Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Milyen parkoló progit javasoltok ami a zóna kódot is tudhatja meghatározni? Esetleg 2 rendszámot kezelni?
Redmi 4x-re szeretném.
Köszi a segítségeteket.
Józsi -
macssessz
tag
válasz Viktor0610 #3859 üzenetére
T-mobillal használnám a parkoló progit.
Melyiket keressem? -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Milyen parkoló progit javasoltok T-mobil-ra, Redmi4x-re ami
megjegyzi a rendszámot, esetleg kettőt is
az univerzális számlára, majd ha az elfogyott akkor a telefon számlára terheli a parkolást esetleg lottót, és autópályát
nem kell neki bank kártya (nincs bank kártyám)
nem kell regisztrálni facebookra meg hasonlókra?
Tudom, a sim alkalmazások tudják ezt de valami kényelmesebb felületet keresek.
Köszi a segítségeteket.
Józsi -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
A 4x-em a frissült a 9.1 Stabil 9.1.1.0 NAMMIEI verzióra. Az előzőben volt widget a GPS-re és a kijelző forgatás ki-be kapcsolgatására és hiányoznak.
Milyen letölthető widgeteket ajánlotok a pótlásukra ?
Kerestem a play-en, de mindröl vannak rossz tapasztalatok is és nem akarnám agyontelepítgetni fölöslegesen a telót.
Köszi a segítségeteket előre is.
Józsi -
macssessz
tag
válasz orso0355 #12289 üzenetére
Nekem a 852 is jó volt, csak mivel a teló ajánlgatta és semmi rosszat nem írtatok a 9-ről de működés hosszabbodást igen, ezért engedtem frissíteni. Szerintem is mintha jobban beosztaná az akkut.
Ha tudtok letölthető és jól működő widgeteket a GPS és a képernyő forgatás kapcsolgatására nekem az is jó lenne. Az új verzióval megvárnám mások tapasztalatait. Esetleg ha valaki hozzáértő vissza tudná tenni nekem a 852-t az is jó lenne.
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Redmi 4x. 3/32 nél érdemes frissíteni a gyári 9.1.1.0 - ról a gyári 9.2.3.0- ra? Netán visszakapjuk a 8.5.2.0 ból eltűnt képernyő forgatás ki-be, adat ki-be, gps ki-be widgeteket ? -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
4X 3/32 usb-s internet megosztásban kérnék segítséget. Elindul a dolog és pörög is, de ahogy elalszik a képernyő, úgy elalszik a net is. Ha tapizom a képernyőt, hogy virítson, akkor a net is működik. 4G- és 3G- is próbáltam. Mi lehet a gond? Már kérdeztem régebben, akkor nem kaptam választ, hátha most. Mivel a Telekom most ingyen netet ad pár napig, tudnám próbálgatni.
Köszi előre is a segítségeteket. -
macssessz
tag
Valaki keresett esés védő tokot.
A Ferenc tér 5-ben a Bestmarkt műszaki áruházban vettem AntiShock szilikon tokot Redmi 3 hoz valót. Jól passzol, a sarkainál kicsit vastagított. Vélhetőleg jól védné eséskor. Szerencsére eddig nem teszteltem. Most néztem, van már 4x kategóriában is.[ Szerkesztve ]
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
3/32-es 4x-emet Frissítettem a 9240-ra. Lett egy naptár képernyőm is. Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?Egyébként nekem látszatra jól működik. Nem resetelt magától. Vagy csak nem vettem észre?
Csináltam utána egy gyári adatok visszaállítását és megoldódott a netnek a lekapcsolgatása. (Én kérdezgettem mi lehet, hogy csak addig ment amíg a képernyő virított.) -
macssessz
tag
Pár napja írta valaki hangerő fel + bekapcs, Factory reset /wipe data kiválaszt, majd yes és bekapcs gomb. Na a hangerő fel + bekapcs után egy pöpec kínai feliratos táblázatot kaptam, 2 oszlopban 3 v. 4 sorral, alatta kékkel kijelölve valami. Nem mertem változtatni semmit így nyomtam egy bekapcs gombot amire újra indult. Látszatra nem változott semmi. Ezután menüből csináltam gyárira visszaállítást.
Hogyan is kell a teljesen gyári állapotra visszaállítani? Egyébként a Factory reset miben több a menüből történő visszaállításnál?
Köszi előre is a segítséget. -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Örömmel tapasztaltam, hogy az új A 9.5.4.0 NAMMIFA (global stabil) verzióban megkaptuk a tárcsázóba a gyors tárcsázást. Régebben mintha azt írta volna valaki, hogy ezt már kihagyják az androidból.
Esetleg más rejtett praktikus dolgot talált valaki? -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
A V9.5.10.0. NAMMIFD tárcsázójában megmaradt a gyorshívás? A képernyő lezáró, wifi, forgatás kapcsolgató, adat kapcsolgató meg egyéb képernyőre rakható vidgetek megmaradtak mind?
Köszi előre is a választ. Addig nem merem frissíteni.
Józsi -
macssessz
tag
Másik kérdés.
76 éves apámnak kéne cserélnem a telefonját. Nokia nyomógombos telója volt de nagyon halk meg hamar merül.
Milyen egyszerűen kezelhető, nyomógombos telefont javasoltok? Gyorstárcsázás és Kamera azért jó lenne. Telekomosok vagyunk, a keret max 10-12 ezer forint.
Köszi
Józsi -
macssessz
tag
Üdv!
Tényleg nem tudja senki, hogy a V9.5.10.0. NAMMIFD tárcsázójában megmaradt-e a gyors hívás? -
macssessz
tag
Üdv!
9.5.10.0.-ról 9.6.2.0-ra szeretne frissíteni a telefonom. Olvasom, hogy van már 9.6.4-is. Ezekben is benne van a tárcsázóban a gyors tárcsázás?
Köszi -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
A telefon órájához keresek valami progit ami rávenné, hogy óránként csippantson egyet mint egyes karórák tudnak. Megoldható ez valahogy?
köszi előre is a segítségeteket.
Józsi -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Most lett másfél éves a 4x 3/32-em. Hibátlan és elégedett is vagyok vele. Esetleg cserélném újabbra.
Mit ajánlanátok mire lehet érdemes cserélni? A keret olyan 60 ezer. Van valami hasonló? Jó lenne a max.5" méretnél is maradni.
Józsi -
macssessz
tag
válasz Teaway #24221 üzenetére
Ha méretet is és márkát is váltanék, akkor mit javasoltok? Minőséget nem adnám alább. A nagy akku mindenképp előny. Ilyet láttam, mi a véleményetek?
https://smartshop.hu/ulefone-power-2-dualsim-lte-okostelefon-64gb-4gb-ram-szurke
A magyar gari sem hátrány.[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Szerintetek Redmi 4x 3/32-ről érdemes váltanom Redmi 6 4/64-re?
Hasonló használati feltételek mellett a 6-os a takarékosabb procival fogja tudni 4x-em 2-3 napos működési idejét?
Van esetleg valakinek tapasztalata?
Józsi -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Olvasom a Global 9.6.5.0 ről a különböző problémákat. Nekem még a Global 9.6.4. van és szeretném is megőrizni. Lassan merül, töltésnél nem melegszik annyira sem mint előtte, navigációval is kevésbé melegszik, hívás problémák sincsenek, szóval semmi gondom vele. Már vagy 4x letöltötte a 650-et de sikerült időben kitörölnöm a downloader rom mappából.
Hogyan tudom biztosan megakadályozni, hogy erről a verzióról frissítsen a teló?
köszi a segítségeteket előre is. -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Ismét a segítségeteket kérem. eltűnt a kedvenc csengőhangom. azt hiszem csobogás volt a neve, ez volt az általános csengőhangom. Leléptem róla mert egy névhez akartam rendelni, azután már nem találom sem névhez rendelhetően sem általános csengőhangként. Kikapcs bekapcs volt, alaphelyzetre még nem állítottam mert nekem macerás az újra beállítgatása.
Redmi 4x 3/32 a teló, 7.1.2 N2G47H android, MIUI global 9.6.4.0.
Nem vagyok telefon guru, kérlek úgy válaszoljatok, hogy értsem.
Akár az is jó, ha valaki elküldi a régi csengőhangot.
macssessz
tag
Üdv!
Megpróbáltam, a régiót át állítottam. Nem lettek más csengőhangok.
Egyébként nekem nem volt semmilyen témám csak az eredeti. Semmi ilyesmit nem variáltam a telefonon. Csak pár dolgot tettem rá. Tcmd, Waze, Igo, Idokep, VLC, GPS Test, régi tetris, Smart Audio Book, My Phone Explorer. A háttérképeket cseréltem full feketére. Összesen ennyit telepítettem.
Más ötlet?
Hol keressem az elveszett csengőhangot?[ Szerkesztve ]
-
macssessz
tag
Új kérdés. Az új frissítésben is benne van az automatikus hívás rögzítés? Megint letöltötte a teló a frissítést a downloaded rom könyvtárba. Pedig tiltva van a frissítés. Megnéztem, most is úgy volt. Tapasztaltam már, hogyha éjszakára wifin felejtem, akkor letölti. Ha véletlen újra indítanám (néhány hetente szoktam), gondolom fel is tenné. Eddig letörölgettem azt a könyvtárat.
Jó lenne nekem az új frissítés? Sokat kellene tanulnom? Eddig a 9.6.4.0. van fent megelégedésemre. Nem melegszik töltésnél, lassan merül, minden megy pöpecül.
Köszi a segítségeteket -
macssessz
tag
válasz wanted5 #27649 üzenetére
Üdv!
Leírnád pontosan hol és hogyan kell ellenőrizni és leválasztani nem oda való készülékeket? Ha szinkronizáltam a google fiókommal, mindig találtam ismeretlen neveket a telefonkönyvemben. Törltem, és utána újra megjelent. Lehet ott vannak a régi telefonjaim amiket eladtam? -
macssessz
tag
válasz DeFranco #27758 üzenetére
Köszi. A neve csobogás volt. De ne fáradj vele, kerestem újat. Már jó régen az volt a csengőhangom, megszoktam. Gondolom még az előző verzióból hozhatta? Talán többel előtte volt? Nem tudom. Egyáltalán a frissítéssel változik a csengőhang készlet? Nem figyeltem soha.
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
4x-emet esetlegesen cserélném de nem tudom mire, A keret olyan 50-60 lenne. Ha cserélném olyat szeretnék ami valamiben előre lépés. Pl. sokkal jobb kamera, v. sokkal több memória. Méretileg 5,5-6 col fölé nem mennék. Szerintetek milyen Xiaomit esetleg mást keressek? Nézegettem sok félét de nem igazán alakult ki véleményem.
-
macssessz
tag
Mi a baj az MTK procival? A Redmi 6 MTK-ja Helio P22-es 12nm-es, a mobil aréna teszten 20 óra böngészés és 20 ó film jött ki. + Tudja a duplakoppos ébresztést. +MIUI van rajta. Az A2 Lite-val szemben ami 14nm-es, 12ó böngészés, 10 filmet tudott. Duplakoppos ébresztés sem. Ezekért gondoltam a Redmi 6-ra.
-
macssessz
tag
Másik kérdés!
Az újabb 12-14 nm-es procis telók is melegszenek veszettül navigáláskor? A 4x-em a szó szerint forró volt. A kocsiban a szellőzővel hűtöttem mert féltem, hogy baja lesz. Sajna nem légkondis az autó, csak a környezeti hőmérséklet van benne.Az enyém is makulátlan még, gondoltam ha megvan az utódja akkor még jó áron el lehet adni. Ezért gondolkodom a cseréjén.
[ Szerkesztve ]
-
macssessz
tag
Üdv!
Szóval úgy néz ki, ha modern telefont akarok relatíve olcsón, mondjak le a 6" alattról. Nagyjából a R7-et mondjátok a leg jobb ár/érték arányúnak. Kérdés: Az R7 Note? 3/32 esetén Kb. 10-el drágább, újabb proci, Sokkal jobb kamera, alig méret különbség. R7 mellett a dedikált microSD szól. Valamit nem vettem észre?
R7note [link] , R7 [link] . -
macssessz
tag
Kérdés újra
A 14nm-es procis telók is melegszenek veszettül navigáláskor?
Másik kérdés
Vajon ezekben is van automata hangrögzítés hívás alatt? -
macssessz
tag
Üdv! Még 9.6.4.0 van a telómon. Frissíthetem ezt a most megjelent 11 valamire? Vagy kellenek a közbenső lépések? Érdemes frissítenem ha a régivel semmi problémám? Kezelésben, beállításokban sok minden változott? Benne van az újban az automata hívás rögzítés és az sms időzítés?
Köszi előre is a válaszokat. -
macssessz
tag
Üdv Márkatársak!
Szilikon tokot keresgéltem a neten kedves 4x-emhez és meglepve tapasztaltam, hogy csak drága, színes 3-4e Ft-os tokokat és 0.3mm-es szilikon tokokat találok. Nem találtam pesten sima mezei tokot normális árban. Esetleg tudja valaki hol vehetnék a régihez hasonlót tokot?
macssessz
tag
válasz bobalazs #30231 üzenetére
A HW apróra már írtam, a választ várom.
Csak azért kérdeztem itt, hátha valaki látott ilyet a közelmúltban.
Az Aliexpresst meg hasonlókat kihagynám.
Egyrészt nem rendeltem még, nem tudom hogyan kell csinálni, másrészt fájna ha az ezer forintos tokért fizetnék két-három ezer postaköltséget. Akkor megvehetem itt is és esetleg még meg is tapizhatom mielőtt megveszem. -
macssessz
tag
válasz spiderpig820 #30391 üzenetére
Igaz a híresztelés, hogy abban már nincs benne az automatikus hívás rögzítés?
-
macssessz
tag
Üdv márkatársak!
A Segítségeteket kérem.
A navigációt hogyan tudom úgy beállítani, hogy a cél felűl legyen? Nemrég még a 9.6.os miui-n úgy volt, és ha fordult az út akkor fordította a térképet alatta. Amióta engedtem frissülni a 11-re azóta általában jobbra lent van és sehogy nem tudom rávenni, hogy felülre kerüljön. Az iránytű kalibrálását nem találom.
Gyárira visszaállítást csináltam a 11-re frissítés után.
Ja! A kijelző kikapcsolási idejének az állítását sem találom. Pedig mintha lett volna ilyen. ?
Köszi előre is a segítségetket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest