- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
válasz
#40993792 #5806 üzenetére
Nálam más volt a helyzet.Pont fordítva
(ZTE Skate után azt mondtam h nem veszek többet ilyen telefont...egyszer cseréltettem mert recsegett a hangszóró...utána abba is elkezdett recsegni és már nem mertem cseréltetni mert féltem h az új példánynak meg porosodni fog a kijelzője amit nem fognak kicserélni...amilyen szerencsém nekem van...továbbá az is zavart h az enyém csak 940Mhz-n volt stabil...többen is írták h napok óta 1017Mhz-n üzemeltetik...arra is tiszta irigy voltam
...hátmondom tiszta gáz h egyik ilyen másik olyan..amikor am is elég keves volt a procija)
Erre piacra dobták a grand x et Intel procival...Akkor már tudtam h már megint ZTE-t kell vennem
amit persze nem bántam meg
(persze azért ez is megszivatott egyből az elején amikor kijelzőhiba miatt cseréltetnem kellett az első napon...hálistennek azóta semmi probléma az újjal)(#5807) Zsolt_72
Értem csak úgy voltam vele h ha jön új szoftver akkor már hátha lesz forrás is ami eddig nem volt...
Igazából nemtudom h mennek az ilyen dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest