Új hozzászólás Aktív témák

• andyTM

őstag

Sziasztok!

- voltam a t-nél; amilyen mákom volt a szervizes kezében kifagyott a touch, szétkapta, aksi ki-be, bekapcsolta, azt mondta:csere :DD ; csak nincs készülékük polcon; talán holnap, de felhív, hogy mikor menjek be; az adatkábelt is cseréli :K

- viszont, mondott valamit, amit eddig (azt hiszem) figyelmen kívül hagytunk; mégpedig a sim-kártya
    - azt mondta (nem tudom van-e valós alapja), hogy a régi sim-kártya miatt is előfordulhat a képernyő kifagyása; mindegy, mert díjmentesen azt is cserélnék.

- járjunk a végére, ennek a sim-mizériának és szedjük össze, hogy van-e összefüggés; kérnék mindenkit - akinek kifagy a képernyője -, hogy írja már le, hogy mennyi idős, vagy mikor gyártott sim-kártyával használja.
    - a gyártást a sim-kártyán lévő kód első két számjegye tartalmazza(legalábbis nekem még ilyen)

- az enyém 1989.

Tigryss76: van valami típusa is?, kellene nekem is egy hasonló, vagy szilikon(is)

- úgy néz ki, hogy cserélik a telefont, így ha rendel valaki fóliát, beszállnék én is, csak szóljon :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés