Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Ezzel az appok összeírásával csak az a gond, hogy nekem teljesen szűz gyári B04-gyel és szűz B06-tal is csinálta, tehát nálam csak a gyári appok voltak fenn amíg teszteltem. Sőt miután ugyanúgy merült, Titaniummal fagyasztottam a gyárikat is, természetesen hiába, tehát itt szerintem már valami más gond lesz.
Én azért lehet megpróbálom a V3-at mert mindig is kíváncsi voltam rá, hátha nekem megoldja a dolgokat. Elvileg jövő héten jön meg a 16-os Samsung SD-m, ha addig nem tér észhez a GXI, akkor valószínű az új kártyával megy fel a V3, illetve ha az sem hoz változást akkor gyári állapot visszaállítása + szintén teszt és ha azután sem jó akkor csere...
Viszont hétvégén Ausztiában voltam 2 nap, és ott este offline módban alig merült, napközben persze azért jobban merült, mert roaming, + nem mindenhol volt térerő. Nem tudom megmagyarázni, de itthon meg kb 15%-ot vagy többet evett szintén offline módban előző este, szóval elég érdekes, lehet véletlen pont akkor észhez tért, de mindenesetre nem tudom mitől lehetett...

Most addig is érdeklődéssel olvasom a cserével kapcsolatos tapasztalataitokat, mert imádom a GXI-t tudásra az eddigi legjobb telefonom, de ha már nincs belőle új cseredarab, akkor ha lehet inkább választok egy másik telefont amit ott bontanak ki a dobozból (pl Samsung S Advance), minthogy egy már visszavitt (refurbished) telefont kapjak érte, amit ki tudja milyen hibával vittek vissza...
(Jó tudom elvileg letesztelik, de akkor is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest