- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley00
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #22796 üzenetére
Hát én már nem vagyok ebben olyan biztos. Most fogadtam meg, hogy hacsak nem valami nagyobb frissítés én soha a büdös életbe nem fogok többet frissíteni. Minden egyes frissítés (global stabil ROM) hazavágja a telefon üzemidejét. Drasztikusan lecsökken egy ROM update után. hacsak nem csinálok factory resetet. De kösz abból nem kérek, hogy egy napig tököljek amíg visszaállítom normálisan. Ez most nem negatív vélemény akar lenni a telefonról és nem is vitatom a fontosságát az updateknek de nekem nem ér annyit az egész.
-
Amita
csendes tag
Kéne egy kis gyorssegély. Nem szerettem volna frissítést letölteni, eddig csak ajánlotta, hogy töltsem le. Most viszont nem értem miért, letöltötte magától, majd arra szeretne rávenni, hogy indítsam újra a befejezéshez. (Az is ott van, hogy éjszaka mindenképp megcsinálja).
Tehetek valamit, ha mégsem akarom ezt a frissítést aktiválni? Vagy itt már ennyi, így jártam? -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Próbálkoztam. Sikerült. Csak nem tudom visszaállítani.
A Jegyzetekben kipróbáltam az elrejtést, jelszóval való védést. Kérésre megadtam egy sormintát.A gondom az, hogy nem tudom az így rejtett/védett jegyzetet megnézni/módosítani/törölni ?
Megoldás??köszi
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok rendelt már valaki aliexpresről kijelzőt ? Bármi rossz jó tapasztalat valami t mennyire nehéz magamnak kicserélni ? Még annyi ezek a kijelzők újak vagy használtak esetleg fel újítottak ? Előre is köszönöm a választ.
-
lócitrom
őstag
válasz
SenorGrande #22779 üzenetére
érdemes lenne akkor legalább MIUI EU stable kiadást kipróbálni, ha még nem történt meg. nem old meg minden anomáliát, de látványosan elviselhetőbb. ha pedig az sem válik be a kollégák tudnak itt még ajánlani pár alternatívát. a Lineage is általánosságban elég jónak mondható.
-
Woodslave
félisten
Vki hallott már olyanról, hogy a kép mintha ferde lenne? Nehezen tudom elmagyarazni de mintha nem vízszintes lenne
-
lócitrom
őstag
válasz
SenorGrande #22754 üzenetére
kritikusan állok úgy általában az egész android platformhoz, de még nekem sincs ennyi bajom vele. milyen szoftver fut nálad? egyébként a gyári MIUI erről szól. csilli-villi, de úgy az iOS utánzásán kívül nem sok dolgot tartanak szem előtt. érzésre mennek, nem alaposságra.
-
HPAA
őstag
engem is érdekel még a beszerezhetősége
több mint 1 éve nyúzom /ami nálam nagy szó/ és tényleg mindennel elégedett vagyok
és nem igazán van alternatívája 5" on belül , nagyobbat nem szeretnék
esetleg házon belül van / lesz alternatívája 5"-al , vagy ez már egy kinőtt méret marad ? -
MATEO6600
őstag
Esetleg ha valakinek nincs meg a doboza és szüksége lenne rá, az enyémet szívesen odaadom, ugyanis a telefonom már nincs meg.
Természetesen ingyen, és Budapesten. -
csakb
őstag
válasz
SenorGrande #22771 üzenetére
A launcher tudtommal a gyári helyett fut, külön opció van a beállításoknál, hogy mi legyen az.
Én nem veszek észre semmiféle többletfogyasztást Nova mellett, tökéletesen működik.
Újabb hsz írása helyett inkább rakd fel a Novát, és felejtsd el a gyárit gyorsan.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
enzahobi #22757 üzenetére
Köszönöm a válaszod, természetesen nem vettem kioktatásnak.
Pár dologra azért reagálnék.
Igen, egy launcher pár dolgot orvosolna, van is Nova Prime-om, de attól még dühít, hogy egy plusz layert/appot kell futtatnom azért, mert egyszerűen nem képesek ésszerűen leprogramozni a dolgokat. Gondolom a háttérben ugyanúgy fut minden, így plusz fogyasztás, akksimerülés jelentkezik. Úgy gondolom ezeket a dev team is tudná orvosolni 2 délután alatt. Nem miattam, hanem mert irracionális, logikátlan módon vannak megoldva.
Egy öreg, olcsó LG Optimus L4 II telefont használtam ezelőtt, azzal semmi problémám nem volt, out of the box ésszerű módon volt kitalálva, megvalósítva minden.
Ébresztő. Nem feltétlen zene, csak rosszul fogalmaztam. És nem magával az ébresztő appal van problémám, hanem azzal a móddal, ahogy a hangot lehet választani, akár csengőhang esetén is, mert megegyezik.
Rootolni nem szeretnék, elsősorban banki appok miatt, meg egyébként sem. Lehet az EU romot kipróbálom, de nem csináltam még, így ebbe is belemászni idő... és ez az, amit nehezen szánok rá, mert használni szeretném, nem faragni.
Azt, hogy az autofényerő jól működik, nem tudom mire írod.Nekem az nem jó működés, hogy zárt térben állítja, de ha kimegyek a napra, nem csinál semmit! Manuálisan kell felhúznom, félig vakon, mert alig látni a kijelzőt.
Most megvárom mit művelnek MIUI 10 néven, ha az sem, akkor kitalálom hogy másik rom, vagy launcher, vagy jó messzire eldobjam.
Köszönöm a tippeket, tanácsokat!(#22759) orso0355
Ő újat keres!
De egyébként sem eladó. Még. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
orso0355 #22768 üzenetére
A férfiaknál a szelektív hallás a nősülés pillanatában elkezd kialakulni, néhány év alatt tökéletesen kifejlődik.
Nekem is ötször elmondják (folyamatosan emelkedő hangerővel): vidd ki a szemetet, és nem mindig hallom meg. De egy 10 méterről, halkan elsuttogott "van egy söröd a hűtőben" mindig tudatosul az emberben. Nem is értem...
-
starr
őstag
válasz
Root + Link2SD appal minden gyári app törölhető, de érdemesebb inkább ugyanott jegelni, akkor update után nem jönnek vissza. A gyorskártya is eltüntethető.
Az ujjlenyomat nálam is mindig xar volt. Ha egy kicsit is nedves az ujjam nem ismeri fel. Egy időben naponta pucoltam a szenzort, kb egy óráig volt jó utána. Most Miui10 van már fent, és sokat javult, mostmár 10ből 9x beenged. Előtte fordítva volt. -
L4mie
veterán
Sziasztok,
Tudja valaki, hol lehet még beszerezni <= 40k körül hivatalos (nem zuggsm) forrásból egy új 4X-et ?
Tudom volt tescoban 25-ért is, MM-ben láttam még pár hónapja kirakva, de néztem weboldalukon már nincs fent.orso0355:
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Azt kell mondjam teljesen megértem a nyűgjeidet, de az összvéleményed már nem. Ez egy 40-50ezres telefon, a problémáid nagy része kb két délután alatt megoldható, az 2x4 óra, ha azt veszem hogy 20k huf ért sem kapsz kevésbé "nyűgösebb" mobilt, de a példa kedvéért mégis ezt feltételezem
akkor a 8 órás időráfordításoddal 10-20k huft spórolsz meg, hogy ez megérie a te döntésed, egy átlag magyar bérrel számolva (és nem éhbérrel) a 10k még nem is nagy spórlás, a 20 már talán.
Nem szeretnélek kioktatni, legyen ez inkább segítség azoknak akik hasonló problémákkal küzködnek, és rááldozzák az időt a megoldásokra:"Bal oldali gyors kártya nem kikapcsolható." -cserélj launchert (részemről ajánlott: nova, smartlauncher), VAGY root->Xposed->Miui 8 Tweaks modul
2.3. és 4.ik pont dettó: CSERÉLJ lauchert VAGY a fenti módszer
ébresztéshez rengeteg app van, és tutira lesz olyan ami váltogatja a hangot, spec a népesség 90%ának tutira mefelel 1db hang, +tipp:4.5 feletti értékeléssel már bem szoktak gagyik lenni Playen ++1: Miért pont zene?? tegyél be valami idegesítő hangot, zenére én is aludni szoktam
állísd be pl ezt 1:19nél
"hektikus akkumerülés" - felhasználás módjától, cellák állapotától is függ pár telepített app, ill a facebook-messenger-viber-google play kombó nagy fogyasztó tud lenni nyugalmi állapotvan. Néha érdemes egy teljes lemerítést beiktatni (kb 3-5 hetente). Speciel nálam ezzel nincs gond egyelőre.
a rezgés tényleg gyenge
"Előre telepített bloatware mocskok (tisztító, akksi teljesítmény optimalizáló, vírusirtó, többi haszontalan kínai szemét)" -ezek mind a biztonság nevű appban vannak, egy része tényleg felesleges (androidra minek vírusírtó?? mintha a vírus nem szerezne rendszergazdai jogot ...) a tisztító nagyon buta usereknek lett kitalálva akik képen kívül mást bem tárolnak a telón (komolyan ez ha tehetné még a húsvérfelhasználót is törölné a világból, végül is minek az, mint az apk-k, zipek stb...)
Ezeken felül van pár hasznos funkció is sajnos egybeépítve a jukkal, mint a mobiladat kijelzés a statbaron, vagy a második aztal, tiltólistaAzt autofényerő egy érdekes kérdés, mivel JÓL működik, csak nem jól van programozva és túl kis fényerő változásra is beindul.... még nem találtam rá megoldást, mivel egyelőre nem tudom kiolvasni a szenzor értékeit a kernel szinten és taskerrel csak így tundék megfelelő programot írni rá.
"A gyári appok nem erősek," de nem is szarabbak más gyártókénál. pl nova launcherrel el lehet tüntetni őket az appdrawerből, ha nem használod. de pl a tárcsázó nem is szar, és az alap automatikus hívásfelvétel is egy faja dolog!
"Telefonálás közben ki-be kapcsolgató kijelző."-nálam nem jelentkezett, valszeg hardweres a gond
"Képernyő csak úgy bekapcsolódása. Se értesítés, semmi nem jön, csak bekapcsol a kijelző." -tuti hogy szoftveres, és a global, de nálam ez se jelentkezett, de nem si global romon vagyok, hanem xiaomieu-n.
"Alkalmi felhasználó vagyok, nem telefonon élek, nekem ez egy szükséges rossz, nem több. De ha kell, akkor használni szeretném, nem állandóan szerencsétlenkedni valamelyik nyűggel. Ezért kerestem olcsó telefont, a topik szerint ajánlott cucc, ezért vettem. Szerintem nem az. Inkább költöttem volna rá többet.
"
A próblémák valósak és bosszantóak de semmi vészes, a nagyja kezelhető. A mobilarénás tesztről annyit, hogy az más szoftverzión zajlott, ill sosem lesz annyia mélyreható mint a fél-1 éves napi használattal szerzett tapasztalat.
Nekem pl sistergés sziszegés hallatszik a mikrofon felvételén ha a kijelző fényereje kb 2 és 20% os szint között van
oka: a pwm táp áramkör a mikrofon közelében van a beszédhangszóró mellett, csendesebb helyen a füledhez tartva tisztán hallható és a miki is felszedi. Megoldás: taskerrel figyelem a hangfelvétel app értesítését a felvétel elindításakor, és a fényerő szintet vagy 2%alá vagy 20% felé állittatom a felvétel idejéig.
Végső megoldás: add el, és vegyél mást drágábban, reméve hogy ennél kevesebb nyűgöd lesz vele, ha ennyire bosszant nem éri meg vele küszködni.
szerk: az újjlenyomatoknál érdemes a leggyakrabban használd újjadról több profilt is létrehozbi, nekem a mind az 5 egy újjamról való, és azt kell mondja bevállt, mégha kicsit vizes/koszos akkor is felismeri(persze jobb kezetmosni
)
-
adamson18
csendes tag
válasz
Szerintem a 4x nagyon jó mobil. Tökéletesen teszi a dolgàt és nekem a miui10 nagyon bejött. Gyorsabbnak érzem az akku időm is jobb lett érezhetően és tetszenek az újítàsok is.
-
orso0355
őstag
válasz
Nálam se launcher, se semmi, mégse csinál ezek közül semmit az én példányom. Fura.
Add el, simán lenne rá vevő szerintem.
-
SenorGrande
senior tag
Nálam is, ha éppen olyanja van, az 5 ujjlenyomatból eggyel sem enged be, egyáltalán. Általában pedig gond nélkül, elsőre.
Tegnap óta pedig megint azzal "szórakoztat", hogy akkor jönnek meg a messenger üzenetek, amikor feloldom a kijelzőt. Ahogy az ezelőtti esetekben is, most sem történt semmi, sem frissítés, sem bármilyen opció átállítása ezt megelőzően (Értesítések bekapcsolva, akksikímélő kikapcsolva!). (Természetes, ahogy máskor is, újraindítottam, hátha, de nem segít.)
Ráadásul huzamosabb (30+ perc) Messenger hangívás közben rendszeresen eldobja a wifi-t, lecsatlakozik, és elég meleg a telefon felső része.(#22615) enzahobi:
Csak nyűgöm van ezzel a retekkel!
Dióhéjban:
-Bal oldali gyors kártya nem kikapcsolható. Teljesen fölösleges számomra, de fut, ha kell, ha nem, nincs választásom.
-Főképernyőtől jobbra 3 lapom van, másodikon van még hely programoknak, a 3-on egy teljes-képernyős jegyzettömb widget van. Ha valami újat telepítek, nem a lehetséges üres helyre teszi, hanem a widget után nyit egy 4. lapot. Mindig át kell húzgálnom kézzel. Ami szintén elég nyögvenyelős. Miért?! ("Megüresedő ikonhelyek kitöltése" be van kapcsolva!)
-Szintén programok. Miért nincs rá opció, hogy teszem azt, ABC sorrendbe tehessem őket?! 5 sor plusz a kódban, nem több.
-Ébresztő/csengőhang választás. Mélyalvó vagyok, gyakran kell ébresztőhangot változtatnom, mert hamar "hozzászokok". "Normális esetben" ráböksz a zenére -> lejátsza, ha tetszik, végén pipálsz egy checkboxot, kész. Itt? Ráböksz -> lejátsza, és feltol egy lebegő értesítést, hogy kiválasztod, vagy mégsem. Minek?! Ritka ostoba egy megoldás.
-Hektikus akksimerülés.
-Gyenge rezgés.
-Előre telepített bloatware mocskok (tisztító, akksi teljesítmény optimalizáló, vírusirtó, többi haszontalan kínai szemét)
-Beállítások ésszerűtlen elrendezése, bizonyos beállítások lehetetlenül eldugva, olyan elnevezések, amikről ki nem derül, hogy pontosan mit állít, befolyásol.
-Úgy általában a gyári appok nagyon gyengék, tárcsázó, üzenetkezelő, mind...
-Múlthéten véletlenül töröltem egy BT-n párosított eszközt egy érintéssel. Megerősítő kérdés nuku!
-Automata fényerőállítás össze-vissza működik. Fix fény mellett állítgatja, ha kimegyek a napra egy szobából, hozzá nem nyúl!
-Telefonálás közben ki-be kapcsolgató kijelző.
-Képernyő csak úgy bekapcsolódása. Se értesítés, semmi nem jön, csak bekapcsol a kijelző.
-Stb... Tudnék még mit írni, de már én is unom magam...Alkalmi felhasználó vagyok, nem telefonon élek, nekem ez egy szükséges rossz, nem több. De ha kell, akkor használni szeretném, nem állandóan szerencsétlenkedni valamelyik nyűggel. Ezért kerestem olcsó telefont, a topik szerint ajánlott cucc, ezért vettem. Szerintem nem az. Inkább költöttem volna rá többet.
Tudom, használjak launcher, meg másik fél tucat 3rd party appot, mert az egésznek az alapja egy összegányolt kód. Köszönöm. Csak ha ezt tudom előre, nem adok ennek a kókány brigádnak egy forintot sem.
-
speedbump
tag
válasz
speedbump #22741 üzenetére
Sziasztok,
volt ez a problémám hotspot / usb-s netmegosztás ügyében. A netet a 2. sim kártyáról osztanám meg, ami eddig nem sikerült, viszont ha kiveszem az 1-es sim kártyát, akkor minden változtatás nélkül meg tudom osztani a netem a számítógépemmel. Erre valakinek van tippje? Mert most így este elműködök csak 1 sim-mel, de nappal mindkettő kellene.
köszönöm
-
aelod
veterán
Global stabil 8.5.4-en vagyok egy ideje és azt vettem észre, hogy csökkent az üzemidőm. Play áruház meg a play szarok merítik mint az állat. A google aktív keresőről nem is beszélve. Töröltem a google fiókot és láss csodát nem merül. Ez valami gyári dolog lehet a google-nél mert külföldi fórumokon is írták a gondot. Mindegy a google fiók nélkül is van élet. A MIUI levelezője nekem kicsit fapados de funkcióját ellátja, appokat meg nem csak a playről lehet lehúzni.
-
gombi175
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Pár hete beázott a telóm a jack aljzatnál. Hazaérve szétszedtem és kiszárítottam, estére már működött is. Sajnos az akksi szélét kicsit felsértettem, de leragasztottam.
Mostanában vettem észre, hogy egy este alatt 50%-ot merül. Ez akksi probléma, vagy esetleg valami zárlatos lehet? Hogyan lehet erre egyszerűen rájönni?Előre is köszi, Péter
Redmi 4X global, kb 1 éves -
aelod
veterán
Miért zabálja le a play áruház az akksit? Pörgeti a procit és a háttérben ébren van folyton. Nemrég töröltem a google fiókomat a telefonról és jobb lett sokkal az akku időm. Másnak is ilyen vagy nálam van a hiba?
-
lócitrom
őstag
egészen véletlenül valaki nem használ Sailfish-t?
https://github.com/bitrvmpd/sailfish-santoni
https://sourceforge.net/projects/sailfishos-santoni/ -
carr
őstag
Nálatok frissítés óta nem szórakozik sokkal többet az ujjlenyomat olvasó? (nammifd)
Kezd kiborító lenni.... -
speedbump
tag
Sziasztok,
mobil internetet szeretnék megosztani a redmi4-es telefonomról a laptopomra. A kapcsolat létrejön, a telefon megjelenik mint alapértelmezett átjáró, lehet pingelni, viszont nincs internetkapcsolat. Ugyanez a jelenség amikor USB-n keresztül szeretném megosztani a netet.
a telefonom miui 9.5.10.0-t futtat, nincs root-olva. A telefonon a mobilnet kifogástalanul működik. (egyébként telenor korlátlan mobilnetet szeretnék megosztani, nem tudom ez számít-e valamit)
Ha van valakinek ötlete, hogy mit kellene tennem akkor megköszönném ha megosztaná.
-
arnicode
tag
Sziasztok!
Azoktól kérdezném akik már kinyitották a bootloadert, hogy a művelet mit töröl? Képek, appok? Illetve a beállításokat amit eddig szépen beállítottam magamnak megfelelően azt elcseszi?
-
siddis
őstag
Jött ám ki azóta a 8.7.12-es Xiaomi EU ROM-ból v2, valamit biztos javítottak.
-
cerka
csendes tag
Nem nagyon követtem az elmúlt pár hónapban a custom romokat, a 3 LOS közül melyiket érdemes felrakni? Valaki esetleg használja valamelyiket? Mik a tapasztalatok?
-
vince
őstag
válasz
kidnou #22715 üzenetére
Szintén eu romon vagyok.
Az sms hang problémára egyelőre csak oreo-n létezik megoldás (inkább workaround), ott a telepített alkalmazásoknál az értesítések alatt beállítható egyedi hang minden(?) alkalmazáshoz.
A néma vagy dnd üzemmőd kikapcsolásakor hallható hangot meg úgy kell kiiktatni, hogy töröljük a /system/media/audio/ui/relieve.ogg fájlt
-
kidnou
őstag
Ugyanez van EU romon is. Egy nap használar után azt kell mondanom, hogy kár volt dolgozniuk ennyit a romon. Fényerő joval gyengébb mint volt, tegnap napsütésben alig láttam a telót full fényerőn, ébresztő teljes hangerőn alig szól. Még jó hogy rezeg, mert elaludtam volna. Legegyszerűbb puzzle játéknál is fullon pörgeti a telefont, merül akksi rendesen. YouTube hallgatásnál (YouTube vanced progit használom) minden szám váltásnál felébreszti a képernyőt. Üzeneteknél vagy villog a led vagy nem. Apró de idegesítő bugok, kivéve az ébresztőt., az dühitő. megprobálom tiszta telepitéssel felrakni, ha nem megy akkor megy vissza a régi verzió. Már amennyiben engedi vissza varázsolni
-
siddis
őstag
Jó kis pimp-elt ROM-ot valaki, egyesen Mali-ban bejegyezve.? További infó..
-
vince
őstag
MIUI10 kérdések:
1.) jól látom, hogy nem lehet külön beállítani hangot a fogadott sms-ekre? Telefon hangja, naptár hangja és értesítés hangja (utóbbi angolul sound for messages and notifications) beállítási lehetőségem van csak, utóbbi szól akkor is ha sms-t kapok. MIUI9-en (másodikként) ott volt a fogadott sms hangja opció is.
2.) ha kikapcsolom a néma üzemmódot, klattyan egyet a rendszer, ezt meg nem lehet kikapcsolni?
-
aelod
veterán
MIUI global stabil 8.5.4-en van mód screen recordra? Esetleg hanggal is?
-
expo
tag
Sziasztok,
dual sim használóktól kérdezem:
SIM1: Telenor 4G, SIM2: Vodafone csak 3G. Budapest, global verzió.
Ez szokványos vagy a készülékemben van a gebasz?Kártyacserével sajnos nem tudom megnézni (a telenoros nem nanosítható).
Köszi! -
lócitrom
őstag
válasz
mikej95 #22684 üzenetére
hivatalosan nincs, persze. de maga a vas tudja, ahogy még egy marék dolgot.
(#22698) Narancs
összefoglalóban található 7-es droidhoz tartozó TWRP-t töltsd le. aztán töltsd fel vagy írd felül a telefonon lévőt és az összefoglaló végén leírt dm-verify beállítást futtasd le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged