- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
válasz
ubyegon2 #25380 üzenetére
Újabb fejlemény! Kíváncsiságból nyomtam egy wipe system/data/cache/dalvik/internal storage kombót, megnéztem a TWRP fájlkezelőjével a system mappát, üres volt. Feltelepítettem a xiaomi.eu 8.12.6-os béta romot, ugyanazt, amivel eddig próbálkoztam. A telepítés végeztével nem indítottam el a MIUI-t, hanem a TWRP-ben maradtam, visszamentem a fájlkezelőbe egy mount system után, és újratermelődtek a kritikus fájlok a system/etc/sysconfig mappában.
Elindítottam a rendszert a fájlok törlése nélkül, ismét úgy viselkedett a Google Fotók, mintha Pixel telefonom lenne. Aztán alkalmaztam a korábban leírt módszert és újra jó lett minden.
Semmi köze a Google-nek ehhez, a xiaomi.eu-s srácok pakolták bele a ROM-jukba ezeket az xml fájlokat (pixel_2017_exclusive.xml és nexus.xml), mivel a 2018. december 6-i megjelent hivatalos MIUI global bétát is próbáltam és ott nincs gond a Google Fotók alkalmazással.De a lényeg az, hogy a sok szenvedésemnek és elpazarolt időmnek legalább lett valami dokumentációs jellege itt és haszna is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest