Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
Ha még nem tűnt volna fel, a hétfői update a sok hiba mellett elhozta azt is, hogy le lehet venni a második fegyvernek a tokját magadról. Illetve, bár nincs aktiválva még, de bent van az összes extra küldetés, fegyver, ló ami a PC-s kiadással jött be (elvileg a Photo mode is).
Elképzelhető, hogy ez a Steam-es kiadás megjelenésekor lesz aktív minden konzolosnak.
-
VTom
veterán
Na, erre kíváncsi leszek. Megvettem PS-re is, de PC-n 3440x1440-ben játszottam, moddolva, és kicsit aggódom is, hogy PS-en nem lesz olyan szép, de akkor mindenképpen adok neki egy esélyt.
Persze csak ha a RDR2-t meguntam, most ez van porondon.
Egyébként ami eleinte nagyon zavart, az a mosott kép, erről sok cikk volt a neten, és fura, hogy nem javította ki a R*. Ahogy a HDR-t sem, de az nem zavar, mert filmesebb tőle az élmény.
-
törölt tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Szereti ha fàj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VTom
veterán
Ezt én is olvastam
Szerintem a legrealisztikusabb játék, amit valaha láttam.Egyébként meglepő, de a képek alapján a high beállítás egy az egyben a konzol szint.
Egyre több az ilyen játék, ahol minimális különbség van csak, és az új generációval szerintem ez még jobban jellemző lesz. -
Mike
veterán
szar a grafika, illetve semmi extra
a fák szögletesek
lényeg az fps
asszem mégis felhagyok a pc-s topik olvasgatásával
-
VTom
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
en bloc akart lenni.
-
negyven2
nagyúr
Wait... Nem úgy van, hogy a konzolosok a béta tesztelők??? A PC meg a master race (irónia detektor kapcsoljátok be)... meg a végleges terméket kapják meg 8K/144fps-el (ala. US IGN cikk
)Amúgy olvastam ezt a GameStar-os hírt (a másik mai 27-et még nem), és hát azért ott nagyon látszik, hogy mennyire alacsony egyeseknek az a bizonyos kerítés (vagy csak béna trollok).
-
RudY
addikt
Van aki még élvezi a béta tesztelést, akár még fizetni is hajlandó érte.
Áldom az eszem, hogy hosszú évek után inkább 2 konzol mellett döntöttem.
kommentek itt is
Az ajánlott gépigény tavaly óta ismert: Xbox One X vagy PS4 PRO.
-
szajmi222
csendes tag
PC-s voltam világ életemben, RDR2 miatt vettem PS4 pro-t. Azon kívül, hogy most épp szervizben van, engem teljesen meggyőzött. 108 centis full HD TV-n nyomom, a kontrollerrel kicsit megszenvedtem az elején, de most már kényelmesebbnek tartom, mint az egér-billentyűzetet. Én el is engedtem a PC-t, nem látom létjogosultságát játékra konzol mellett.
-
tray86
tag
torolve
-
PeAdam
tag
Eddigi livestreamek alapján szerintem amblokk ugyanúgy néz ki, mint konzolon. Semmi egetrengető különbséget nem lehet észrevenni. Én gondolkoztam, hogy PS4 mellé megveszem PC-re, de videók alapján teljesen felesleges pénzkidobás lenne. Pedig nekem csak Slimem van.
-
-
törölt tag
Lesz itt olyan, aki nextgenre is megveszi? Szerintem crossgen lesz, mint a GTAV.
-
Mike
veterán
elnézve a másik topikot, nem is baj, hogy elkülönültek a pc-sek. egy erőgép kell a futtatásához
-
zsolti_20
senior tag
Jól indult a Red Dead Redemption 2 PC megjelenése. Rengeteg ember kap launcer errort az indításnál.

-
RudY
addikt
Red Dead Redemption 2: Az Nvidia RTX-kártyákat javasol a 60 fps eléréséhez [link]
-
TXT
őstag
Koszi Sracok!

-
negyven2
nagyúr
Mondjuk ez igaz, de sajnos digitális kiadással ez már számomra elúszott... plusz a sok pénzes mentésem is felülírtam már. De amúgy anélkül is van lehetőség az elején sok pénzt csinálni (ami igazából annyiból segítség, hogy ha megint meg akarom csinálni 100%-ra + az összes küldetést aranyra. Csak most egy végigjátszásba

-
negyven2
nagyúr
Mármint úgy 1.0, hogy lemezről rakod fel update-ek nélkül, és úgy játszol vele (netkapcsolat nélkül)? Mert Igazából, semmi különbség sincs, csak azért lettek hibák javítva, amikbe bele lehet futni.
Amit sokan írtak máshol, az az, hogy az Update nélküli kiadásnak jobb a grafikája, de ez sok helyen meg lett már cáfolva (plusz azóta valamivel jobb is lett). Úgyhogy igazából jobb ha rárakod a frissítéseket... -
TXT
őstag
Szevasztok! RDR2 szuzkent kerdeznem (meg elottem all a jatek, csak befejezem az elozot, amivel epp jatszom), letezik, hogy van valami “elonye” az 1.0 verzionak a mostanihoz kepest?

Ezt irta valaki mashol, csak nem reszletezte, gondoltam megkerdezlek benneteket. -
-
Mike
veterán
válasz
kiserik
üzenetére
Bármit bele lehet látni. Annyit írtam ha ps-e lenne, már meglenne. Ugyanis annak aki a nyári frissítés után vette meg és velünk játszik, már megvan. Mert nem a belefeccölt idő hiányzik, az pontosan látszik a hétvégi collectorozásból. A trader gyors fejlődéshez az kell hogy 7 fős posseban minden tag 100as szekerét elvigyük. Nekem kb 1 hét alatt megvolt. De lehet még annyi se kellett. Az volt az első.
Ezzel együtt még mindig fenntartom hogy a trader a legszopatósabb a bugok miatt -
kiserik
senior tag
Ezt azért lehetett volna úgy írni, hogy csapatban sokkal gyorsabban lehet fejlődni Trader szakmában. Kicsit az az érzése ebből az embernek, hogy szólóban bele se fogjon, mert nem érdemes, pedig minden további nélkül az.
Laci: amire még érdemes Tradernél figyelni, hogy Cripps soha ne pihenjen. Sajnos rá kell szánni az időt, és vadászgatni a környéken, ha szól, akkor meg egyből menni és csinálni a Supply missiont, amit kér. A árukiszállítást mindig full kocsival kell csinálni (25, 50, 100) amint lehet, ha szólóban vagy, akkor közelit. A 25-ös hamar megtelik, így sűrűn lehet kiszállítani, ha megvan a 100-as, akkor már lehet mással is foglalkozni, míg az öreg dolgozik.
-
negyven2
nagyúr
válasz
kiserik
üzenetére
Azért többségben csak egyféle fegyver lehet + némely esetben a íj. Ami bezavarhat, az az, hogy ha pl. az állat minimális takarásban van (maga fű, bokor, vagy lent lévő faágak, levelek). Ilyenkor ugyanis csökken a lövedék ereje, és már nem lesz egyből halálos pl. a fejlövés.
Amúgy a Crips-nél a legtöbbet a Cougar és Panther ér főleg a Efficiency skill-el. Persze ez a kettő ritka állat (bár múltkor 3 Panther-be is belefutottam 5 perc alatt) -
kiserik
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Természetesen ez így van. Minden állatnak megvan, hogy mivel kell elejteni, de ez nem feltétlenül csak 1 féle fegyver lehet. Szarvasoknál bolt action + íj. R1-el írja is az egyiket, de neten vannak táblázatok erről.
-
De ha nem megy a fejlövés, vagy úgy egyáltalán a három csillagos lövés, akkor az is jó megoldás, ha lasszóval elkapod az állatot és késsel ölöd meg.
-
kiserik
senior tag
válasz
üzenetére
Nem kellene, de belemegyek
: valóságban lövünk blatton (szügy, ahogy te nevezted, a legnagyobb vitális terület, szív, tüdő), nyakon (gerinc miatt), fejen (agy nélkül nehéz az élet, trófeás vadnál nem szokás, mert akkor nem marad trófea, de pl disznónál az egyik legjobb lövés a fültő lövés, csak nehéz kivitelezni) és mostanság egyre gyakoribb a magas váll lap lövés (gyakorlatilag a gerinc első láb fölötti része), de ehhez is jó puska és jó lövő szükséges. Gyerek korom óta vadászom, most 38 vagyok.
Játékban a legértékesebb vad Cripp számára a Whitetail buck és deer, de bármelyik jószágot, ha fejen lövöd a megfelelő fegyverrel (az íj elég sok állathoz megfelelő és csöndes is), akkor megmarad a csillagja. Hidd el, nem mondanám, ha nem így lenne. -
törölt tag
válasz
kiserik
üzenetére
Továbbra is fenntartom hogy nem fejen kell lőni ( mint ahogyan a valóságban sem [link] ) hanem szügyön, ( vagy hogy a francba hívják)a nagyobb állatokat, mint a szarvas. A sztori módban is mikor dead ey-al nézed, az a rész lesz piros, és azon egy még sötétebb piros a szíve.

Inkább azért nem sikerül mert nincs kedvem tökölni meg célozgatni. Lóról lelövök 2-3 2 csillagost azidő alatt. -
kiserik
senior tag
válasz
üzenetére
Íjjal fejbe. Legjobb
Tradert csináld úgy, hogy belépsz, feltöltöd a tábort, elmész collectorozni, majd, ha megvan a full szekér, akkor vissza a táborba, szállítsd ki közelibe, majd lehet tölteni a tábort ismét. Az a lényeg, hogy Cripps soha ne pihenjen. A supply-t meg soha ne vedd, csináld a küldit ott is.
BH: csináld a legendary küldiket. Van benne kihívás, de jó pénz és jó xp. -
törölt tag
Ok, köszi. A collector nagyon megy. Minden hétvégén összeszedem az összes kollekciót egyszer.
A lasszós tipp nagyon jó, eszembe se jutott, pedig sztoriba is így csináltam.
Én egyszerűen nem tudok onlineba 3 csillagos állatot lőni. Így inkább amíg collectorozom folyamatosan nyúzok és gyűjtöm a zsebrevágható állatokat. Aztán mikor odakeveredek a táborba, kicsapok neki 20-30 akármit, ami mondjuk csak 1-2 csillagos, de a mennyiség miatt meg is vagyok egy jó időre megint.
-
válasz
üzenetére
Jól csinálod a trader szakmát, tényleg csak ennyi. A collector nagyon "OP", az ottani tapasztalat és anyagi fejlődéshez képest a másik két szakma csak vánszorgás. A legtöbb fejvadász küldetés megcsinálható egyedül, nyugodtan vágj neki. Nyilván amikor 4 embert kell bevinni 10 perc alatt, az valószínűleg nem lesz meg (bár lehet, hogy a szekérrel sima ügy, még nem próbáltam), én ilyenkor azt csinálom, hogy lelövök mindenkit, mert úgyis esélytelen élve bevinni a négyet, és az egyik hullát/elkapott embert a lóra dobom, felülök rá és egy földön lévő hullát meglasszózok, így rögtön kettőt tudok vinni a seriffhez. Ez a módszer egyébként működik a lasszózható állatoknál is, és nem roncsolja a prém minőségét sem. Két darab három csillagos szarvasnak már nagyon szokott Cripps örülni.
-
törölt tag
Főleg a collectorral foglalkoztam eddig, az egyedül nagyon jól megy, maxon is vagyok már az első hét óta, azóta csak pénzt farmolok vele.
Viszont közben csinálgatom a tradert is, azzal viszont nem haladok. Még minden alap, azaz nincs közepes kocsim eladni se vadászni se. Kérdésem az, hogy ez annyiból áll, hogy behordom a vadat, meg akármit alapanyagnak, majd kiviszem szekérrel eladni? Mert ezt csinálom egy ideje, és még csak kb hetes szinten vagyok.
Másik meg hogy egyedül van értelme a bounty hunterrel foglalkozni? ( elkezdtem már, tehát kifizettem a licencet) Fogok boldogulni egyedül ?
még valami: mikor valaki free roamban megöl, kiír a respawnnál 2vagy3 lehetőséget. Azok pontosan mik?
-
r3ccardo
tag
Hello!
RDR2-nél a multi hasonló mint a GTA5-ben? "Szabad" világ, pisilhetek bármelyik bokorba és ha akarom akkor küldizés a barátokkal?
Köszi előre is a választ. -
Đusty
addikt
A steames GTAV-t hozzá lehet adni valahogy a rockstar launcherhez?
-
korte019
tag
Ez már kezd átmenni hisztibe ami itt megy.
-
törölt tag
jó hát az nem PC exkluzív topik
ha akartok mártírkodni, konzol képeket is betehettek
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Remélem megjelenik stadian is.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Áldom az eszem, hogy hosszú évek után inkább 2 konzol mellett döntöttem.