- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
paletoqbu #6832 üzenetére
Úgy őszintén, ezen vagy kiakadva? Mielőtt megvetted, megnézted a T oldalán, mit ír?
4 GB belső tárhely (a felhasználható memória ennél kevesebb)
Komolyan, 2012 végén, amikor a 32 gigás microSD kártya is 9000 pénz (8 gigásat 3000 alatt dobálnak) azon vagy fennakadva, hogy a belső tárhelyre, amit droid alatt egyébként sem használunk alkalmazásokon kívül másra (erre több mint másfél giga helyed van), nem másolhatsz, csak fél gigát?
Ha ez neked ekkora probléma, vidd vissza a telefont, vegyél Blade III-at, mert az tényleg annyira jó (izé...), vagy tudod mit? ott az iPhone 5 64 gigás verziója, nem kell bele kártya, és lesz tárhelyed.
Kicsit kiakasztó...
Más: érdekes probléma jelentkezett nálam ma: bármiből visszaléptem főképernyőre, a telefon egymás után hármat rezzent, úgy 5 mp alatt, de semmi sem történt. Mintha a vissza nyilat nyomtam volna meg. Kétszer eljátszotta, majd kapott egy restart-ot, azóta nem jött elő. Viszont valamiért nem tudtam kilépni a a híváslistából addig, amíg a billentyűket el nem rejtettem, hiába kalapáltam a vissza nyilat. Illetve, bár ez lehet rendszer hibája, néha (eddig háromszor, mióta megvan a telefon, és csak a Nova esetében tapasztaltam, mondjuk mást nem is használok) feloldás után nem jön be a launcher, csak marad a háttér. Home gombot megnyomva persze azonnal beugrik. Illetve érthetetlen, de ha olyan ügyes vagyok, hogy ferdén tartom a telefont, megnyitok egy alkalmazást, és pont akkor fordulna el a kép is, egy pillanatra (úgy 0.3 sec) megáll a mozgó háttér. Őrület....vettem volna S3-at
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- GTA V
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- E-roller topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest