- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tobias40 #29092 üzenetére
Valóban! 😀 Nincs mit amúgy.
Ilyenkor mindig elkezdem keresni, hátha jó lesz még valamire, de tényleg valami kínai logika szerint pakolgatnak beállításokat MIUI-ban.
Anno már egyszer tutira megvolt, mert kikapcsoltam hamar a PIN-t. Szerintem már amikor beleraktam a SIM kártyát. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
tobias40 #26916 üzenetére
Hát csak azért, mert ha 95 körül, akkor felesleges (csak ez miatt) nyitni a telefont, mert ennyi lesz akkor is a max. Beszúrnád ide a linket hol kapsz csirkelábat? Csak mert ugye nekem már a Mi Unlock tool letöltő oldal jön be, mert van engedélyem és kódom.
Most nézem, vhogy sikerült dupláznom szerkesztés helyett.... bravo.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
thomas77
senior tag
válasz
tobias40 #26493 üzenetére
A hangminőségben lehet leginkább észrevenni. A legjobb lefedettség még mindig GSM-en van. Utána viszont 4G-n van. GSM-en nincs HD hang. Ott nagyon gyatra a hangminőség. 3G-n már van hd hangod, de ha gyenge a lefedettség, hívás közben eldobja a 3G-t és akkor marad a rossz minőség a hívás hátralévő részében. Ráadásul sok helyen nincs is 3G.
A 4G mind a 3 szolgáltatónál nagyon jól ki van építve, szóval sokkal több helyen tudsz kiváló hangminőségben (a hd hangtól is jobb minőségben) beszélni.
És persze hívás közben van 4G adatod is. De ehhez aktivált VoLTE szolgáltatás kell + egy olyan készülék, amin működik is az adott szolgáltató VoLTE szolgáltatása. -
-
-
sxxorp
őstag
válasz
tobias40 #25306 üzenetére
Árban még közelibb az Mi A2 Lite, szintén 4000-es akku, és az előzőektől eltérően nem akkora tepsi. A GPU nem előrelépés, a CPU igen (ha nem játszol, jobb). Vegytiszta droid nem MIUI: szubjektív kérdés, hogy jobb-e (ahogy lustulok, nekem bejött a MIUI kényelme, egy Nova Launcherrel a vállalhatatlan felület is tökéletes).
-
gyulaszu
senior tag
válasz
tobias40 #24752 üzenetére
Igen.
Egyrészt a "Beállítások>Értesítések és állapotsor" alatt legyen bekapcsolva a "Megjelenítés képernyőzáron" és az Alkalmazásértesítések alatt legyen így:
Mondjuk nálam nem rezeg, pedig be van az is állítva és A lebegő értesítésnek sem látom semmi nyomát...
Másrészt a "Beállítások>Képernyőzár és ujjlenyomat" alatt kapcsold be az "Az értesítések ébresszék fel a képernyőt" opciót is.Esetleg ha valakinek van ötlete a "roaming esetén miért nem értesít problémára", akkor az írjon.
A roaming engedély természetesen meg van adva a Gmail-nek... -
egopista
csendes tag
válasz
tobias40 #23673 üzenetére
Ha vodás vagy, akkor itt a megoldás.
-
válasz
tobias40 #23673 üzenetére
Na én is hasonlóan jártam, de még volt benne egy csavar:
Szóval 4x, hotspot beállít, bekapcs. Redmi 3s hozzácsatlakozik. Remek.
3s-en nincs net. 4x-en van.
3s: ping 192.168.34.1 --> kapcsolat visszajelez. Net nincs.Előkaptam a régi-régi Siswoo i7-et, 4x-hez csatlakozok, net megy.
Látom, hogy statikus ip-vel oldottad meg, én is megpróbálkozok vele.
-
stanley00
aktív tag
válasz
tobias40 #23375 üzenetére
Szerintem félreértettél. Nem azt mondom, hogy az app használata miatt merül ennyit hanem ha használat után kilövöm akkor is valamiért a háttérben újraindul vagy az indításával kapcsolatos valamilyen folyamat beragad. Nem konkrétan az az 1 óra használat meríti így. De ezek csak feltételezések.
-
stanley00
aktív tag
válasz
tobias40 #23372 üzenetére
Attól a ténytől, hogy fent van még nem merül jobban az aksi csak akkor kezdődnek a problémák ha el is indítom és használom pedig használat után még kímélőre is teszem az akkumulátor beállításaiban. Csak az újraindítás segít, hogy ne merüljön gyorsan. MIUI 8 alatt semmi probléma ezért gondolom, hogy az én esetemben a 9-es MIUI a hibás.
-
kidnou
őstag
válasz
tobias40 #22586 üzenetére
Parancsolj Alul vannak a régebbi verziók. Ha nem ismered az oldalt, megbizható, play módositatlan alkalmazásai vannak rajta
-
norb27
tag
válasz
tobias40 #20839 üzenetére
A hívás előzményeket,sms-eket is visszapakolja a Mi fiók, ha be van kapcsolva a szinkronizáció.
A programokat szerintem csak akkor ha csinálsz egy készülékmentést a reset előtt. Mikor reset után újraindul és belépsz a fiókba akkor megkérdezi akarsz e visszaállítást vagy új rendszert szeretnél. -
szimi57
őstag
-
Dr.NX
addikt
válasz
tobias40 #10678 üzenetére
"Real-time defragmentation"
Épp ideje volt, nagyon zavaró volt, ahogy mindig a legrosszabbkor kerregett benne a HDD. -
tachikoma
aktív tag
válasz
tobias40 #1216 üzenetére
...naszóval ha párosítom a telót az autóval, akkor ez a két profile-om van. Régebben olyan autóm volt, amiben nem volt gyári BT, oda vettem egy óccsó kínai USB-s BT vevőt, ami kábelen auxba tolta ki a zenét. Ezen értelemszerűen nem volt phone profile, csak media. Úgy is használtam kihangosítósként a cuccot, de akkor a teló saját mikrofonján keresztül. (És mindenki panaszkodott, hogy milyen rosszul hall...)
-
tachikoma
aktív tag
válasz
tobias40 #1216 üzenetére
Nekem Redmi Note 4-em van, de gondolom ezen a téren ugyanaz a hardver van benne.
Én sokat használom a gyári BT-s kihangosítót (2010-es Kia Cee'd). Semmi problémám nincs vele. Zene is azon keresztül jön és a hívások is. Beszédminőséggel sincs gond.
Valószínűleg tényleg egyedi lehet a problémád, vagy a BT kihangosítóddal lehet a gond. (Csak tippelek: mikrofon nem bluetoothon keresztül megy, és a telefon mikrofonját próbálja használni? Ez valami BT profil gond lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest