Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Pepeninho
üzenetére
Messze nem kell mindegyik. Nyúzni talán 70-et kell. Studyzni meg 140 körül.
Ugye van 178 állat összesen. A Total-hoz 50-kell. A nyúzós acsihoz / trófihoz azok az állatok kellenek, amiket meg lehet nyúzni. A pluck, collect stb.. nem. Ergo a madarak 90%-a kiesik, továbbá rákok, apróbb emlősök stb. Plusz levonjuk a Guarma, legendary állatokat, háziállatokat, lovak, kutyák stb... így marad kb 70.
A Study-zni meg a Guarma állatokat nem kell ugye, illetve Van Horn felett a veszetteket stb.
-
Pepeninho
őstag
Nem tudjatok, hogy a 178 allat koze tenyleg nem tartoznak bele azok akik az
?5. fejezet nagy amokfutasa kozepette lett volna megtalalhato Guarma szigeten
Vagy esetleg egy tenyleges teljes listat tud linkelni valaki? Amit en talaltam az gyanus. -
Peetey91
senior tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Ha esetleg addig is hallgatnád a zenéit amíg megjelenik lemezen, akkor Spotify-on van egy playlist a számokkal.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, a játék soundtrack albuma, amiről volt már szó október-november környékén is, megjelent már? Én sajnos nem találok róla semmit.
-
Pepeninho
őstag
válasz
STC Speed
üzenetére
Szerintem 60 % korul lehet. Nekem most van 88.4 %on. Fosztori pipa. Strangersek pipa. Bountybol egy hianyzik. Hideoutbol egy nincs kimaxolva, legendas allatok kimaxolva, legendas halakbol 3 van kifogva, osszes allatbol 178/150, felszerelsbol 72/35, halakbol 30/16, novenybol 43/34, lovabol mindegyik megvan, fegyverekbol 59/38, cigikartyak 144/35, challenge 90/36.
Ezekbol engem egyebkent az osszes allat, noveny, legendas hal, sima hal es challenge erdekel. A tobbit igazabol csak utamba hozta a sors. Sok dolgot nem emlitettem, mert spoiler lenne. Nagyjabol 150-170 oram leheg benne jelenleg, de en sokat kolbaszoltam. -
S e t h
nagyúr
válasz
STC Speed
üzenetére
A térkép északnyugati részén tökig érő hóban némi türelemmel ingyen megszerezhető a játék legjobb lova.
Igaz hogy úgy néz ki a többi ló mellett mint egy póni, mert elég kicsi, de nagyon gyors és kitartó is, alig akar fáradni hosszú lovaglás után is.Neten térképen tuti megtalálod így hogy arabian horse.
-
Pepeninho
őstag
Nem tudjatok, hogy a jatek tamogatja az eger es billentyuzet hasznalatat?
-
STC Speed
őstag
Még a bounty dolog érdekelne, hogy mi történik ha nem fizetem ki? és mi van akkor ha pont apost office fele kapnak el?

Illetve még elég alap lovam van, érdemes most megvenni a legjobbat, és remélni,hogynem pusztul el? akció előtt mindig hagyjam hátra?
Köszi

-
betyar48
kezdő
-
betyar48
kezdő
Az xboxos gamer nevem volt a játékban mindig is ezért is irtam át. Mivel random adta anno átirtam hogy a játékban is legyen egy normális nevem. Azt nem hiszem hogy a rockstar oldalán kéne megváltoztatnom hiszen oda csak ma regisztráltam. Nem tudom érted e mit szeretnék. Mindig is az xboxos gamer nevet jeleniti meg a RD2 én legalábbis úgy tudom. Mi köze ennek a rockstar oldalán regisztrálthoz?
-
betyar48
kezdő
Igen megvan az oldal leszürtem játékra , és hogy minden fotó ,de üres.nem ad ki semmit. Most átneveztem a karakteremet az Xboxon mert random nevem volt , érdekes viszont a játékban meg megmaradt a régi xar név. Azt hittem ha átnevezem az xbox account nevemet akkor a játékba is megváltoztatja ezért is csináltam......rosszul gondoltam? Már nagyon zavart hogy Dragonxx1235 néven toltam a játékot.....átneveztem át is irta de csak a gépen felül a bal felső sarokban meg a bejelentkezésnél meg a rockstar oldalán ,de magába a játékban ugyanazon a xar néven nyomulok..most akkor hogy is van ez.
-
betyar48
kezdő
Hogyan tudtad megtalálni a saját képeidet a social klubon belül? nekem rengeteget kidob . Vagy ugyanazzal az emailel és jelszóval kell regisztrálni itt is mint a microsoft oldalán ? Mondjuk ha a red2-games-story fület megnyitom ott látom a saját single részben elért eredményeket...
-
betyar48
kezdő
Most azzal küzdök ,mert regisztráltam a social klubba a számitógépen, de ha belépek és a photok ikonra kattintok felül , akkor 100 másik photo van fent s nem az enyémek.
-
betyar48
kezdő
Igen a social klubba megtaláltama képeket, de onnan hogyan tudom a számitógépre feltölteni?
-
betyar48
kezdő
Sziasztok. Hogyan tudom lementeni az xboxra feltöltött képeket? A Red2 -ről csináltam pár képet de nem tudom hogyan kell számitógépre feltölteni. Köszönöm a helpet.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Online resze annyira nem volt bejovos Padre?
-
STC Speed
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Köszi szépen!

-
-
STC Speed
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Sziasztok,
Na engem ilyen tippek,trükkök érdekelnének, 23% nál jár a mentésem, a sztori kb mennyi?
Viszont sok dolgot nem értek, hogy pl az életerő miért csak félig tud, feltöltve lenni? Régi gtakba a másik fele golyóálló mellény volt, illetve pl miért van az, hogy az életerőm maxon van,de a sziv pedig lent, és rosszul érzi magát a főhős
Nincs vmi oldal,leírás ilyenekről? -
marilllyo
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Arra figyelj, hogy a kapott leveleket olvasd el mindig. Sok mellék-küldi azzal indul el. Néha kis felugró üzenetben figyelmeztet, hogy az ágyad mellé tettek le levelet. Pl a chapter 3-nál már van ilyen. Btw. azt hiszem a ch 2-ben is volt. Van olyan levél, amit éjszaka kell elolvasni, hogy aktív legyen a küldetés. Ahogy a kolléga is írta... először mindig a fehérrel jelölteket kell megcsinálni.
-
Viper26
nagyúr
Tegnap chaper 3-ba értem.
Megmarad minden más a térképen az előzőből?
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok,
Ha veszek maszkot (nem bandába) azt hogyan lehet elrakni, levenni? -
Viper26
nagyúr
Online nem megy ma?
Szerettem volna karaktert csinálni, de csak tölt.
-
retroid
senior tag
Üdv
Nagyon casual kezdő játékos vagyok
Segítsetek abba kérlek, hogy működik pontosan ez a AUTO AIM dolog? Miket kell konkrétan nyomni csinálni? És a slow motion funkcio?
Előre is köszönöm
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Valaki Ps-en valamikor multi?
-
Pepeninho
őstag
Minden szukseges irhat, bort neked kell levadasznod es odavinned. Wapitiknel lesz par kuldetes chapter 6-ban. A tomahawkkal kapcsolatban nincs infom, hogy kene valakinek. Szerintem az is egy special item. Nezd meg a progressben es ha ott van akkor azt nem kell orizgetni. Pipa, konyv, harmonika eseg par dolog az amit a haveroknak kell adni. En egyiket s kerestem es nem is talaltam.
-
Szabi®
veterán
válasz
Pepeninho
üzenetére
Istenkirály király játék,nálam az év játéka,pár kérdés : a trappernél legyártani való cuccokhoz megvenni nem tudom az alap anyagot ? A wapiti indiánoknál lesz valami küldi ? Csak mert találtam tölük nem messze egy feltételezhetöleg tölük származó tomahawk-ot egy céltáblába a földön,vissza kell nekik adni ? Amikor ott vagyok a falujukban elég ellenségesek,minden mondatuk a "semmi keresni valóm ott" témájú

-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
viszont nem dobja fel a térképen hogy a legutolsó után "megtaláljam"..A Serial Killer nyom végére értem,
Pedig itt vagyok a helynél, de semmi interakciót lehetőséget nem kaptam!!
-
L-e-f-i-e
senior tag
Tényleg, akik játszanak Online néha bandázhatnánk ilyen 8 fős possekban, menő lenne így "randalírozni" kicsit, általában 2-3 fős possekkal szoktam találkozni max.

-
törölt tag
Aki szereti a hangszeres zenét, vagy mondjuk zenél is mint én, annak ez hidegrázós
-
eL Geri
őstag
Banyek, most keztem el a játékot és máris van egy bosszantó bajom

A legelső házban, ahol fellehet mindenfélét szedni, ott az emeleten közel mentem a tető belő részehez. Erre automatikusan legugolt pozra váltott a karakterem és most sehogyan sem tudok felállni. Valami tipp?
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Az előrendelői bónuszt, ha a kódot beváltottam az Xbox store-ban, akkor magában a játékban hol keressem?
Köszönöm a segítségeket! -
tamas295
lelkes újonc
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Örülünk, hogy ha csatlakozol így négyen már egy teljes kis csapatunk lesz. Én tamas295 vagyok ps-en.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Hali.
Innen altalaban 3an szoktunk jatszani, illetve csak ennyien "baratkozunk". Lacus, Tomi es en. A sracok eleg sokat szoktak lenni en (asszem csak en) csalados apuka illetve korankelo ember leven delutan illetve hetvegen ossze-vissza. Most az unnepek alatt mondjuk elegge rajta vagyok en is. Vegyel fel havernak es akkor behivunk ha ugy alakul. Pepeninho33
-
Ra's al Ghul
senior tag
Szép jó napot mindenkinek és Boldog Karácsony!
Annyi lenne a kérdésem azoktól akik multiznak, hogy mikor szoktak játszani illetve van-e hely egy fő számára?
Egyedül nem olyan élvezetes a játék. 26-tól simán tudok játszani ha valakinek van kedve. -
S e t h
nagyúr
Arthur felszerelését, pénzét John meg tudja szerezni az epilógusban? -
S e t h
nagyúr
válasz
Anubris
üzenetére
Ez nekem is fura kicsit.
Egyik nap Valentineban a szalonban voltam és vki bejött és beszólt vmit.
Erre én mellé álltam a pultnál és haverkodtam vele. Utána azt mondta, hogy nem bírja ha vki így méregeti őt, ezért elindult kifelé.
Én mentem utána, hogy eltoljam a biciklit, akarom mondani Rárót, a lovamat, erre az ajtóból az ember visszanéz rám és látja, hogy megyek utána és azon nyomban 4-5 piros pötty jelent meg a radaromon, tehát ennyien akartak azonnal hidegre tenni. -
Anubris
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy ha a városban kötekedésbe keveredek, mindegy hogy a másik fél ránt előbb fegyvert és kezd el rám lőni, ha én vissza lövök, akkor körözést kapok?
Meg olyan is van, hogy neki megyek valakinek gyalog, de fel sem döntöm mégis elkezdenek lőni rám.
-
Pepeninho
őstag
Fencenel pedig targyakat tudsz kesziteni a legtobb legendas valamelyik reszebol ami tunningolja bizonyos kepessegeidet. Legendary buck-ot gyorsan vadasszad is le, jo talizman keszul belole.
-
Pepeninho
őstag
*ketszer ment, bocsi
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Ma belefutottam a Legendary vaddisznóba, sikerült is levadásznom.
Szóval, lenyúztam azután ugye felterítettem a pacira, ezután mit tudok vele tenni?
Vagy csak ott a térképen ki x-elve aztán kész? -
Pepeninho
őstag
Megoldva. Benyomta a muhalalt es ugy kellett leloni.
-
Pepeninho
őstag
Master hunter 9nel mj a feladat? Nem eleg siman leloni az oposzumot amit nagy mehezen talaltam 3 nap utan!

-
marilllyo
veterán
válasz
Pepeninho
üzenetére
Na igen! Itt egyébként nagyon rángatta a pofonfát a játék. Oposszum kellett.... abban a pillanatban a játékban elfogyott. Az It's Art trófeához az állatokat úgy csináltam, hogy összeszedtem az összes kismadarat ami kellett már előre és csak utána vettem fel a küldetést...mert ahogy él egy challenge, trófea, küldi, hogy neked egy spéci állat kell..abban a pillanatban eltűntek.
Oposszum meg a skunk azért megszopatott mert azokat nem lehetett előre összeszedni. Amikor opossum kellett akkor skunk volt...amikor skunk kellett, akkor meg oposszum volt. Le is fotóztam KÉT oposszumot egymás mellett.Azt hittem idegbajt kapok.
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
Exotic quest-ből megmaradt ritka Orchideáktól hogy lehet megszabadulni? Discard nem megy... el lehet adni őket valahol? A questet már megcsináltam.

Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- PR-Telecom
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mert ha egyszer mondjuk ráveszem a bandanát, vagy a kalapot, a maszk eltűnik és sehogy nem tudom visszahozni, csak, ha elmegyek egy fence-hez és ott írja, hogy már megvettem...