Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Lehet off, de elsősorban a ti véleményeteket szeretném megkérdezni, :) hogy ti mit csináltok, ha valami elkezdi durván enni az aksit?

Korábban írtam hogy újabban nagyon merül az aksim, és már akkor is zavaró volt, de azóta még rosszabb lett, és meg szeretném oldani rövid időn belül... :W

Például pont két napja volt hogy olyan szinten merült az aksim, hogy annak ellenére hogy előző nap töltöttem fel teljesen, de másnap már kora du 40% körül volt úgy hogy nem nagyon használtam, ráadásul este programom volt, úgyhogy rá kellett dobnom egy kb 20-30 percet töltőre, hogy ne ott merüljön le. de ezek után (kb 50-60% körülre sikerült feltornásznom) aznap este az éjszaka közepén meg már jelzett hogy 10%-on van az aksi ha nem rakom töltőre reggelre le is merült volna és masszívan elkések melóból, :W mindezt offline módban, és előtte is inkább csak készenlétben volt a teló... :o :W :W

Mindez pár app frissítése után jelentkezett most (de mint már írtam előtte is jobban merült mint szokott) próbáltam amire emlékeztem hogy frissítettem appot visszaállítani ill. a frissítéseit törölni, + a 3g watchdogot és az Avastot is kikapcsoltam, de nem javult meg, az aksihasználatban jelenleg is maga az Android kernel a legnagyobb fogyasztó 82%-al, úgyhogy valami állandóan ébresztgeti a kernelt, de nem tudok rájönni mi az.... :((

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy szerintetek mi erre a megoldás, létezhet olyan app amivel meg lehet nézni mi nem hagyja békén a kernelt, esetleg megér megpróbálni egy teljes töltést kikapcsolva, vagy csak az a megoldás maradt hogy Factory Reset és egyenként visszarakni az appokat? :((

Bármilyen infót előre is köszi szépen! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák