen virágot szed/menyétet nyúz.
Hát szerintem egy passzív mód bevezetésével jobban járnak. Az a megoldás, hogy erősebben fog "bippelni" a közeledben és a térképről már messziről fog látszódni az a játékos, aki csak úgy lelövi a másikat szerintem felejtős.
Ha egyedül játszol tökmindegy mennyire jelez, szétszednek, ha meg haverokkal tolod és neked mennek, elkenitek a szájukat, tehát ugyanott vagytok. Itt a passzív mód lenne járható út vagy az a megoldás, amit PC-n csinálnak elvileg a csalókkal. Akik nem bírnak magukkal azokat egy idő után olyan szerverre terelik, ahol a többi csaló van.
-
Pepeninho
őstag
Hullamzo a dolog. Van mikor 20 masik jatekos van Valentine-nal es le sem bagoznak, sot integetnek is. Viszont van amikor 10bol 10en kesztetest ereznek arra, hogy lelojjenek. Aztan van mikor megakadalyozhato pas posse feladata. Miutan megakadalyozzuk a dolgot nem tudjak elfogadni es jonnek utanunk lovoldozni.
Mostanaban pedig azt tapasztalom sokat, hogy lelo valaki es eltunik, tehat kilepes elott meg trollkodik egyet.
Szerencsere jon a frissites es megoldast kinalnak erre, bar szerintem nem lesz elegendo a retorzio. En siman kizarnam oket 24 orara, de ez a Rockstarnak nem palya. -
wolf13
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Szia.
Egyszer pletykaként felröppent. De ennyi idő elteltével kétlem , hogy meglépnék.
Nekem még annyira nem számítana, de láttam már 280-as szintű játékosokat, nem hiszem, hogy örülnének neki.(5574)
Javítva : Még lenne egy kérdésem. Lehet passzív módot állítani , hogy ne tudjanak levadászni más playerek?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Arról vam valami hír, hogy béta végén lesz-e progess wipe vagy sem?
-
wolf13
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Még lenne egy kérdésem. Lehet passzív módot állítani , hogy ne tudjanak levadászni más playerek.
GTA V be ugye volt. Csak akkor nem lehetet fegyvert elővenni és így már se vadászni sem küldetést nem kellett véghez vinni.
Annyira nem zavar , csak van hogy elvesztek legendás állatokat ez miatt.
-
törölt tag
A jégesős videó tényleg valós lehet?
-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Eddig csak olvasó módban voltam jelen, de most kérdésem lenne:
Legendary állatokra hogy bukkanok?
Megvan a map róluk, odamegyek és kutatni kell a nyomuk után mint a küldetésben a grizzly-nél? Elket keresném, ott vagyok az erődtől keletre, de nem igazán tudom hogy innen merre kéne indulnom
-
törölt tag
Srácok , nem tudom, hogy volt-e már szó róla, de inkább többször legyen fent, mint egyszer sem.
Szóval: az awardokat ha aranyra megcsináljátok, le lehet nullázni. Kaptok 0,2 aranyat és újra indul a számláló.
Ez meg ugye azért jó, hiszen szintenként dobja a 100xp-ket.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Gery9112
üzenetére
Nem feltétlenul, én egyedul is talalkoztam már aranyos playerekkel, akik integetnek meg baratkoznak, volt aki vadat hozott nekem.

Egyszer meg oylan is volt, hogy 1v1 eztünk freeroamba aztan jött megvalaki random és mi ketten összefogtunk elene spontan, jok az iylen ad-hoc helyzetek is.

-
Mike
veterán
-
Pepeninho
őstag
válasz
Gery9112
üzenetére
Azert a meccsezes eleg jol fejleszt, illetve elvezetes is. Persze sokszor jo kicsit megpihenni es vadaszgatni, horgaszni illetve a haverokkal hulyulni. Sot, eleg sok ovcsatot konnyebb megszerezni free roamban.De szerintem fog tudni innen szerezni haverokat, mert mjndket platformon vannak akik nyomjak.
-
Pepeninho
őstag
Jatszhato, sokunk szamara elvezheto! Egyelore van benne sok bosszanto dolog, de az igert frissitesek utan ezek is megszunnek. En speciel tobb palyat varok illetve stranger kuldiket, de ezeknek is jonni kell tavasszal. Batran ajanlom a kiprobalasat. A karaktered megalkotasanal legyel korultekinto. Eleg sok torzszulott rohangal az online vilagban!

Ha van kedved akkor nyomhatjuk majd egyutrt. Paran mar osszeverbuvalodtunk innen PH-rol. -
Gery9112
őstag
Ezek a passzív képességeid, amik mindig aktívak, anélkül, hogy neked azt használni kelljen.
hhenry: Barátok nélkül én unalmasnak mondanám, ideig-óráig leköt a virágszedés meg az állatnyúzás de csak rövid ideig. Posse (klán) nélkül a freeroam agyfasz, mivel még nincs passzív mód ezért úton-útfélen a 12 éves ruszki vérpistikék le fognak lőni.
Illetve a lehetőségek is eléggé korlátozottak, idő kell még, hogy kiforrja magát de kellő tartalommal kiegészítve jó lesz.
-
hhenry
őstag
Valaki leírja a multiról a véleményét?
-
wolf13
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy a Peak Condition kártyám miért passzív ? Jelenleg 15-ös vagyok.

Köszönöm előre is.
-
chris0000
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
nah látod Te érted,h h is van ez...egyesek nem értik...

szerintem már a köv.gen. tudni fogja a 4K 60fpst mert csak muszáj lesz haladniuk a kor követelményeivel...baromi sok ps4-et adnak el...megy az üzlet rendesen...ami jó azt veszik...
vhol láttam is erről híreket,már meg nem mondom hol...jah és nem Te trollkodsz félreértetted...
üdv. -
bagyulajuve
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
néha mentek csak
- lehet többször kellene -
marilllyo
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
Nem trollkodásnak szántam. Bocsánat, ha úgy jött le.
Abszolút megértem egyébként ezt a dolgot. Pl. BO4 után (ami 60 fps) belépsz pl RDR2 online-ba és kitéped a hajad az első két körben mert annyira érezhető a különbség. Aztán megszokod persze...
Érdekes egyébként az Uncharted 4-nél nyilatkozta az ND, hogy egyébként meg tudnák oldani a 60 framet is... de olyan horribilis mértékben sokszorozná meg a fejlesztési időt és költségeket, hogy ezt nem tudják vállalni.
Én egyébként a következő generációtól sem számítok 4k@60-ra. -
chris0000
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
persze,vágom én is...a konzol kötött ilyen téren,ez van...csak baromira szokatlan...
anno csak a last of us miatt vettem sima ps4-et és bőven megérte egy játék miatt is...sose volt konzolom elötte...jön a 2! ami kihagyhatatlan lesz megint...üdv.
trollkodás nélkül is lehet hsz-elni...
-
marilllyo
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
Ezzel nagyon nem tudsz mit csinálni. El kell dönteni, hogy mi a hobbid? A játék vagy a build?
Mert ha a játék, akkor sajnos a tavalyi év top 3 címe (RDR2, GOW meg talán a Spiderman... kinek mi) mindhárom konzolra jött ki és mindhárom csak 30 fps.
RDR2 mondjuk várható PC-re egyszer... -
VikMorroHun
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Azt is lehet, csak figyelj a mentés idejére, nehogy azt töltsd vissza, amikor már épp lelőttek. Egyébként készíthetsz saját mentést is, van nekik vagy 20 hely. Menü-story- utána van valahol.
-
pulffy
őstag
Ilyen hülyeség végett nem játszani a játekkal... No comment...

-
chris0000
őstag
-
chris0000
őstag
hi.
ps4 pron tudja az RDR2 a 60fps-est vagy csak 30 lesz?thx.üdv.
a god of wart néztem az előbb de az tuti 30fps-el ment...gyenge a hardver a proban

-
Pepeninho
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Wow.
Volt mind a ketto nalam. A vegen tudom, hogy melyik valasztas milyen lehetoseget rejt magaban. Azt hittem valami nagyobb dologra gondolsz ami nekem kimaradt, vagy nem vettem eszre, de akkor megnyugodtam.Nekem a farkas es szarvas fel sem tunt.
Lassan elkezdem ujra kijatszani. Most ramegyek a platinara, bar van par elmebeteg dolog. -
negyven2
nagyúr
válasz
Pepeninho
üzenetére
Azért írtam, hogy részben, mert magába vége nem változik, viszont az igen, hogy miképpen hal meg Arthur ("békésen", illetve a másik, hogy Micha fejbllővi. Illetve nem szarvas van a lázálmokban, hanem farkas. Valamint ugye a karakterek is kicsit másképpen emlékezzenek rá. -
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Én kikapcsoltam a zenét.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Szerintem csunyan bukjak valamiert a korabban belott hataridoket. Emiatt az ilyen csippcsupp dolgok nagyon nem erdeklik oket.
-
Major Lion
senior tag
D'Angelo kiadta a dalát a játékból, akik végig tolták a játékot, biztos ismerik. Mike, most kérlek ne olvass tovább.
Mégis mi a picsáért nincs még kint a soundtrack? Mire vár vele a R*? Hogy mindenki széthallgassa a Youtube-n a szar összeválogatott játékból kivágott playlisteket? Erre se volt elég a 7 év fejlesztési idő, hogy megjelenésre kidobjanak egy albumot fontosabb volt a lóhere szimulálás...
-
Mike
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
használd a load game mágiát
-
Pepeninho
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Sztoriban ha a lovat is lelovok akkor szoporoller. Online ha nincs ra biztositasod akkor egy ideig egy leharcolt gebevel kell nyomulnod.
-
bagyulajuve
addikt
ha lelőnek mikor lovagolok elvesztem a lovam? mert most szerintem ez történt, és egy arabust buktam

-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
na, most meg egyből sikerült

-
negyven2
nagyúr
válasz
Pepeninho
üzenetére
Benne van a pakliban (főleg úgy, hogy először beleírtam, a vigyáztat spoiler dolgot) a videók legtöbbjénél amúgy kiírják a spoiler veszélyt.
Amúgy leginkább azért raktam be, mert láttam, hogy páran nekiestetek a Challenge-eknek. Így egyszerűbb lesz megnézni, hogy más hogy csinálta meg.
-
Pepeninho
őstag
Ugy nez ki nekem szerencsem volt.
De cserebe szivok massal! 
-
FIREBLADE78
addikt
Ezt a horseman dolgot hol írja a játék? Feltételeket.
-
Tokman666
csendes tag
Értem. Köszönöm. Hétfőn jön meg a játék, kíváncsi vagyok milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Azért is kezdtem egyből a támadást, nem szoktam beleszólni más küldetésébe.

- lehet többször kellene