Új hozzászólás Aktív témák

• Megjelenése óta boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak (elsők közt vettem meg).

És az eddigi tapasztalataim szerint nagyon jó kis telefon, semmi bajom nincs vele.

Gyors, nem fagy le, jó a kijelző, elég hangosan is csörög, a rezgőmotornak (nálam) semmi baja.

Le kell tölteni a megfelelő programokat amivel sokkal jobb lesz a telefon, pl:

Netezésre a google chrome a legjobb, zenelejátszásra a gyári közül az egyik (igazából nekem egyikkel sincs bajom), kamerába a kamera mx vagy fx most nem tudom pontosan.

Ha a wifi be van kapcsolva akkor havonta kb 1x nekem is csinálja az a zárkioldásra nem akar reagálni dolgot, de 30-40mp várakozás után már megy.

Ennyi pénzért nagyon jó vétel.

Fel kellene már fognia a sok értetlenkedő, értelmetlen embernek hogy ez nem egy s3, ne akarják már elvárni egy 200ezres telefon tudását egy 50 ezres telefonéba, csak azért mert ZTE, és ha már ZTE akkor amit tud a samsung 200 ezerééé, akkor ez a telefon tudja már ugyan azt 50-ért, mert ez ZTE. Kapjatok már az agyatokhoz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés