Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
89BDave89
tag
válasz
counterbill #17060 üzenetére
Én is nagyon sajnálom, hogy ennyire kifogom a hibásakat, még az Ügyintéző is teljesen egyet értett abban, hogy ár érték arányban is nagyon jó telefon, és mellesleg nagyon jó felszereltségű, csak hát elég sok hibás van. Most ezzel a 3. készülékkel eddig egy napja semmi baj. Csak lockscreen fagyás volt egy, de az nem érdekel, mert én általában nem hagyom bekapcsolva a wifit, mert ha itthon vagyok, megy a gép, és azon netezek. Nekem mind a 2 előző telefon a random kikapcsolgatást csinálta, elkezdte hogy 1szer 1szer, aztán meg ahogy mondtad a napi 20. vagy több... sőt olyan is volt hogy utána nem tudtam bekapcsolni: Nyomtam a bekapcs gombot, kialudt ugye a led, majd zölden pislákolt egyet megint, és semmi. Ilyenkor csak aksi ki, aztán be, és megjavult. Vagy nem.
Ha ez is ilyen lesz, én is megyek és másik típust kérek. A jelenlegi lista és ár arányok mellett, én is az L9 et választom. Igazából csak a processzor gyengébb, ami a nagyobb kijelzővel valszeg gyengébb telefont eredményez, és a kamera az csak 5 Mpixel nem 8. Ez engem nem zavar. De ezen kívül mindenben egyeznek, vagy jobb az L9.
Ja és tök jó lenne ha lenne fehérben, mert nagyon vágyom már egy fehér telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest