Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz hentes555 #17212 üzenetére
Nekem a 8-as Multira nem megy fel a 9-es.
Azt javasolták, hogy előbb tegyem fel a gyári 9-est (bármit), s azután mehet fel a Multi 9-es.Neked is ezt javaslom, főleg, hogy neked egyszerűbb: csak a frissítőt ráereszted, s már fent is van a 9-es Global Stable.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
vince
őstag
válasz hentes555 #17216 üzenetére
Tiszta telepítés ajánlott ha szoftvert váltasz.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz hentes555 #17403 üzenetére
Ha a fiók hozzákapcsolásakor kiírta a 72 órát, akkor korábban nem kapcsoltad hozzá. Esetleg próbálkozz holnap, az unlocker írja, hogy mennyit kell még várnod. Ha nem csökken a 72 óra, akkor valami nem OK. Ha most hozzákapcsoltad, 3 nap múlva nyithatod.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
koshmar
addikt
válasz hentes555 #17934 üzenetére
Nekem is full gyári, egyszer sikerült éppen 7 óra fölé mennem, akkor már 10%-on járt, nem erőltettem tovább.
Ez a gyakorlatban azt jelenti nálam, hogy 6 teljes napot, néha pár óra híján egy teljes hetet megy töltés nélkül.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
gyulaszu
senior tag
válasz hentes555 #18304 üzenetére
Én mondjuk 3-4 %-ra nem engedném lemerülni.
Nem tesz ez rosszat az akkunak?Valamint ma reggel teljes feltöltés (100%) után kb. fél órát olvastam a neten, és a következő az állapot most:
Ez nekem annyit jelent, hogy a mérés/számítás hibás...
Ti figyeltetek már megy hasonlót?gyulaszu
-
enzahobi
aktív tag
-
vince
őstag
válasz hentes555 #26357 üzenetére
A 9.1.2 nem a stabil, hanem a fejlesztői vonal.
Néhány eye candy fejlesztés került be az újabb verziókba (hibajavítások mellett, de ha ezek nem jöttek elő nálad, akkor ezek miatt felesleges frissíteni). Érdemes átfutni ingbrzy changelog posztjait a fórumban (minden témánál a #2 hozzászólása).
A 9.1.17-tel jött egy olyan lehetőség, hogy a feloldott képernyőn duplakoppra lezárhatod a képernyőt, illetve be lehet kapcsolni a lekerekített képernyő sarkokat, ez utóbbi nekem nagyon tetszik.
A legfrissebb, 9.3.7-tel pedig elérhetővé vált a dark mode android 7.1-es készülékeken is (a fejlesztői beállítások között lesz). Beállítható fixen ki-, illetve bekapcsolt állapotra és úgy, hogy az aktuális időtől függően automatikusan kapcsoljon ki és be.[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz hentes555 #26369 üzenetére
Egy google camera alkalmazást kell feltenni a működéséhez szükséges magisk modulokkal. Tehát rootolt (Magisk) telefon kell, telepíteni kell az alábbi két magisk modult:
Camera2API Enabler
Gcam support (forrás)
utóbbira van egy ilyen is, ezt nem próbáltam, elvileg ugyanazt csináljaEzeken felül kell még egy google camera app, van néhány verziója. Nekem a GCamera_v.5.1.0.18_Mod_v.3.4.15_R4X.apk van fent.
-
RpPRO
őstag
válasz hentes555 #26397 üzenetére
úgy állítsd be a gcam-et, hogy a max analog iso és a preferable iso/time hdr+ is alacsony legyen. Akkor nem lesz zajos az éjszakai sem, cserébe hasznos, ha stabilan tartod exponálásnál.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz hentes555 #27444 üzenetére
RR Unofficial legújabb pités kiadása
Bár nem tudom működik-e rajta a smartbank, ezt valaki megerősíthetné, aki esetleg ezt használná.
Viszont cserébe van jól működő gyorstöltés. A Xiaomi powerbankról egész jól veszi le az egységet. De melegszik is mellé rendesen töltés közben.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest