Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
allnickused
tag
Tud valaki segíteni abban, hogy kell visszavarázsolni a gyári zenelejátszóban előzőleg elrejtett albumokat-zeneszámokat?
A gyárit használom és csináltam lejátszási listát. Ezután elrejtettem a töredék albumokat (amik a listán voltak) de a lista is kiürült az elrejtésel egyidőben. Valami 5let esetleg reset nélkül? -
allnickused
tag
válasz
allnickused
üzenetére
Megtaláltam, hogy csak az EU-ban tiltották le adatkezelési törvény változtatása miatt. HA átállítod Egyesült Államok-ra a régiót és ujraindítod megy a téma alkalmazás.
Nem baj, ha USA-n hagyom a régiót?
-
allnickused
tag
Sziasztok.
Légyszi mondja meg valaki, hogyan szerkesszem a témát, amit használni szeretnék? Eddig több témából állítottam össze, ahogy tetszett. Viszont letiltották a téma alkalmazást a mai frissítéssel és csak a komplett eredeti témákat lehet alkalmazni. (9.5.4.0)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Projektor topic
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi