- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
szaszii #5944 üzenetére
Pont most olvastam el a cikket. Félig-meddig van igazság a GXI kritikában, de nézzük sorban amiket negatívumokat írt:
- Néhány játék inkompatibilis: jogos, de elenyésző a számuk.
- GTalk nem megy: de megy, csak külön kell feltenni az apk-t.
- Gyenge vibramotor: néhány példánynál valóban így van, az enyémet is mióta kicserélték "simábbnak" érzem a rezgését de egyben gyengébbnek is, volt már elmulasztott hívásom emiatt.
- Érzéketlen kijelző: megszokás kérdése, de ezzel tényleg alkothatnának valamit az új ROM-ban (márha szoftveres a probléma).
- Rossz hangminőség: mint kiderült hálózati hibáról van szó, előbb beszéltem ~15 percig és tökéletesen érthető voltam végig, amikor szakadozni kezd a hangom a másik félnek, akkor direkt megnéztem, és visszavált 3G-ről GPRS-re(!), ez egyértelműen a T-Mobile hülyesége.
- Led vaku nem használható zseblámpának: igaz, de engem annyira nem érdekel a dologJa és elírták a kijelző felbontását, nem 940X540 hanem 960X540, de ez már csak apróság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest