Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz paletoqbu #6832 üzenetére

Úgy őszintén, ezen vagy kiakadva? Mielőtt megvetted, megnézted a T oldalán, mit ír?

4 GB belső tárhely (a felhasználható memória ennél kevesebb)

Komolyan, 2012 végén, amikor a 32 gigás microSD kártya is 9000 pénz (8 gigásat 3000 alatt dobálnak) azon vagy fennakadva, hogy a belső tárhelyre, amit droid alatt egyébként sem használunk alkalmazásokon kívül másra (erre több mint másfél giga helyed van), nem másolhatsz, csak fél gigát?

Ha ez neked ekkora probléma, vidd vissza a telefont, vegyél Blade III-at, mert az tényleg annyira jó (izé...), vagy tudod mit? ott az iPhone 5 64 gigás verziója, nem kell bele kártya, és lesz tárhelyed.

Kicsit kiakasztó...

Más: érdekes probléma jelentkezett nálam ma: bármiből visszaléptem főképernyőre, a telefon egymás után hármat rezzent, úgy 5 mp alatt, de semmi sem történt. Mintha a vissza nyilat nyomtam volna meg. Kétszer eljátszotta, majd kapott egy restart-ot, azóta nem jött elő. Viszont valamiért nem tudtam kilépni a a híváslistából addig, amíg a billentyűket el nem rejtettem, hiába kalapáltam a vissza nyilat. Illetve, bár ez lehet rendszer hibája, néha (eddig háromszor, mióta megvan a telefon, és csak a Nova esetében tapasztaltam, mondjuk mást nem is használok) feloldás után nem jön be a launcher, csak marad a háttér. Home gombot megnyomva persze azonnal beugrik. Illetve érthetetlen, de ha olyan ügyes vagyok, hogy ferdén tartom a telefont, megnyitok egy alkalmazást, és pont akkor fordulna el a kép is, egy pillanatra (úgy 0.3 sec) megáll a mozgó háttér. Őrület....vettem volna S3-at :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés