Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Sracok. Jol lattam ma shoedone-ban, hogy valakinek zold fegyvere volt, vagy a kakukkfu helyett valami mas kerult a spagettimbe delutan?
-
negyven2
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
Bocs az offért de mik a napi cselendzsek?
-
Mike
veterán
javítod, 1,50 dolcsi olajjal. régen ez azért nem volt olcsó mulatság, meggondoltad mikor használod, most mivel annyi pénzed van mint a pelyva, nem számít, felénél már dörgölöd a fegyvert
lehet nálad 30 darab, plusz még 100 darabot rendelhetsz is a ládádba (de átveheted bármelyik postán) a füzettel. -
negyven2
nagyúr
Javítható persze. ugyanis vagy veszel 1.50$-ért fegyverolajt és ha csökken akkor megtisztítod vele a fegyvert, vagy elmész a legközelebbi fegyverboltba és ott tisztítod meg szintén 1.50$-ért.
Ja, és a kopás látható is a fegyveren. Ez pl. réz borítású ezért zöld rajta a rozsda (patina) Amúgy más fémnél más lesz a szín, plusz a fegyver hangja is tompább lesz, illetve egyre sötétebb lesz a csőből jövő füstött, minél jobban amortizálódik a fegyver.Mike: igen a PvP gyorsan húzza fel a szinteket, de ahhoz is kell idő. Június környékén futottam bele egy 500-as feletti játékosban, neki már akkor 1800 órája volt benne (meg 150 000 player kill).
A Social Club integráció meg egy kalap sz*r a májusi update óta. Pontosabban a statisztikák számolása, de ez játékon belül is furcsa. -
Mike
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
aha
hát egyrészt ps alatt ilyen nincs, másrészt én a frissítés óta olyan 150-ról mentem fel 200-ra, és nem azért voltam csak 150 mert keveset játszottam
egyszerűen a mászkálás, vadászgatás nem hozott annyi xp-t mint a permanens pvp (most ezerrel szórja az xp-t)
A játék egyébként méri az online-ban töltött időt, kivéve nekem, mert azt május 14- óta nekem visszafelé számolja, és lassan elérem a 0-át
-
válasz
negyven2
üzenetére
GTA topikban írtad, csak nem akarok ott offolni, hogy a fegyverek durabilityje csökken, pl. egy úszás után. Ez javítással visszavihető 100%-ra vagy folyamatosan avul és egyszer elveszíted? ( pl: van condition és durability, az első gyorsan csökken, ha azt feljavítod 100%-ra,akko a durability esik és az már nem javítható)
-
negyven2
nagyúr
Ahogy lentebb írja Madoc, Xbox-on (konzolon, app-ban) meg lehet nézni a játékban eltöltött időt. Ha úgy van beállítva a profilja az illetőnek akkor másét is.
Amúgy ebbe múltkor futottam bele. Itt elérhető egy csomó limitált ruha linkje, még akkor is, ha a játékban már ne vehető meg.
(#7185): Egyrészt ki lehet követkzteni, hogy ha nekem 1300 órám van a játékban és 272-es vagyok, akkor valószínűleg a 4-500-as szintűnek ennél több lesz (legalább kétszer). Másrészt meg megnézem a játékos profilját (ingame menüben lehet előhívni), és ha engedélyezve van nála, hogy meg lehessen nézni, hogy mivel játszott, akkor látható a játékban töltött ideje.
-
negyven2
nagyúr
GTA V esetében azért olt föleg probléma mert prevGen konzolokról könnyen lehetett módolt profilt áthozni. Főleg PS3-ról, ahol még kvázi, fizetni se kellet a multiért. Ezek a milliárdos, mindennel rendelkező profilok nem kicsit tudták megborítani a játék gazdaságát. Nem beszélve a korai bizonyos csalásokat is támogató profilokról (lényegében nem kellet semmilyen csaló program PC-re).
Itt kicsit más a helyzet, ugyanis egyik jelen generációs konzolon se lehet csalni (mármint külső programmal, mint PC/prevGen), így maximum viszont tényleg csak annyi lenne a gond, hogy vannak már nagyon gazdag, magas szintű profilok. Kérdés, hogy One/PS4-röl mennyien váltanak majd PC-re. Ugyanis a magas szintű játékosok a most kezdőket max. PvP-ben tudják hátráltatni.
Viszont ezen játékosok többsége free roam-ban nem igazán agresszív mindenkire lövöldöző. Eleve itt teljesen más a free roam felépítése, és nem olyan könnyű valakit csak úgy zaklatni. Saját tapasztatok alapján amúgy egy magas szintű "tryhard" játékosra kb. 10 alacsony szintű jut. Ahol ez zavaró tudd lenni azok a konkrét PvP játékmódok. viszont ismerősök alapján mondhatom, ha nagyon jó vagy PvP-ben akkor alacsony szinten is az vagy. Nem egy embert ismerek akik már bőven 300/400-as szint felett vannak, és csináltak egy másodlagos profilt, ahol kb. 10-20-as szétalázzák a PvP módokat. Ugyanis a PvP egy nagy része skill alapú, vagyis tanulni kell.
Bár én megyek át PC-re, maradok konzolon, de azért tudna zavarni, hogy így dobhatnám ki az 1000+ órányi karakterem. És én még ilyen szinten azért átlag vagyok. Mármint magasabb szintű játékosok között mert simán összefutok 2-3000 órás játékosokkal is.
-
-
wolf13
őstag
A Legendary Bounty melyik napon változik, azt tudja valaki ?
-
negyven2
nagyúr
Nos, ezzen Rockstar Support válasz alapja elképzelhető, hogy mégsem lesz Character Transfer
Viszont ne felejtsük el, hogy a support elég sokszor válaszol baromságokat.
Bár ugye se ezt az opciót, se a Rockstar Editor-t nem említették meg (még?) hivatalos bejelentéskor, ami azért érdekes dolog. -
negyven2
nagyúr
Október 22-ig. Az Ultimate meg Online-ban add 3 ingyenes fegyvert amik mindegyike nagyon jó (bár a pisztoly elviekben nem igazán a legjobb, de mostanában nagyon sok magasabb szintű játékosnál látom), egy ingyenes lovat és nyerget, ami sokkal jobb mint amit az intro alatt kapsz. Plusz még kapsz vagy kettő outfitet. Plusz a 25-ös szintig 5%-al több XP jár.
Valamint időszakonként az Ultimate tulajoknak adnak plusz jutalmakat (na nem igazán hatalmas dolgok, de néha jól jön).
-
Skacok, meddig lehet előrendelni az RSC kliensben a játékot "akciósan"?
Azt jól érzem,hogy igazából a legnagyobb sem ad szinte semmi kiemelkedőt, főleg, ha az online részre fókuszálnék hosszabb távon?
-
negyven2
nagyúr
-
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis off témám lenne, ha nem gond. Előrendeltem a red dead redemption 2 special editiont, két választható játék közül a max payne 3 és az l.a. noire-t választottam ki. Az a problémám, hogy nem tudok magyarítást rájuk tenni, mert a launcher mindig visszapatcheli angolra. Valahogy ezt meglehet oldani? Leginkább az l.a. noire miatt kéne.
-
gyugyo79
addikt
Mindent. Amire érdemes figyelni

A sztori részét értelem szerűen majd látom és ott majd ha elakadok kérdezek. Meg most még ott tartok az olvasásban amikor az itt jelen levők is ezzel játszottak még "csak"
Ami igazán izgat az az online része majd. Főleg ha ehhez is jön annyi + tartalom majd mint a GTA5 -höz. Nagyon sok felmerült kérdésemre amúgy már olvastam a napokban a választ. Viszont ezt még nem láttam csak a sztori részhez.
Még pld. ott sem tiszta, hogy van arany + kp. de ezeket be lehet/kell rakni bankba ha meghalsz a nálad lévő egy részét ugyan úgy elveszíted mint a GTA-ban (online).
Bár erről még a sztori résznél is csak mint másoknál felmerülő kérdést láttam.+ Köszönöm a válaszokat.
-
negyven2
nagyúr
A 100% elérését nem lehet kvázi elrontani (pontosabban a 100%-os Achievement megszerzését).
-
negyven2
nagyúr
De se a 100%-hoz, se az állatos Achievement-hez nem kell a sziget tartalma. Maximum azoknak akik mindent amit lehet ki akarnak szedni a játékból. De ezért nem jár plusz jutalom, valamint ilyenkor már sokkal több dolog jön közbe amit ha kihagyol akkor az a dolog már nem lesz meg (és itt nem az 1000G/Platina trófeára gondolok, hanem ami
még ezen felül kiszedhetö) -
negyven2
nagyúr
Alapvetően Rockstar féle 100% elérésénél nem tudsz kihagyni semmit, de a Story részhez segítséget tud nyújtani a Red Dead Place oldala. Az Online részéhez meg tényleg össze kéne dobnunk, valami egybefüggő leírást, legkésőbb a PC-s indulásig.
gyugyo79: Ugye Story mode-ban ha meghal a lovad akkor annak annyi. Ha éppen a halálán van akkor akkor még megmenthető, hogy ha van Horse Reviver-ed, ha nincs és a közelben sincs olyan hely ahol tudsz ilyet venni akkor vagy megvárod míg kiszenvedi szegény a lelkét, vagy megkönnyíted a szenvedéstől (vagy csak simán visszatöltöd a legutolsó mentet állást).
Online-ban viszont nincs Horse Permadeath. Ha van a lovadon biztosítás (5 arany vagy 125$/ló), akkor 2 percen belül talpra áll. Ha nincs akkor előbb 4$ kell fizetni a gyógyulásért és várni 2 percet. Persze ekkor sem maradsz ló nélkül, mert ha van másik a lovardában akkor az jön (már ha van rajta nyereg), vagy ha nincs akkor kapsz egy ideiglenes nagyon gebe lovat a Scrawny Nag-et. Ha küldetésben pusztul el, akkor azonnal vissza tudod hívni.
-
gyugyo79
addikt
Ha online lelövi valaki a lovad akkor újat kell venni azzal újra kezdeni mindent?
Neki álltam átolvasni a topikot amikor időm van de még csak az 1600 dik hozzászólásig jutottam, úgy hogy az elején amíg ti is vártátok tehát olyan 1000-et át ugrottam

Nem lesz esetleg egy jó kis első hozzászólás? Amit pld. én elolvasnék és ami ott van azzal nem zargatnám a nagyérdeműt
-
Azt láttam, hogy a horgászat is egész jópofa a játékban. Van esetleg valami housing rendszer? Házikó, bármi, amit lehet pimpelni.
-
negyven2
nagyúr
Csak az akkori 3 legjelentősebb gyártó (Sega, Nintendo, Sony) közel 240 millió konzolt adott el (Sega 3 generációval, Nintendo 2-vel a Sony meg a PS1-el ami önmagában 102 millióban kelt el). És a legtöbb játék is több milliós eladást produkált, míg PC-n nem sok játék érte le akár az 1 milliós eladást is. Ez persze kicsit csalóka, mert ezen játékok többsége platform exclusive volt, és a mai értelemben vett multiplatfomitás nem volt még jelen.
Viszont az akkori 3 nagyobb és több kisebb gyártóból mára maradt kettő (Sony, Nintendo) plusz 2001-ben jött a Microsoft is. Vagyis alapvetően a hagyományos konzolpiacnak megvan a maga maximális mérete. Új szereplőként meg manapság belépni egy ennyire telített piacra nem éppen a legjobb dolog. A Stadia ezért sem egy hagyományos konzol. Ha kizuhanna a Microsoft a konzolpiacról, akkor lényegében marad a Sony mint "hardcore" konzolgyártó, és marad a Nintendo mint "family" konzolgyártó.
És azért azt ne felejtsük el, hogy az átlag konzolvásárló lehet, hogy az exclusive-okal lehet becsalogatni egy platform mögé, de ettől függetlenül a legjobban fogyó címek ugyan-úgy a Fifa/CoD/Bf/GTA közül kerül majd ki (ezért is volt fontos az MS-nek, hogy megszerezzék az EA/Activision/Square-Enix támogatását a 360-ra, mert ezek nélkül nem lennének nagyon sehol). De ennyi off szerintem elég ide (sőt még sok is).
-
Redneck
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Épp ezért kérdezem. Az Online rész szerverei ugyanazok Steamen is, de a kliens szerverek megbízhatók. GTA V-nél is olvastam hogy a Rockstaros letöltés néha nem az igazi, ezért nem biztos hogy kockáztatnék.
Az viszont elgondolkodtatott, hogy a két említett játék és pár plusz tartalom miatt megérné ha a letöltő szerverek már javultak.
Szerk:
Plusz ugye 60€-nál többet elvből nem adnék ki, talán 30-nál többért sosem vettem semmit. Így a Socialos SE kiadás+2 játék+extrák állnak a Steames Standarddal szemben, amire még egy hónapot várhatnék is. Már csak a szervereken rugózok, elvégre Steamen kívül még van pár kliens ahol vannak játékaim, és Social nélkül úgysem megy.Köszi mindenkinek a segítséget, azt hiszem pár napon belül kitalálom.

-
negyven2
nagyúr
A Standard a játék alapváltozatát tartalmazza tehát ezek az extrák nem érhetőek el benne
Special Edition tartalma:
-Egy extra bankrablós küldetés és egy rejtekhely (Story Mode)
-Dappled Black Thoroughbred (foltos hátú telivér) versenyló és Nuevo Paraiso nyereg (Story Mode)
-Talizmán és Medál Gameplay Bónuszok (Story Mode)
-Gameplay Boostok, Pénz Bónuszok és árkedvezmények (Story Mode)
-Bónusz öltözék: The Nuevo Paraiso Gunslinger Outfit (Story Mode)
-Ingyen hozzáférés néhány fegyverhez (Story Mode): Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun, Lancaster Varmint RifleUltimate Edition tartalma (tartalmazza a Special Edition tartalmát is)
-Két bónusz öltözék az online multiplyer-ben:
-Blackrose Bounty Hunter Outfit, Copperhead Enforcer Outfit (Online)
-Ingyen hozzáférés néhány fegyverhez (Online): Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun, Lancaster Varmint Rifle
-Black Chestnut Thoroughbred (gesztenye színű telivér versenyló) a multiplayer-ben (Online)
-Ingyen Survival Camp Theme a multiplayer-ben (Online)
-Gyorsabb szint lépés a multiplayer-ben a 25. szintig (Online)Viszont (és ezt sok helyen elfelejtettem leírni) az Ultimate Edition tulajok időnként extra ajándékokat kapnak Online-ba. A mosatni Update-nél pl. egy ingyenes lovat (pontosabban ingyen lehet megvenni az Ultimate tulajoknak.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Nekem minden megvolt már az ajándéknak adottakból és nagyon gondolkodtam pont az miatt mint te, hogy megvegyem most vagy várjak 1 hónapot. Tehát nem az ajándékok miatt hanem az 1 hónap csúszás vs. szerverek (ha GTA5 szintet nézek).
Én arra jutottam, hogy ha annyit játszok majd vele, hogy a szerverek zavarnak megveszem Steamre is mert megérdemlik. -
negyven2
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Hát ahogy olvastam, nem igazán jók a Rockstar szerverek. Viszont mindenféleképpen kell majd a Rockstar Games Launcher a játékhoz (ahogy Social Club profil is).
Magyar árak jelenleg:
-Special Edition 19 990 Ft
-Ultimate Edition 24 999 FtEzzek akciós árak amik október 23-ig élnek. Október 24-töl meg valószínűleg így fog kinézni az árazás:
-Standard Edition 19 990 Ft
-Special Edition 24 499
-Ultimate Edition 28 999 Ft -
Redneck
nagyúr
Eredetileg Steamre akartam megvenni a játékot, és lehet meg is várom azt a verziót, de egy L.A. Noire és a Max Payne 3 is jól jönne, ezért elgondolkoztam a Rockstaroson. Mennyire rosszak a szerverek? Mennyibe kerül az alap verzió az ő boltjukban? Az oldalukon semmit nem találtam erről.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem lehet kihagyni, mivel a fő sztorivonal részét képzi a küldetés. Ráadásul még Gold medál is jár érte ha 2p 10mp alatt csináljuk meg. -
gyugyo79
addikt
válasz
gyugyo79
üzenetére
Meg lett a megoldás. Ki kell jelentkezni és vissza.
-
gyugyo79
addikt
Én meghoztam a döntést, hogy nem várok a Steam kiadásra és megveszem a R Launcheréből erre idáig jutottam :

Persze elvileg a Store -val minden rendben az ellenőrző oldaluk szerint nekem a rockstarwarehouse.com sem töltődik be....
Valaki ránézne, hogy csak nálam van valami árulás vagy most éppen tényleg valami gubanc van náluk.
-
negyven2
nagyúr
Party-ba úgy lehettek ahogy eddig is voltatok (TS/Discord/etc.). A játékon belül meg ugye a Posse rendszerben. Amiből az ingyenesen elérhető ideiglenesben maximum 4-en, az egyszeri 200$-ba kerülőben pedig maximum 7 fő. Possen belül bárhogy vagytok a térképen láthatjátok és hallhatjátok egymást (gamechat). Ugyanis a RDO-ban a csak a közeli játékosok látszódnak és hallatszódnak a térképen (olyan 150-200m-en belül). Itt is jelzi külön az agresszív játékosokat a rendszer egyre vörösebb színnel.
A Posse rendszer bár hasonlíthat a GTA-s CEO/MC-re mégis teljesen más. Itt nincs semmiféle fenntartási költsége a Posse-nak (a játékban igazából kettő ilyen van, az egyik a Camp fenntartása, a másik meg az istállóban lévő lovak fenntartása), ha te egy tegyük fel A lobby-ban elinditod a Presitent Posse-at, akkor az abban bent lévő passzív tagok (max 10 lehet) még egy másik másik lobby-ban is kapnak erről értesirést és egyből be tudnak akár lépni (ilyenkor automatikásan lobby-t vált a játék nekik, de ez szinte pillanatok alatt megtörténik, köszönhetően az új dinamikus lobby kezelő rendszernek (a játék továbbra is P2P alapú).
Amúgy ha rácsatlakozol valakire akkor egyből a játékos mellé rak le téged a játék.Azt nem tudod (még) beállítani, hogy ha elinditod a játékot akkor pontosan hova rakjon téged, hanem vagy mindig a kilépés helyére, vagy pedig választhatsz, hogy a játékban lévő 5 régió közül valahova random.
-
Carlos Padre
veterán
47 hsz egy délelőtt?
Megjöttek a pécések? 
-
Triathlete
senior tag
törölve
-
kiserik
senior tag
Kiegészíteném, mint solo játékos.
1. Trader: egyedül semmi szívás nincs benne. Ha jól választod meg a camp helyét, akkor csak a közelből odahordod az állatokat, majd elugrassz supplyért és az öreg elmelózik egyedül. Közeli eladással nyugis meló.
2. Collector: gyakorlatilag lvl5-öt úgy értem el, hogy nem foglalkoztam vele. Hullákból lootolva meg ha szembe jött egy virág vagy tárgy. A mai napig nem vettem meg a fémdetektort, de a lvl20-at így is gyorsan el lehet érni. Igaz én inkább szerepjátszom napi pár órát, mint farmolok, mint állat.
3. BH: ez, amit nem pörgetek, csak néha egy egy unalomból, illetve a legendaryk 5 csillagra. Így tegnap lettem lvl 18.
Hozzá tartozik, hogy én lassan, nyugisan játszom, és addig esik jól a játék, míg van célom benne.
-
Mike
veterán
köszöngetsz az éppen online haveroknak
megkérdezed lesz-e fuvar, ki hogy áll
ha van kedves segítesz neki gyűjtögetni, de ha csak a kiszállításon vagy ott akkor sincs semmi.megnézed mi a napi feladat, abból mik a könnyűek, azokból megcsinálsz kettőt (egy kell, de inkább biztos ami biztos, ugyanis ha túl korán lépsz ki, bukhatod)
keddenként megnézed az új göncöket
ezután kb amihez kedved van.
-
Mike
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
persze. leadsz pár állatot és ameddig az öreg dolgozik, elmész bounty hunterkedni, vagy keresgélni.
-
Mike
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Kis kiegészítés:
1. A trader a legkönnyebb de egyben a legrizikósabb. Gyorsan lehet benne fejlődni, ha nagy posse-ban tolod maximális taglétszámmal, ugyanis minden után kapsz xp-t, kiszállítás, supply. Jól is lehet vele keresni, mert megkapod segítőként a kiszállítási érték felét. Tehát nem gombokat mint a GTA-ban. Mitől rizikós? Le kell rakni hozzá camp-et, ami általában nem szokott sikerülni, sokszor fél óra alatt sem. Ha van camp, az is bármikor eltűnhet. Bármikor kaphatsz DC-t (disconnect) akár kiszállítás közben is, és akkor ugrik az egész. Elakadhat a szekér, megint ugrik a pénz nagy része. Ugyan a zsákokat el lehet vinni, de akkor nekünk volt hogy századolta jutalmat. (6.25 dolcsi 625 helyett). Elég sok állatot kell gyűjtögetni, leginkább csak 3 csillagosokat. Ha a hosszabb kiszállítást csinálod akkor extra izgalom is van, hiszen retteghetsz a többi játékostól (és joggal). Szerencsére nem jönnek repülővel
Szóval jó a trader, de csak ha sokan vagytok. Egyedül szerintem szívás.Második a collector. A collector nem túl gyors, és amíg el nem éred az 5-ös szintet elég lassan lehet benne fejlődni. De utána már megy gyorsan (ásó és fém detector mindenképpen kell) Fontos, hogy amit megtalálsz az a tied, hiába dc-zel, lőnek le. Illetve amióta vannak online térképek, viszonlyag egyszerű is, és elég jól lehet vele keresni. Nem elhanyagolható, hogy eladott kollekciónként (amiket találsz érdemes kollekcióban feladni a postán, nem pedig egyesével eladni Madam Nazarnak) 1500 xp-t kapsz. Ezt tudpd csinálni teljesen egyedül is. Egy hétránya van, naponta csak egyszer tudsz vmit felvenni. Tehát naponta csak egy coin túrát tudsz csinálni (ez adja a legtöbbet: 540 dolcsit). Ezzel együtt még ez is rengeteg ahhoz képest, hogy mennyit tudtál keresni korábban, ha nem voltál hajlandó álló napokat pvp-zni meg battle royalozni.
Ami számomra a legnyögvenyelősebb az a bounthy hunter, a trader 20-as szint kb egy hétvége alatt megvolt, a collector is kb 2 hét, de a bh-ól még mindig csak 14-es vagyok (igaz annyira nem is feküdtem rá erre) Ezekből a heti legendásakat érdemes csinálni, kellemesen nehezek. (nem fekszenek egy lövéstől rögtön mint egy átlag npc, és sokan vannak. illetve ha élve akarod a célpontokat elkapni akkor azért az nem olyan egyszerű)
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Autós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- VGA kibeszélő offtopik
- weiss: Autó költségek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Megjöttek a pécések?