- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
GCAM mod kapcsán: este videót kellene felvennem a telóval - fellépés -, és most döbbentem rá, hogy a fókuszáláskor ugrik egyet a videó képmérete, csak egy kicsit, de zavaró - mintha egy kicsit belezoomolna az ember majd vissza...
Másnál is ez van gcam moddal?
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok szeretnk vissza rakni egy régebbi miui-t mert a 10es óta elég gáz lett az üzem időm. Olvastam hogy a 8.5.2vel sokkal jobb kérdésem miket kell ehez le töltenem, és honnan valamint ehez kell a régi 6.0 andoid is ? Előre is köszönöm.
-
orso0355
őstag
válasz
bunnyhu #25490 üzenetére
Nyilván mert nem tudta senki előre, hogy szar lesz. Nálam eddig soha semmilyen gond nem volt a stable frissítésekkel. Ha tudom előre, hogy bugos, akkor értelemszerűen nem teszem fel.
Nem mindenki romolgat, itt nyakra-főre írja mindenki, hogy kb egyik se jóugyanúgy, ahogy neked az jó, nekem ez volt a jó eddig.
-
ddsteel
aktív tag
Köszi mindenkinek. Én sem tapasztaltam egyáltán. Nemrég factory resetet is csináltam a 10es rendszer telepítése óta. Na azóta szívok rendesen, előte semmi nem volt. EGyelőre tanácstalan vagyok.Lehet csinálok még egy resetet...
-
bunnyhu
senior tag
Azt magyarázza már meg valaki nekem, hogy ha ennyire szar a stable miui 10, miért nem használtok olyant, ami megbízhatóan működik pl. a miuihu ami már vagy fél éve amúgy 10-es alapú? Először volt sírás, hogy miért nincs miui10 (pedig volt, az eu és a hu is 10-es alapú). Most megjött, bugos - ahogy az amúgy várható volt, ez mindig is így volt. Most azon a sírás, hogy miért bugos. Miközben csak annyit kéne tenni, hogy felrakod a működő mui10-et. Oké, kell hozzá egy unlock. Nagy ügy, szerintem a többségnek megvan, ha meg nincs, hát tedd meg, semmi bajod nem lesz tőle.
-
DJGABI
addikt
válasz
ddsteel #25486 üzenetére
xiaomi.eu - rendszer szinten egy reklámmal sem találkoztam, mondjuk galéria meg fájlkezelőn kívül nem nagyon használok miui cuccot...
asszonynál global van, de ő se panaszkodott. viberre majd lehet nála ránézek. de az inkább a program hibája, nem? amúgy adguard frankó (se blokada, se DNS66 nem működött), van belőle okosított változat, root nélkül is mindent megfog
-
ddsteel
aktív tag
Sziasztok, egyszerűen megőrülök már a 10es alatt a reklámoktól. Mióta update volt, csak azóta van ez. Végigcsináltam a videós ajánlókat, mit kapcsolgassak ki, kikapcsoltam az ajánlásokat, ahol kell, a systemben tiltottam az msu-t vagy mit, ad blockert is ratam fel stb-stb. Annyira agresszív, hogy viber hívás kicsöngése közben elkezd pofázni a reklám, majdnem eldobtam ijedtemben a telót. Sima gyári rom van benne és nem törném fel, ha nem muszájmert csakez a bajom. Az a fura, hogy nálam pl a foldernél, ahol át kell nevezni, nincs aklatta ilyen gomb, hogy ajánlásokkikapcsolása. Mit tudok még tenni? Csak a feltörés marad? Semmi kedvem hozzá...
BTW ahogy olvasom, van bőven panasz a 10es systemre.
-
zojjektum
őstag
Hát nem tudom mi volt ma, de nejemnek (global stabil 9) is és nekem (miuihu 1206) is úgy merült a telefon, mint a Titanic. Mindketten vodásak vagyunk, ő Pesten, én Szolnokon voltam.
-
orso0355
őstag
Most komolyan
Telefonálgatok, most kivételesen négy-öt számot fel kellett hívnom egymás után. A másodiknál azt tapasztaltam, hogy zongorazene szól a csengés mellé - tudom, hogy van ilyen szolgáltatás, oké. Onnantól viszont az összes hívott számnál ugyanezt a zenét hallottam, pedig hívtam a családtagokat, kollégámat, még a vezetékes sajátomat is, ahol tuti nincs ilyen.
Újraindítás után a zene megszűnt.Szerintetek mi jöhet még?
-
orso0355
őstag
válasz
orso0355 #25470 üzenetére
Csak jelzem, megoldottam a hívásjelzést, nem kellett neki sok, csak két nap
így már remélem, nem lesz elmulasztott hívásom - az más kérdés, hogy azért a hálózati beállítás marad ott, ahova tettem
Már csak a hülye sms-eket kéne megoldani. Lehet, hogy a hálózati dolog ezen is segíthet? -
orso0355
őstag
Mondjuk az az igazság, hogy itt a hívásnál én pillanatnyilag nem a telefont hibáztatom (egy órája állítgatom), hanem nem jön át a mi band 1s karkötőre a jel. Amikor a telót nézem, jön a hívás meg minden, és én eddig mindig észleltem is, most viszont csak akkor kezd rezegni, amikor a hívó feladja a küzdelmet, és megszakítja a hívást.
-
endib
tag
Egyébként a nálam 1,5 éve hibátlanul működő telefon, most a miui 10 után szintén nem csörög ki, csak az sms jön. Igaz kb csak 10bol 2 hívásnal. Érik neki nagyon a recovery rom.
-
beef
őstag
válasz
Bambuszpro #25464 üzenetére
Nekem ezek közül az Arrow vált be a legjobban, az a legstabilabb és ami lényeges volt a fogyasztása a legjobb. Kamera mod megy vele, magisk előfordulhat, hogy restart után nem működik, de akkor power off/on megoldja (mondjuk azóta már kijött újabb magisk is, lehet ez már nem áll fenn),
Arrow legfrisebb (9.x droid),
Firmware v46,
Kernel vagy az alap vagy Rockstar 2.0 (a CPU-k alucard üzemmódban). -
Bambuszpro
tag
Sziasztok.
Kéne egy bevált ROM+kernel ajánlás. Egy kicsit kezdem unni a MIUI logikáját. Sajnos nem találtam eddig olyat ami megfelelt volna. Eddig több romot is kipróbáltam de mindegyikkel volt valami bajom.
DotOs: Nem akart menni az internet megosztás. Nagyon ritkán de hajlamos volt szaggatni.Ezen kivül minden rendeben. Akku idő csak egy picit csökkent a miuihoz képest de elviselhetően.
ArrowOs: Egész tűrhető de az akku idő nem hozta azt a szintet amit MIUI alatt. Viszonylag gyakran szaggatott is az UI illetve az alkalmazások váltásánál. Hajlamos volt továbbá beakadni az értesítés és endomondo alatt megállás nélkül pittyog.
Havoc-OS: Jelenleg ez van fent. Nem szaggat de mégis az eddigi legrosszabb. Iszonyat lassan akar tölteni pedig ugyan azt a töltőt és kábelt használom mint eddig. Ráadásul úgy merül mint a titanic. Egy éjszaka alatt merül simán 20-25% -ot is. Pedig nem is nyúlok hozzá. Ugyan ezt csinálja Rocket kernel 2.0 alatt és a legfrissebb Yelov Jaguar alatt is.
Az ,hogy treble vagy nem az nekem mindegy. Ami a lényeg:
-ne szaggasson
-közelítsen a miui alatt hozott üzemidőhöz
-menjen a camera API2
-lehetőleg ne valami módosított miui legyen
-menjen rajta a magisk probléma nélkül
-minimum 7.0 ás android.Előre is köszönöm a segítséget.
-
orso0355
őstag
válasz
Teaway #25461 üzenetére
Fogalmam sincs. Itt a jelzett hibajegyben is pont ez a gondja a kollégának.
Köszönöm mindenkinek, custom romot nem fogok feltenni, ha eddig működött a global stabil, ezután is mennie kell, soha semmilyen gondom nem volt vele, se hívás, se semmi téren, szóval csak meg lehet oldani ezt is valahogy
remélem.
Addig marad az újraindítgatás.(#25458) sharp007
A 2G-s ötletet kipróbálom, miért is ne, köszi!(#25460) DJGABI
Köszi a linket! -
orso0355
őstag
Naszóval...
sajnos minden más hibalehetőséget kizártunk, a vodafone lecserélte mindkét sim kártyámat, és mégsem kapom meg továbbra sem a banki vagy más rendszer sms-eket (sima mezei sms-ek mindig megjönnek), KIZÁRÓLAG újraindítás után. Úgyhogy ez telefon gond lesz. A bank és a voda is látja, hogy kiküldésre kerülnek, a voda azt is látja, hogy melyiket nem kapom meg, de nincs rá más magyarázat, hogy miért, csak a telefon.
Szerintetek jelentsem ezt nemtom... valahol a fejlesztőknek? Vagy mit tegyek? Más ötletem nincs.
szerviz nem jön szóba, mivel nyilván nem hardveres hiba.
-
gyulaszu
senior tag
Nálam a Sim1-en van a net és azon mennek a kimenő hívások is
A Sim2 pedig csak hivás- és sms fogadásra van.
A netem az 1-es sim-en "3G előnyben"-re van téve.
Namármost a felső sávban (a miui 10 óta) a sim1 mellett H+ a 2-es mellett pedig 3G van.
Helyes ez így? Én eddig úgy tudtam , hogy a másodlagos sim csak 2G-n tud a hálózatra csatlakozni...
Ha jól emlékszem, a korábbi miui alatt soha nem is volt oda írva semmi. -
bb71
őstag
válasz
zojjektum #25452 üzenetére
1. Nálam Xiaomi.eu stabil 9.5.0 rom alatt a 9.6.2 javítás FC-t okozott...
2. 9.5.5 javítást másolással feltéve megy, DE ezután sem lehet állítani a módot, csak ami be van benne vasalva, az van reboot után is!!!
3. na ezért nem miui rom van fent nálam. Az előző a családban másé, de gagyi is a miui rom ezen hibája miatt... -
zojjektum
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25451 üzenetére
Azt passzolom. Valakinek valami villódzás volt custom rom alatt. Az original meg gondolom visszaállítja az eredeti állapotot.
-
RpPRO
őstag
Hátha valaki ki akarja próbálni és elmondani a tapasztalatait utána.
Íme talán egy megoldás, hogy ne váltson mindig vissza WCDMAra reboot után.
http://en.miui.com/thread-1987637-1-1.htmlTeendő: egy zip fájlt flesselni. Miui 9.6.2-ig megvannak a változatok, újabb nincs.
-
Márton
nagyúr
Lezárt képernyőről a kijelző bekapcsolására van más mód a fizikai gombokon kívül?
(szoft gombok, dupla katt a kijelzőn, stb)
köszi -
válasz
ddsteel #25437 üzenetére
Szállításnál tudod kiválasztani.
Viszont ez refurbished, vagyis felújított. Nem új.
An refurbished item is an item that has been restored to working order by the Gearbest repair team. This means the item has been inspected, cleaned, and repaired to full working order and is in excellent condition. This item may or may not be in original packaging. See the seller’s listing for full details. -
ddsteel
aktív tag
válasz
Demokatona #25430 üzenetére
Tök jó, van értelme lecserélni a 3/32est egy ilyen nagyobbra? Egész jó ár, ha nem jön rá vám. Ez vámmentes vagy ha megfogják, ratehetik a vámot? Úgy már nincs olyan jó ára.
-
Cyrin
addikt
válasz
Demokatona #25430 üzenetére
Na ezt a papagájos háttér képet szeretném én megtalálni, de nem megy.
-
Demokatona
tag
Ha venne valaki:
-
starr
őstag
A Mi Cloud mentés megy nálatok? EU romon nem megy már nov.1 óta.
-
rooland
senior tag
4X-et szeretnék cserélni, és javaslatotokra átnyálaztam az A2 lite vs Note 5 pro telókat. Viszont ahogy látom olyan hogy Note 5 Pro nem igazán van, vagyis inkább sehol nem kapni. Sima Note 5 van. Ez hogy van? A Note széria szimpatikusabb lenne, mert a tiszta android nem szimpatikus.
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Mivel már nincs meg a telefon, ezeket oda adnám, ha kell valakinek.
Remélem nem számít hirdetésnek. -
gyulaszu
senior tag
válasz
gránátalma #25409 üzenetére
Többeknek volt már zsebpiszok is az usb aljzatban. Arra is nézz rá...
-
trebrona
nagyúr
-
Styleair
aktív tag
Mit ér manapság egy ilyen telefon 3/32?
-
gránátalma
újonc
válasz
DJGABI #25397 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
Lehet, hogy csak az én készülékemben van a hiba? Az a furcsa, hogy pont a frissítés óta jelentkeztek a problémák, azért kötöttem hozzá.
A töltő nem hiszem, hogy rossz, mert több készüléket is azon töltök, és ugyanannyi idő kell neki, mint eddig. De kipróbálok másikat, hátha.
Amúgy van esély arra, hogy egyszer csak beáll egy normál szintre a merülés mértéke, csak most még nagyon friss a cucc rajta? -
carr
őstag
válasz
Lackooo84 #25406 üzenetére
Szerviz elérhetőségek:
WayteQ Europe Kft.
1097, Budapest, Gubacsi út 6.Tel: +36 30 288 00 66
+36 30 288 44 66
(061)-445-1222hétfőtől - péntekig, 09:00 - 17:00 óráig.
Előfordulhat, hogy a megadott telefonszámok foglalt jelzést jeleznek, esetlegesen az üzenetrögzítő jelentkezik be, ez esetben az ügyintézők foglaltak (vonalban vannak), célszerű később, vagy többször próbálkozni.
...
-
Lackooo84
nagyúr
Eustockos telót hová lehet vinni gariztatni? Valamint gyári EU rom maradhat rajta ugye? USB csatim haldoklik, csak a kábel egyhe nyomására érintkezik, tölt.
-
carr
őstag
Köszi skacok!
Ez a kivágás a mi a2-n az mi? nyálfón akar lenni? fene
mondjuk, ha a torzítás megszűnne, meg nem kéne egzakt pozícióban tartani a telefont, hogy halljanak a másik oldalon, már megéri a kivágás.
bb! hol van olyan? ebay?
Telekom+Telenor hálón lóg a cucc, így asszem csak a hyperhülyítés miatt fontos a b20. bőven elég nekem a 3G is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fogyjunk le!
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest