Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz Aethelstone #18829 üzenetére

2.1-es droiddal kezdtem (fél év). 2.3-at használtam utána másfél évig (itt váltottam GXIN-re), eleinte csúcs volt a sebessége (és a felbontása, vagyis a kijelző) a GT540hez képest, de mára az idegesítő bugok miatt frászt kapok tőle. A Screen Off Wifi Off megoldja a képernyőfagyást, ez jó, de a hangom ugyanolyan hulladék, mikor rájön az öt perc, a hívás hangerejének szabályzása a telefon számára ismeretlen (néha akármit csinálok, a beszélgetés teljes hangerőn indul, ahonnan hangosítani lehet (a csúszka a minimumon van), halkítani nem), a Wifi most a program miatt 10/9 alkalommal minimum jelet mutat az állapotsávon (ez mondjuk nem érdekel, csak ne fagyjon). A vibramotor iszonyat gyenge, cserébe jó hangos, így legalább meghallom...Az érintőpanel iszonyat hulladék, szemét, gyenge.....inkább nem fokozom. Volt szerencsém barátnőm Xperia SP készülékét tapizni, és Anyám LG F6 telefonját is, ég és föld. Körülbelül akkora ugrás, mint a GT540 rezisztív panelja után a GXIN kapacitív panelja. És abba is hagyom...

Szóval nem az ICS-el van bajom, hanem az optimalizálatlanság teljes hiányával, a gyenge driverekkel, és a gyenge minőségű hardverrel...és itt nem a SoC-ra gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák