Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
Amygdala75 #23299 üzenetére
Olyasmit keress talán, hogy 4G, 2g, vagy "hívás" szóval ez egy kezdetektől jelentkező dolog, csak most pont nem tudom visszakekeresni neked, mert mobilon vagyok csak
Lényeg, hogy a sim beállításoknál ne 4g-t adj meg, hanem 2-t vagy 3-at, úgy jó lesz. -
orso0355
őstag
válasz
Amygdala75 #23295 üzenetére
Hálózati beállítással megoldható, a keresőt javaslom fent, rengetegen írtak erről már, lényeg ha jól tudom, hogy ne 4 vagy 3G legyen, hanem 2G. (Vagy mindjárt leírják. Nekem nem volt ilyen gondom, ezért nem rudom pontosan.)
-
Amygdala75
újonc
Sziasztok !
Kis segítséget szeretnék kérni Redmi 4x ügyben. Az a gondom,hogy a telefon néha amikor hívnak nem csörög ,hogy hívás van , hanem jön egy hívás értesítő sms , hogy nem vagyok elérhető. A hivó később mondja is hogy nem csörög ki a telefon . Ezt csinálta a muiui 9-nel is . Most felraktam a béta 10- et , de a helyzet ugyan az . Ez elég kellemetlen ,fontos hivasoknal cseszegetnek ,hogy mi van a telefonommal. Erre valami megoldás létezik?? 1-2 éves buheralatlan a készülék. -
fradi81
veterán
pár nap múlva simán lejön majd annyit talán lehet várni egy jelentéktelen frissítéssel
-
trebrona
nagyúr
válasz
bodnar10261 #23281 üzenetére
Redmi S2 rendben van, egyedül a kijelző felbontása az, ami gyengébb. HD+
Nagy előnye a 3 slot, 2 SIM+Micro SD egyszerre. Illetve igazi selfie mobile, már akinek ez előny. -
carr
őstag
-
re-d-evil
tag
Nálam kb. 1óra volt a letöltés. Az utolsó 5 %-nál gyorsult csak be, tegnap este. Utána kibontotta a letöltött file-t, majd újraindította magát. Ezután kb. 2 percig telepített a MI logó alatt, majd ismét kb. 2 perc volt, míg felállt a rendszer. Vagyis a letöltés lassúságán kívül minden normálisan ment. Ha nálad megint a letöltés megy, akkor lehet, hogy sérültnek érzékelte a letöltött file-t, így újrakezde azt? Mást nem tudok elképzelni.
-
mpo
veterán
Akkor nagyon nehezen kapta meg az adatokat, 4 órájába került.
Pár nappal ezelőtt minden simán ment, (mint ahogy az összes MIUI frissítés) nem is kellett figyelni rá.
Persze megszakíthattam volna, ha ennyire lassú és letöltöm PC-n és rámásolom, de késő bánat.
Amikor OTA-n nem akart jönni, akkor is ezt csináltam. -
PuMbA
titán
Adatok lekérése szöveg van előtte
Az Android képfájl verzióban működik, mint egy Windows telepítés (ami már csak kb. 5 perc ugye Windows 10 esetén), tehát letölti a 1,3GB-ot a telefon, de csak berakja egy helyre és bejegyez pár dolgot a rendszerbe és minden indításkor betölti az 1,3GB-os image-ből a rendszert villámgyorsan, majd pedig a felhasználói alkalmazásokat és beállításokat "ráhelyezi". Ezért 2 perc egy frissítés telepítése újraindításkor, mert tulajdonképpen szinte csak egy másolásból áll.
-
fradi81
veterán
válasz
bodnar10261 #23268 üzenetére
Miben kevés ez hogy le akarod cserélni?
-
PuMbA
titán
válasz
Redmi 6, nem kérdés
Fél-1 hónapja jelent meg, de már elég sok helyen van.
-
Cyrin
addikt
válasz
A Redmi 5 kifutó, Redmi 6 itt van a küszöbön.
-
mpo
veterán
A 9.6.4.0-nak csak az álljon neki, aki 2-3 órára tudja nélkülözni a mobilt.
A múltkori fél óra sem volt. -
bodnar10261
aktív tag
Alig egy hete dobta ki a 9.6.2.0-t a Xiaomi erre jött egy újabb 🤣🤣🤣 készülnek a miui 10-re. Kérdésem lenne érdemes e Redmi S2-re vagy Redmi 5 re cserélni majd. Bár az S2 nekem jobban tetszik
-
rob83
aktív tag
Sziasztok most frissül a miui v9.6.4.0 ra.Nagyon lassan jön le,2 órája csak a fele.Tudom,hogy 1.3 Gb.
Mindenkinek ilyen lassú? -
Cyrin
addikt
MiuiHU 10 8.8.9 felrakva, sima frissítéssel 9-es alapú MiuiHU-ra.
Bár telepíti a Magisk-et, ennek ellenére újra kellett telepíteni, mert mégsem lett root-olt. -
allnickused
tag
Tud valaki segíteni abban, hogy kell visszavarázsolni a gyári zenelejátszóban előzőleg elrejtett albumokat-zeneszámokat?
A gyárit használom és csináltam lejátszási listát. Ezután elrejtettem a töredék albumokat (amik a listán voltak) de a lista is kiürült az elrejtésel egyidőben. Valami 5let esetleg reset nélkül? -
Lackooo84
nagyúr
Új stabil EU rom van? Mert én nem találok...
-
ZeCse
csendes tag
-
siddis
őstag
Új versenyző a pályán a Recovery / TWRP csapatban : Batik Recovery
-
csucsu21
aktív tag
Na fel raktam a frissítést nem igazán vettem észre semmit az előzőhöz képest.
-
siddis
őstag
RR-O-v6.1.0-20180816-santoni-Anoffisöl by Wajid (non-Treble, a 2018. 07.25-i kiadás is már az ő munkáját dicséri)
-
re-d-evil
tag
Sziasztok!
Ma nekem is feldobta a 9.6.4.0 frissítést. Ez most akkor béta, vagy nem? Érdemes feltenni, vagy inkább várjak? Tapasztalat? -
csucsu21
aktív tag
Jött ma egy frisítés 9.6.4.0 nammifd 1.3 giga de nem tudom fel rakjam e jelenleg 9.6.2.0 van fenn majd meg látom ha haza érek lehet frisítek.
-
orso0355
őstag
válasz
pischta #23219 üzenetére
Ez mindig használattól függ. Én semmiféle romlást nem vettem észre egyik frissítés után sem, soha. "Drasztikus" változást meg pláne nem. Éjszaka sose merül semennyit, napközben, ha nem használom is max 1-1% jövöget le. Használattal nyilván arányosan merül. Én 2-3 naponta töltöm átlagosan.
-
-
htctopaz
tag
Hi! Nem tudja valaki hogy a Telekom Siófok környékén a B20-on kívül használ-e más 4G-s frekvenciát? Köszi!
-
kerobi
senior tag
Havoc rendszer a treble: laggol mint állat, a viber tökfekete screen. Próbálok hozzá másik kernelt.
-
stanley00
aktív tag
Tegnap beszéltük ezt a MIUI 8 és MIUI 9-es mizériát. Amióta nekem 9-es van (volt) látványosan romlott az üzemidő de ezt már írtam itt párszor úgyhogy nem is fárasztanám vele a közönséget a lényeg, hogy éjszakánként teljes töltöttségről 10%-ot is merült úgy, hogy semmi nem volt bekapcsolva. Viszont az utóbbi időben folyamatosan tesztelgettem több 9-es változat is volt fent (mind Global Stable hivatalos) de mindegyik produkálta a gyors merülést. Csakis abban az esetben nem merült 10%-ot éjszaka ha előtte újraindítottam. Akkor reggel is 100%-on volt a töltés. Mindig úgy próbálgattam, hogy lefekvés előtt 100%-ra töltöttem. Van egy gyanúm egy appra ami produkálhatja a dolgot csak azt nem tudtam eldönteni, hogy a MIUI a hibás mert beragad valami és csak újraindítással oldódik meg a dolog vagy esetleg az app zabálja az aksit. MIUI 8 alatt amikor megvettem a telót semmi ilyenre nem emlékszem. Úgyhogy most meguntam a dolgot és kíváncsiságból visszaraktam a MIUI 8.5.4.0 global stable ROM-ot. Azért nem a 8.5.2.0-át mert az még nem Nougat. Kíváncsi leszek. Ha most is így fog merülni akkor feladom
-
PuMbA
titán
Teljesítményben ugyanott van és néhol még gyorsabb, mint a Snapdragon 625, YouTube-on van róla videó. Ja és a legfontosabb, a videó alatti borzalmas hangminőséget kijavították. Bravó Xiaomi, 2 év alatt sikerült megcsinálni, micsoda fejlődési ütem
(#23226) stanley00: A legújabb MIUI 9.6.2-ben megszűntek az akksi gondok nálam. Már ugyanolyan üzemidőm van, mint 8.5.4 alatt. Anno én is visszaraktam a 8.5.4-et, mert sok idő kell, míg egy MIUI verziót normálisan megcsinálnak.
-
-
csabulaxi
senior tag
bocs, ha ez ide nem való, de most találtam, hogy van már Redmi 6
a saját topikjában semmi érdemlegest nem találtam róla, pedig már ugyanannyiért kapható a globál, mint a 4x
még 1 centivel sem hosszabb, vékonyabb és ami engem nagyon érdekel, hogy a dupla kamera hogyan teljesít, mert nálam a 4x-nél ez a gyenge láncszem, meg a 4g s-lte hang szétdobálás.
tudom aksi csak 3000van már ilyen tapasztalat , váltás?
-
pischta
csendes tag
válasz
orso0355 #23218 üzenetére
aelod említette, hogy parádés az üzemidő a nyolcassal (az egyik okom ez volt, amiért ezt a készüléket választottam. Redmi 3-am van, ami hasonlóan jól teljesít. Nem is válnék meg tőle, szeretem, családon belül adom tovább). A kilencessel mennyi időnként kell tölteni? Leginkább persze az érdekelne, hogy a nyolcashoz képest romlott-e a helyzet, és ha igen, mennyit?
-
pischta
csendes tag
válasz
orso0355 #23201 üzenetére
Már megigényeltem a cserét, ma viszi vissza a futár a telót, de a 9-re frissítés azért kérdés maradt. Egyrészt, gondolom a 8-ast is frissítik továbbra is. Azt lehet tudni, hogy meddig támogatják?
A kilencest mikor próbáltad ki? Csak azért, mert hátha azóta sokat javult.
A kilences frissebb kernelt is jelent egyben? Azt mennyi időnként frissítik? -
DeFranco
nagyúr
válasz
DJGABI #23212 üzenetére
az a dolga hogy pókhálósodjon a kijelző helyett, mert így vezeti el az ütés energiáját és így a védőüveg kapja a javát nem a telefon kijelzője.
biztos nagyon jó a hydrogel meg minden, de én nem a karcoktól akarom védeni az üveget hanem a töréstől.
tudok vigyázni a telefonomra, a tempered glass-eim sem voltak karcosak soha. törni is csak egyszer törtem egyet, amikor egy óvatlan mozdulat miatt lerepült a telefon akkor viszont az üveg mentette meg a kijelzőt.
ezt meg a hydrogel meg a fólia nem tudja.
-
Jakuu
őstag
válasz
szumoo@gmail #23188 üzenetére
Ha ez a tipus a UPC mediaboxod
-
troller
senior tag
válasz
szumoo@gmail #23188 üzenetére
A Peel Smart Remote ismeri a UPC boxot.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco #22977 üzenetére
nos, megérkezett a tempered glass, teljesen jó, a szabad kijelzőablak egy gondolatnyival szélesebb és két gondolatnyival magasabb mint a telefon kijelzője, a nillkin tokba nem ér bele, nem nyomja fel, kellemes méret, sem nem nagy sem nem kicsi, rejtve marad annak ellenére hogy a lekerekítésre nem lóg rá.
a kijelzőn egy egész kicsit sötétít, de tényleg minimálisan, szivárványosodást nem tapasztaltam, viszont kikapcsolt kijelző mellett alaposan megnézve pontmátrix látható, nem zavaró, ha valaki nem keresi nem látja, akarni kell látni de tény hogy ott van.
nem tapogattam végig hogy teljes felületen ragad-e de szerintem igen.
az érzékelése jó, figyelni kell hogy az értesítő ledet eltaláld felrakáskor, de mivel merev tudsz vele kísérletezni csak ne tedd le a kijelzőre amíg nem fix hogy jó.
én elégedett vagyok vele első ránézésre, a többi majd használat közben kiderül.
-
Bambuszpro
tag
Szevasztok. Csak nálam van az ,hogy kb 1 hét után megjegyzi kb mikor némitom le és onnantól magától le némítja? Ez csak azért idegesítő mert 3 műszakban dolgozok es mire megjegyzi addigra már masik időre megyek. Nincsen semmilyen haggal kapcsolatos automatizálás csak estére lekapcsolja a mobilnetet meg a wifit, illetve ha merül szinte mindent kikapcsol.
Miuihu 9 8.3.15
-
gegee
csendes tag
Bocs, hogy nem válaszoltam eddig a hotspotos dolgokra, nem volt időm olvasni és írni, dolgoztam.
Köszönöm a segítségeket mindenkinek! Holnap kipróbálom, de biztos működni fog!
Majd megírom. -
sicc33
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest