- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Pete55555 #550 üzenetére
Bár mindkettő nagyon tetszik, de P és SII közül inkább az SII-t venném (durván 8-9k lenne a különbség a kettő között). Aztán úgy voltam vele, hogy amikre használnám a telefont, arra papíron a GXI is alkalmas, aztán majd a gyakorlatban kiderül, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeimet. Ha nem sikerül neki, akkor megy vissza a feladónak.
Fölösleges várnom a felhasználói tapasztalatokra, mert mindent nem próbálhat ki helyettem egy idegen, és amúgy sem vélekedünk ugyanúgy egy azon dologról (pl. volt akinek az SII fülhallgatón keresztüli hangminősége rossz volt, nekem viszont semmi bajom nem volt egy CX400-at használva).
gyuribácsi88: mikor páromnak vettük a Skate-et, akkor sem szóltak. A mai napon még kivihetik, de ha mégsem vinnék, akkor holnap biztosan megkapod (holnap is munkanap lesz, nekem is holnapra ígérték a kiszállítást).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest