Új hozzászólás Aktív témák

• bob011

aktív tag

Örülök, hogy tetszettek a videók. :R Lesz még.

A vaku valóban kékes/hideg fehér fényképet eredményez. Fehéregyensúly állítással (fénycsőre) ez némileg orvosolható. Videó közben nincs vaku. Megjegyzem még sose vakuztam videó közben. Illetve az SE Ray Exmor R érzékelője gyengébb fényviszonyok mellett is "lát".
    Az érintő kijelző jól érzékel, de egy kis megszokást igényel. Ahány készülék/gyártó, az mind egy kicsit más. Ha meg fólia is kerül rá, akkor megint másmilyen.

A masina gyors, nagyon gyors. Nem gondolkodik sokat, még beágyazott vimeo videó is megy pikk-pakk.
    A videóba tekerés szintén.
    Akksiról nem tudok sokat, mert a tesztelés elég hamar megzabálja. A kijelző sokat megeszik.
    Erős használat mellett is kibír egy napot szerintem. Persze én legtöbbször kikapcsolom a 3G-t, mert
    a térerő nálam nem túl híres, ezért zabálja az akksit rendesen.
    Wifi kapcsolódáskor nem kapcsolja ki automatikusan a 3G-t.
    Néha langyos lesz a készülék hátulja, de szinte észre sem vehető, ha nem pont ott fogom meg.
    Nekem nagy kezem van, de néha fogást kell rajta váltani, mert a kijelző sarka azért csak messze tud esni.

A szokásos használatnál is intenzívebb nyomkodás mellet sem szállnak el a programok. Nem kellett bezárni semmit, hogy menjen minden pikk-pakk. Bár volt egy spontán, reset de csak egyszer.

Quadrant Standard: 2947
    Antutu: 4784
    Linpack: single 62.891 / 1.33s - multi 61.815 / 2.64s

Képeket is teszek fel nemsoká, videó is lesz több.
    Nekem a SE Ray képei jobban bejöttek, főleg az Exmor R érzékelő miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés