- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
89BDave89
tag
válasz
counterbill #17060 üzenetére
Én is nagyon sajnálom, hogy ennyire kifogom a hibásakat, még az Ügyintéző is teljesen egyet értett abban, hogy ár érték arányban is nagyon jó telefon, és mellesleg nagyon jó felszereltségű, csak hát elég sok hibás van. Most ezzel a 3. készülékkel eddig egy napja semmi baj. Csak lockscreen fagyás volt egy, de az nem érdekel, mert én általában nem hagyom bekapcsolva a wifit, mert ha itthon vagyok, megy a gép, és azon netezek. Nekem mind a 2 előző telefon a random kikapcsolgatást csinálta, elkezdte hogy 1szer 1szer, aztán meg ahogy mondtad a napi 20. vagy több... sőt olyan is volt hogy utána nem tudtam bekapcsolni: Nyomtam a bekapcs gombot, kialudt ugye a led, majd zölden pislákolt egyet megint, és semmi. Ilyenkor csak aksi ki, aztán be, és megjavult. Vagy nem.
Ha ez is ilyen lesz, én is megyek és másik típust kérek. A jelenlegi lista és ár arányok mellett, én is az L9 et választom. Igazából csak a processzor gyengébb, ami a nagyobb kijelzővel valszeg gyengébb telefont eredményez, és a kamera az csak 5 Mpixel nem 8. Ez engem nem zavar. De ezen kívül mindenben egyeznek, vagy jobb az L9.
Ja és tök jó lenne ha lenne fehérben, mert nagyon vágyom már egy fehér telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest