Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Xperia Go-t én egy az egybe kihúznám a listáról, nem a GXI ellenfele. SGS Advance már érdekesebb egy fokkal. Én is sokáig gondolkodtam rajta, pedig akkor még drágább is volt, viszont mikor 100%-ig meggyőződtem róla, hogy tényleg nincs benne AF videó közben, akkor kihúztam a listámról. Lehet, hogy idővel egy frissítéssel megoldják, de nem biztos, számomra pedig fontos funkció. Meg hát kisebb a kijelzője, és szerintem hardveresen is gyengébb.
Én nem bántam meg a GXI-t, most is ezt venném szerintem
Mondjuk könnyen lehet, hogy hamarosan el kell adnom, akármennyire is elégedett vagyok vele, mert ha minden jól megy, akkor januártól Ausztriában leszek, és ott nem sokra megyek egy magyar T-s telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- DJI Osmo Pocket 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mondjuk könnyen lehet, hogy hamarosan el kell adnom, akármennyire is elégedett vagyok vele, mert ha minden jól megy, akkor januártól Ausztriában leszek, és ott nem sokra megyek egy magyar T-s telefonnal.