Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy Next V3 alatt használtátok már a gyári e-mail appot?
Az a gondom vele, hogy elvileg beállította a két fiókomat (gmail, t-online) de leveleket nem tudok vele fogadni egyik fiókban sem. Küldeni próbáltam már a gmailes címemről saját magamnak, az el is ment és a gmail app le is hozta szépen, de a gyári e-mail kliens semmit...
Bár nem akkora probléma, mert a gmailes címem az elsődleges, és a rom ettől függetlenül kiváló eddig,
de B04-alatt működött, és szerettem használni, mert egybe tudtam a két postafiókomat kezelni.Szerintetek mitől lehet ez, érdemes a beállításokban megpróbálnom valamit?
Válaszotokat, illetve ha tudnátok ajánlani más emil appot ami jó is és nem is eszi az aksit, akkor azt is előre köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
de B04-alatt működött, és szerettem használni, mert egybe tudtam a két postafiókomat kezelni.